• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gunaydın hanımlar gecmıs bayramınız mubarek olsun bayramda gıremedım hıc..bayramda esımle gorustuk 2 gunduz carsıya cıktı cok ıyı geldı :16::16: bayram gelsın azalacak dıyordum ama sımdı 90 gun var dıyorum nasıl gecırecegız acaba :31::31::31:

Canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun. Bu arada gözün aydın eşinle iki gün görüşmüşsün gündüz bile olsa onunla olmak iyi gelmiştir sanırım size...

:16:
Sağol canım evet zor yanları var her meslek gibi ama mesleğimi seviyorum canım mutluyum o yüzden:34: Sen ne iş yapıyorsun canım ?

Tabi canım sevmeden yapılmaz galiba bir meslek :-) ömrümüzü veriyoruz çünkü... Ben de inşallah edebiyat öğretmeni olacağım canım :-)

Bayram olması ve nişanlınin yanında olmaması senin canını sıkmışti baya :-( :-( ama inşallah yarın bütün moralin düzelir canım :-)

inşallah canım.. bayram boyunca evden çıkmadım hiç çıkasım gelmedi.. işin özü ben kurban bayramını hiç sevmedim :50:

inşallah canım.. bayram boyunca evden çıkmadım hiç çıkasım gelmedi.. işin özü ben kurban bayramını hiç sevmedim :50:
Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşün :-) bundan sonra inşallah bütün bayramlarin eşinle geçecek değıl mi :-)

Neyse canım üzülme gelecek bayramları düşün :-) bundan sonra inşallah bütün bayramlarin eşinle geçecek değıl mi :-)

evet canım eşimle geçecek inşallah :16: nişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın :1:

evet canım eşimle geçecek inşallah :16: nişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın :1:[/QUOT

Ha ha çok güzel demişsin canım :-) sensiz diğer odaya bile gitmesine izin vermezsin galiba sen :-) ama neyse seni götürmesd bile yılda üç dört gün çok fazla değıl mış :-)

evet canım eşimle geçecek inşallah :16: nişanlım bazen işi dolayısıyla yakın şehirlere gitmek zorunda kalıyordu.. o şehirlerde genelde 1 gün kalıyor ama ayda yılda bir de 3 akşam kaldığı oldu.. ben şimdiden söylüyorum eğer yine başka şehirlere gitme durumun olursa otelde 2 kişilik yer ayırtacaksın :1:[/QUOT

Ha ha çok güzel demişsin canım :-) sensiz diğer odaya bile gitmesine izin vermezsin galiba sen :-) ama neyse seni götürmesd bile yılda üç dört gün çok fazla değıl mış :-)

şu anda özlem olduğu için gerçekten diğer odaya gitmesine bile izin vermeyebilirim :1: evlendiğimizde işler değişir mi bilemiyorum..:34:

slm kızlar...inanın hiç farketmiyor insan düşkün olunca eşine evli olsa da bırakmıyor peşini :)biz ana oğul 6 gündür evde bile rahat vermiyoruz adama her adımda peşindeyiz:9:

slm canım.. en iyisini yapıyorsun.. zaten onca zaman ayrı kalıyoruz, onlar başka odaya giderken peşlerinden gitmeye de hakkımız olsun yani :9:

Back
X