• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım çalışıyorum allahtan gün içinde kendime o kadar saçma işler çıkaryorum ki sorma özel bi havayolunda muhasebeciyim bin tane evrak indiriyorum önüme saçma sapan iş çıkartıyorum kendime sırf kafam dolu olsun diye halbuki nişanlım askere gidince çeyiizmi yapacaktım şuan içimde ne çeyiz hevesim var ne bişey :((

yaparsın canım ya daha var

evet canım çok iyi geldi bana beş gün :16: bakalım artık canım nasıl olacak gittiği yer askerleri nasıl olacak ben onu çok merak ediyorum:9:
canım inşallah sen de eşini en yakın zamanda görüp hasret gideririsinnn:16::16:
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım. Biz gelene kadar görüşmeyeceğiz malesef :43:

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım. Biz gelene kadar görüşmeyeceğiz malesef :43:

amin canım bütün askerlerimizi mevla iyilerler karşılaştırsın inşallah...
canım eşin izin faln kullanmayacak ya da sen gidemez misin yanına:31::31:

amin canım bütün askerlerimizi mevla iyilerler karşılaştırsın inşallah...
canım eşin izin faln kullanmayacak ya da sen gidemez misin yanına:31::31:
amin canım.. yok canım o kullanmayacak bende gidemem malum bebek. Zaten gelme diyor görürsem dayanamam :50:

Kizlaaarrr Duzceye son 3 saat :))))
hadi bakalım hayırlı olsun bende cumartesi geçiyorum inşallah.:21::21:

amin canım.. yok canım o kullanmayacak bende gidemem malum bebek. Zaten gelme diyor görürsem dayanamam :50:

hadi bakalım hayırlı olsun bende cumartesi geçiyorum inşallah.:21::21:

hımmm anladım canımm hayırlısı olsun inşallh siz de terhis zamanı daha çok bayram havası yaşanır inşallah. cnım bebeğin kaç aylıktı bu arada

yakın canım 3 saat ama ayrılık ayrılık işte aynı şehirde nefes alamıyoruz istediğin an sesini duyamıyosun :(( en önemlisi şuan yanında değil ve 5 ay daha olmayacak:43::43::43::43::43::43:

ewet tatlım o konuda çok haklısın istediğin zmn sesini duyamıyorsun göremiyorsun oyyy ki oyyy:14::14: allah hepimizin yardımcısı olsun cnım. üzülme demek kolay ama sen yine de kendine dikkat et çünkü sen çok fazla zorlanıyorsun gibi:31::31:

Planlı depresyona girdim yine :1:

hoşgeldin canım iyiyim de kimse yok depresyona girmeye karar verdim:1:. sen nasılsın?

Rana canım

Aaa aa a ne depresyonu.canım benim çık ordan bir an önce....beniyiym şükür ama kendime kızmalar mesgülüm su an...daha bugün söz verdim kendime kilo vericim diye sonra eltim poğaca kurabiye vs yapmış hepsinden bi güzel yedim yaaaa çok kızdım kendime de iş işten geçip karnım şişince:20:

Aaa aa a ne depresyonu.canım benim çık ordan bir an önce....beniyiym şükür ama kendime kızmalar mesgülüm su an...daha bugün söz verdim kendime kilo vericim diye sonra eltim poğaca kurabiye vs yapmış hepsinden bi güzel yedim yaaaa çok kızdım kendime de iş işten geçip karnım şişince:20:

birisi kilo vermek mi dediiiiii:52::52: ben de ben de:52::52: çok kilo alıyorum canımmmmmm:17:

Back
X