• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bende eşimle nette görüştüm ağzım kulaklarımda geldim. :21::21:artık gündüz burası pek muhabbetli oluyor canım :1:

Depresyonun dibine vurduk bu ara. Ben artık çok alıştım şu saatte depresyona girecem diyip planlı giriyorum :1: Şaka bir yana canım çok zor geçmeye başladı iyice ama biraz daha sabredeceğiz. Gelecekler Yakında inşallah sonra hiç ayrılmayacaz. En azından şöyle düşünelim askerlik diye bir engel kalmayacak hayatımızda. Geldiklerinde çok daha güzel bir şekilde devam edeceğiz inşallah. Özlem yaradı birlikteliklerimize tazelendik :1:

ooo canım sen iyice bunalıma sokacaksın bizi yok öyle şarkılar dinlemek kapatıyoruz yasaklıyoruz öyle şarkıları kendimize:36: yatcaz kalkcaz dinleyelim :1:

bende gördüm çok mutlu oldum :52: umarım ciddi birşeyi yoktur nişanlının canım. sen nasıl oldun?

gercekten zor gecmeye basladı ılk gunlerde kı gıbı sıkılmaya basladım ama sabredecegız :31:ıns hayatımıza guzel bı sekılde kaldıgımız yerden devam edecegız :21::21::21:

selam canım... çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? evet bugün ve ekimde bitiyor :9: neden bilmiyorum ama bugün daha bir özledim sanki :43:

Zaman daha yavaş geçiyor sanki bu aralar..:14: Denetime de az kaldı çok yoğunlar sesi yorgun ve mutsuz geliyordu bugün erkek arkadaşımın benim de keyfim kaçtı:50:

Zaman daha yavaş geçiyor sanki bu aralar..:14: Denetime de az kaldı çok yoğunlar sesi yorgun ve mutsuz geliyordu bugün erkek arkadaşımın benim de keyfim kaçtı:50:

Evet şafak yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor.. ekim böyle geçtiyse aralık , ocak hiç geçmeyecek sanırım :50: nişanlımda çok yoğun pazartesi gününden sonra yeni kısa dönemler gelecekmiş onlarla ilgili hazırlıklar varmış 1 ay böyle uğraşırız diyor.. saati , tarihi , şafağı takip etmekten yoruldum vallaa :5:

yok canım ben trabzondayım.. nişanlım acemiliğini manisada yapmıştı trbzn-manisa 22 saat sürüyor.. o zaman düşünmüştüm ki usta birliği için istanbula gittiğinde ziyaretine giderim diye ama şimdide farklı engeller var ..

ha benim evim malatyadada ondan manisada yapmıştı acemiliğinide

senin erkek arkadasın nerde canım benim eşiminde denetim var haftaya konya sarayönünde yoksa aynı yerdelermi :)

Evet şafak yaklaştıkça zaman daha yavaş geçiyor.. ekim böyle geçtiyse aralık , ocak hiç geçmeyecek sanırım :50: nişanlımda çok yoğun pazartesi gününden sonra yeni kısa dönemler gelecekmiş onlarla ilgili hazırlıklar varmış 1 ay böyle uğraşırız diyor.. saati , tarihi , şafağı takip etmekten yoruldum vallaa :5:

Gecicek canim biraz daha sabredecegiz. Sonunda onlara kavusmak var bunu dusunup mutlu olmaliyiz;) Ocak a 60 gun kaldi hem sonrasini saymaa:)))

iyi akşamlar kızlar moralim bozuldu nişanlımı sevk etmiş doktor ameliyat olması gerekiyormuş kulağı için.yokluğu bir yandan birde ameliyat meselesi çıktı şimdi

Back
X