• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ya aslında çok çok zor şartlarda olan insanlar var da yaştan mı, alışkanlıklardan mı nedir çok bunalıyorlar. Bizi de bunaltıyorlar:50: Az kaldı dönsünler o afra tafraları görecekler. Gerçek hayat burada onları bekliyor haberleri yok:1:

ooo kızlar siz çok fena çıktınız:18: Ama yapsınlar yapsınlar hayat müşterek değil mi :127:

ya gelsin sadece gelsin o afralari tek tek yedirecem. bazen o kadar kırıci laflar diyor ki geçen hafta cok kirildim artık kendimi toparlayamiyormda o derece . :( Az kaldı kasımda bitti mi rahatız :)) sonra gelsin tafralar gitsin tripler arkadaşlarım nişanlanacagi zaman ilk sorum askerliğini yapmış mi yapmadıysa yapsın gelsin :)

ya gelsin sadece gelsin o afralari tek tek yedirecem. bazen o kadar kırıci laflar diyor ki geçen hafta cok kirildim artık kendimi toparlayamiyormda o derece . :( Az kaldı kasımda bitti mi rahatız :)) sonra gelsin tafralar gitsin tripler arkadaşlarım nişanlanacagi zaman ilk sorum askerliğini yapmış mi yapmadıysa yapsın gelsin :)
ayrıyken laflar daha çok dokunuyor insana :( Az kaldı bu ay bitince yılın bitmesine bir ay var diyeceğiz sonrada gelmelerine ay sayacağız. Aynen aynen bende evliliğe karar veren herkese "durun askerlik olmadan bu iş olmaz" diyeceğim :1:

Selam kızlar, ben de geldim :40: yazdıklarınızı okudum gülümsettiniz beni, şükürler olsun kasım da geldi su gibi geçer İnşallah yaa nolur gelsinler artık yarın tam yarılamış oluyoruz kaldı 86 gün :32:

Aynen ya ben de öyle bekar kız arkadaşlarıma bundan sonra ilk kriteriniz askerlik olsun diyorum:1:

İnşallah canım plakalara başlayınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur:34: Atarsa 85 başka da yoookk:9: :72::72: Onların dilinden konuşuyorum ben de artıkk, askere gitmiş kadar olduk:1::1:

Kasımı atlatsak Aralıkı bir görsek biz bitti gözüyle bakacağız diyoruz ama inşallah daha zor olmaz. :2:

ayrıyken laflar daha çok dokunuyor insana :( Az kaldı bu ay bitince yılın bitmesine bir ay var diyeceğiz sonrada gelmelerine ay sayacağız. Aynen aynen bende evliliğe karar veren herkese "durun askerlik olmadan bu iş olmaz" diyeceğim :1:

aynen yanımda olsa hemen halledilir ama iste haklısın napalm mecbr

Back
X