• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar nişanlım bugün tekrar farklı hastaneye gitmiş merkeze.doktor kulağı için ilaç vermiş 2 hafta sonra gidecekmiş tekrar ona göre belli olacak ameliyat olup olmayacağı.içim rahatladı biraz şimdilik.belki ameliyat olmasına gerek kalmaz

hadi hayırlısı olsun canım ıns gerek kalmaz ameliyata :31::31:

Kimse yok ama:50: iyi geceler kızlar:3:
Bu şafak panosu ne zaman değişiyor bilmiyorum ama benim için değişmiştir.
Günlerden Düzceeeeeeeeee :119::119::119::119::119::119::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

yaa kızlar neler yapıyorsunuz...benimde acil kilo vermem lazım... eşim gidince kilo veririm sandım hiç veremedim:(

canım beş günde beş kilo diyetine başlamaya karar verdik de:31: sen de katıl bize:16:
ben iki gündür yediklerime dikkat etmeye başladım pazartesi günü de bu diyeti uygulamaya başlayacağım inşallah:31::31:

anladım canım. Ben diyorum yaa kilo alma gibi bir huyumuz yok bizim. Birde biraz çok hareketliyim ben hamilelikte de öyleydi:8:

yok canım hepinizin sadece acızık fazlalığı var. Ama kadın psikolojisi bir kilo olsa bile o gitmeli :19:

evet canım doğru söylüyorsun galiba bu kilo kadınlarda başka bir psikoloji oluyor:26:

Kimse yok ama:50: iyi geceler kızlar:3:
Bu şafak panosu ne zaman değişiyor bilmiyorum ama benim için değişmiştir.
Günlerden Düzceeeeeeeeee :119::119::119::119::119::119::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

Canım Düzce ilimiz senin için hayırlı olsun:1: buarada eşinin yol izni 2 gün müydü ?Bizim yol iznimiz 1 gün olduğu için 30 ocak olarak hesaplıyorum bu yüzden plakalara yarın gireceğimmm:16:

canım beş günde beş kilo diyetine başlamaya karar verdik de:31: sen de katıl bize:16:
ben iki gündür yediklerime dikkat etmeye başladım pazartesi günü de bu diyeti uygulamaya başlayacağım inşallah:31::31:

peki nasıl bişey canım ya... nette var mı neler yiyorsunuz... kaç aydır başlıyorum bozuyorum kendime güvenemiyorum artık...:(

Back
X