352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

sen şuan ailenn yanndasındr. evlendikden sonra ne eşinin ailesine yannda yapabilirsin nede ailene gitmek istemezsin düzenini bozmak istemesin evimi özlerim zaten ki bizimkiler bide uzak çalışıyorumda

Son düzenleme:
inşallah ya şu terhis gününü öğrenemedik gitti ya

Benim eşimin bulunduğu yerde hiç izin kullanmazsanız 29-31 Ocak arası terhis tarihi demişler. Askerlik resmi olarak 12 şubatta bitecekmiş ama izin alınmazsa izinden düşülerek 29-31 Ocak arası terhis olunacakmış. O sebeple eşim de daha erken olmaz diyor. Ama burda bazı arkadaşlar 12 gün erken olabilir diyorlar, az da olsa umutlanıyorum :)

sen şuan ailenn yanndasındr. evlendikden sonra ne eşinin ailesine yannda yapabilirsin nede ailene gitmek istemezsin düzenini bozmak istemesin evimi özlerim zaten ki bizimkiler bide uzak çalışıyorumda

Hmm tabi o zorlukları da var çocuğu olana daha zor tabi

kızlar bişey sorcam.
şimdi bunlar hafta sonu izne çıkıyorlarya.
ozaman haliyle sivil giyiniyorlar
o sivilleri yıkayacak yerleri yok dımı?

ilk kez oldğu için onlarda tam bilmiyor sanırım anlamadım ki izmir asgeri daire başkanlığına sordum bak yavrum toplam 6 ay dedi bnde nasıl olur herks 5ay 5 gün yapıyordu dedim bak yavrum ben izinlerle birlikte söylüyorum dedi sürekli bak yavrum bak yavrum bende sinirlendim neden benimle yavrum diye konuşuyorsnz dedim :)

hahaha çok iyiymiş. ne dedi peki

hahaha çok iyiymiş. ne dedi peki

bayandı yaşımı fln sordu sen küçüksün demeye getiriyor bende lütfen benimle yavrumlu konuşmayın resmi olalım lütfen dedim birazda askerlik 12 gün uzucak skntısını ondan çıkardım sanırım :)

bende erkek sandım

benim eşim ilk elinde yıkıyordu şuan bulunduğu yerde çamaşır makinası varmış

okdar insanın eşyası karışmıyormu birbiriyle. ayrı ayrı atarlarsa bile bunun asması var
ben giderken bi gömlek mi alsam diye düşündümde.
üstündekinide ondan alırdım.
bidahakinde yıkayıp götürürdüm diye şey ettim..

çok mu üstüne düşmüş olurum. bizim daha çok yeni o yüzden:26:

aminn canım.. bizimde haftasonu iznimiz yok.. planlamıştık nette görüşürüz diye artık haftaya kaldı

Kızlaaarrr bugün de bitiyoorr Mutlu sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş Pozitif düşünücem artık, ağlamakla hiç geçmiyor zaman

Kızlaaarrr bugün de bitiyoorr Mutlu sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş Pozitif düşünücem artık, ağlamakla hiç geçmiyor zaman

canım dusununce gerçekten iyi bir süreyi geride bıraktık çok şukur Kurban Bayramından sonra 2li sayılara geçicez ozaman daha keyifli şafak sayarız

Kızlaarrrr
Bizim topikde ilkay bir şey yazmıştı şafak sanırım 100lülerden inmemişti. 'Kavuşmamaıza hiç bu kadar az kalmamıştı'
Her geçen gün kavuşmaya doğru geçiyor.Ve her geçen gün hiç bu kadar az olmayacak, ve bi sonraki gün ve bi sonraki günde...Oysa insanı en yıpratan şey, gitmesine 1 ay var 3 gün var, beş gün var demekti.Sizinde kavuşmanıza hiç bu günkü kadar az kalmamıştı böyle düşünün.Allah yardımcınız olsun gerçekten ağlamak da bazen güzel ama sürekli de öyle geçmiyor

bende sordum kızlar suriye olayını eşime. yazı gelmiş komutanlar bile geç çıkıyormuş eşim tankçı onların bakımını temizliğini yapıyorlarmış hazırlıyorlar dedi herhangi bişey olunca götürcekler bizi dedi. inş öyle bişey olmaz kimsenin eşi,nişanlısı evladı gitmesin Allah hepsini korusun

Biz az mi agladik seymaaa yaa simdi tam abla olduk ama demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…