352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bu cümle beni nasıl tanımlamis ya :) okuyunca cevap yazmadan duramadım .

Valla canım adım gibi bilirim beni üzecek bir şey yapmaz Allah korusun şaşırtmasın tabi :) Ama bir şüphe bir hafiyelik bu hale geldim. :9: Bir de ilk başta anlaştık ben hafiyecilik yapmayı sevmem o da yapılmasını :52: Ciddiye gittikçe iş ben dedektif oldum çıktım :52: O da katlanır gerçi sağ olsun, hoşuna gider üstüne :9:

amin canım ya Allah herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip eder inşallah. hayal etmek bile çok mutlu ediyor.

Oy oy bizim kızlar hayallere dalmış gitmiş :16: Allah en hayırlıyı versin bize. Sevdiceği aradı tabi birinin keyif Allah bozmasın yerinde. Benimki aramadı 10.30 oldu umudu kestim yarına inşallah :14:

Oy oy bizim kızlar hayallere dalmış gitmiş :16: Allah en hayırlıyı versin bize. Sevdiceği aradı tabi birinin keyif Allah bozmasın yerinde. Benimki aramadı 10.30 oldu umudu kestim yarına inşallah :14:

ama lütfem ben geçen hafta 4 gün beklemiş 5. gün aranmış biriyim hakkımı yemeyin :) azarı çektim her gün arıyor artık :33:

Back
X