• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Aaa aa a ne depresyonu.canım benim çık ordan bir an önce....beniyiym şükür ama kendime kızmalar mesgülüm su an...daha bugün söz verdim kendime kilo vericim diye sonra eltim poğaca kurabiye vs yapmış hepsinden bi güzel yedim yaaaa çok kızdım kendime de iş işten geçip karnım şişince:20:
Amaaaan saniyelik girip çıkıyorum zaten bu ara :) Neyse daha 2,5 ay var bugün nefsini öldürmüş bir şekilde başlarsın :31:

plansız olunca "nerdeyim ben " modunda oluyorum ara ara kendim giriyorum ki habersiz gelmesin :1: Ben ağlayamıyorum:43:

ha ha neredeyim modu ben demek :9::9: neyse cnım en fazla birkaç dakika kalabiliriz bu modda şimdi hemen çıkıyoruzzz:9::9:
ben ağlıyorum ve sevmiyorum bu huyumu :26: erkek arkadaşımla konuşurken de ağlıyorum bazen çok kızıyor bana:17::17:

Diyet+ spor canım birbirimize tüyolarda veriyoruz var mı senin denenip onaylanmış fikirlerin

benim kuzenim karatay diyeti yatı canım bir süre 8-9 kilo vermişti ve işe yaraıştı kesinlikle. ben onu yapmak istiyorum ama henüz başlayamadım:17::17:
ve kayısı çayı varmış o çok güzel metebolizma çalıştırıyormuş canım:56::56:

Sonrada cilt bskımı olayına el atıcaz:42:
Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)

ha ha neredeyim modu ben demek :9::9: neyse cnım en fazla birkaç dakika kalabiliriz bu modda şimdi hemen çıkıyoruzzz:9::9:
ben ağlıyorum ve sevmiyorum bu huyumu :26: erkek arkadaşımla konuşurken de ağlıyorum bazen çok kızıyor bana:17::17:
kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlar :(

hoşbuldum devremm :1: yaa biz öyle hemencik depresyondan çıkarırız iştee :1:
aferin bize :46:Sen ne yaptın aradın mı kayınvalideni?

evet canım aynen öyle.. her şeyi anlık yaşıyoruz.. bizim öyle depresyona falan ayıracak vaktimiz yok :1:
kesinlikle cnım öyle depresyona günlerimi ayıramam:9: benim uğraşıp depresyona sokacak bir sevgilimmm var çünkü zamanıımı ona harcamakla meşgulüm:1::1::1::1:

benim kuzenim karatay diyeti yatı canım bir süre 8-9 kilo vermişti ve işe yaraıştı kesinlikle. ben onu yapmak istiyorum ama henüz başlayamadım:17::17:
ve kayısı çayı varmış o çok güzel metebolizma çalıştırıyormuş canım:56::56:

Doğadan kayısılı form süper canım...Karataş diyeti bana da çok mantıklı geliyor ama bu defa bi diyet buldum bir seferlik onu denemek istiyorum 5günde 5 kilo diyeti....eşim duysa fena kızar ama heves yaptım:1:

Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)

kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlar :(

aferin bize :46:Sen ne yaptın aradın mı kayınvalideni?

evet cnım bazen ağlayınca rahatladiğımı hissediyorumm:31::31::31:

Doğadan kayısılı form süper canım...Karataş diyeti bana da çok mantıklı geliyor ama bu defa bi diyet buldum bir seferlik onu denemek istiyorum 5günde 5 kilo diyeti....eşim duysa fena kızar ama heves yaptım:1:

tamam o zama o çaydn yarın alıyorum cnımmm:56::56: nasıl bir diyet ki cnım o sğlıklı mıdır acaba:26:

Back
X