- 16 Ağustos 2013
- 826
- 3
- 26
iyi akşamlar canım.. ben yarın görüşeceğim inşallahhh![]()
Canım şimdiden gözün aydın.... Seni yarın daha mutlu görürüz o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar canım.. ben yarın görüşeceğim inşallahhh![]()
Zey11 canım sen ne iş yapıyordun?
Avukatım canım ben..
Canım şimdiden gözün aydın.... Seni yarın daha mutlu görürüz o zaman![]()
Himm allah allah kolaylık versin canım. Zor bir meslek galiba...
gunaydın hanımlar gecmıs bayramınız mubarek olsun bayramda gıremedım hıc..bayramda esımle gorustuk 2 gunduz carsıya cıktı cok ıyı geldıbayram gelsın azalacak dıyordum ama sımdı 90 gun var dıyorum nasıl gecırecegız acaba
![]()
Sağol canım evet zor yanları var her meslek gibi ama mesleğimi seviyorum canım mutluyum o yüzdenSen ne iş yapıyorsun canım ?
inşallah canım çünkü bu hafta çoooook sıkıldım![]()
Tabi canım sevmeden yapılmaz galiba bir meslekömrümüzü veriyoruz çünkü... Ben de inşallah edebiyat öğretmeni olacağım canım
![]()
Bayram olması ve nişanlınin yanında olmaması senin canını sıkmışti baya :-( :-( ama inşallah yarın bütün moralin düzelir canım![]()
Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşüninşallah canım.. bayram boyunca evden çıkmadım hiç çıkasım gelmedi.. işin özü ben kurban bayramını hiç sevmedim![]()
Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşünbundan sonra inşallah bütün bayramlarin eşinle geçecek değıl mi
![]()
evet canım eşimle geçecek inşallahnişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın
[/QUOT
Ha ha çok güzel demişsin canımsensiz diğer odaya bile gitmesine izin vermezsin galiba sen
ama neyse seni götürmesd bile yılda üç dört gün çok fazla değıl mış
![]()
evet canım eşimle geçecek inşallahnişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın
[/QUOT
Ha ha çok güzel demişsin canımsensiz diğer odaya bile gitmesine izin vermezsin galiba sen
ama neyse seni götürmesd bile yılda üç dört gün çok fazla değıl mış
![]()
şu anda özlem olduğu için gerçekten diğer odaya gitmesine bile izin vermeyebilirimevlendiğimizde işler değişir mi bilemiyorum..
![]()
şu anda özlem olduğu için gerçekten diğer odaya gitmesine bile izin vermeyebilirimevlendiğimizde işler değişir mi bilemiyorum..
![]()
Bunu evli arkadaşlara sormak gerekir galibabana kalsa ben de izin vermem yani benden ayrı başka odaya gitsin
![]()
Bunu evli arkadaşlara sormak gerekir galibabana kalsa ben de izin vermem yani benden ayrı başka odaya gitsin
![]()
hep onlar mı bizi sıkacak, birazda biz onları sıkalım![]()
![]()
slm kızlar...inanın hiç farketmiyor insan düşkün olunca eşine evli olsa da bırakmıyor peşini :)biz ana oğul 6 gündür evde bile rahat vermiyoruz adama her adımda peşindeyiz![]()
slm kızlar...inanın hiç farketmiyor insan düşkün olunca eşine evli olsa da bırakmıyor peşini :)biz ana oğul 6 gündür evde bile rahat vermiyoruz adama her adımda peşindeyiz![]()
slm canım.. en iyisini yapıyorsun.. zaten onca zaman ayrı kalıyoruz, onlar başka odaya giderken peşlerinden gitmeye de hakkımız olsun yani![]()
hep onlar mı bizi sıkacak, birazda biz onları sıkalım![]()
galiba biz onları bazen daha mi çok sıkıyoruz ne
![]()