• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

off nasıl yazmışım kusura bakma :26: gurbetserdar şunu yap bunu yap anlamında yazmak istemedim ama bazı yerlerde özne direkt senmişsin gibi olmuş. Ben de bir süredir bazı sıkıntılar yaşadım da kendime söylediklerim aslında. Emri vaki gibi algılama olur mu? :50: marım herşey yoluna girer.

yazını çok samimi buldum allah razı olsun ne emri vakisi canım yazıp ilgilenmen beni mutlu etti zaten asıl sorun oraya gitmem yada gitmemem deil eşim annemden nefret ediyorsun sevmiyorsun deyip duruyor ama annesinin bana olan tavırlarını görmek istemiyor ben onun annesine köpek gibi konuşuyormuşum bunlar çok ağır laflar gerçekten kaldıramıyorum annesi için bana köpek bile diyor gerisini sen tahmin et artık ben nasıl bir yol izlicem bilmiyorum neolur bana dua edin

canım malum askerlik psikolojisi.. geldikten sonra her şey düzelecektir.. bir zaman sonra emin ol seni de anlamaya başlayacak.. erkeklere bazen esiyor eşime , nişanlıma , kız arkadaşıma bir can sıkıntısı yaşatayım diyorlar :20:

ben bu sorunu tam 13 aydır yaşıyorum canım öyle esip geçecek gibi deil ama ben nakadar dayanırım bilmiyorum :50:

senin de bebişi büyüteceğizz cnımmmm:16::16::16:

Slm kızlar bende burdan ayrılmak istemeyenlerdenim...hnf camım senin şafağı birlikte sayıcaz morfistan senin düğünü yapıcaz hatta belki benim ikinciyi birlikte bekleyeceğiz nasipse:1:kızlar ya sizle muhabbet etmeyi çok seviyorum keskyuzyuze de tanıyabilsem herbirinizi

yazını çok samimi buldum allah razı olsun ne emri vakisi canım yazıp ilgilenmen beni mutlu etti zaten asıl sorun oraya gitmem yada gitmemem deil eşim annemden nefret ediyorsun sevmiyorsun deyip duruyor ama annesinin bana olan tavırlarını görmek istemiyor ben onun annesine köpek gibi konuşuyormuşum bunlar çok ağır laflar gerçekten kaldıramıyorum annesi için bana köpek bile diyor gerisini sen tahmin et artık ben nasıl bir yol izlicem bilmiyorum neolur bana dua edin

canım vallahi sen de kocaman bir yürek varmış tebrik ederim. kv nin söylediği o kelime nasıl bir şeydir ya çok yazık gerçekten bir de gençlere örnek olacak bizden büyükler :50::50::50: ama nerde:50::50::50: eşin duymadı mı cnım bunu hiç:20::20::20:

ewet şekerimmm dvha burada düğün hazırlıklarını konuşacağızzzz birlikteeee:21::21::21::21:

tabii canım bir sürü hazırlık var.. eviydi , kınasıydı , düğünüydü , balayıydı hepsini konuşacazzzz :18:

ooo daha çok işimiz var doğru. Düğün yapacaz yeni müjdeler alacaz :21:

aynen canım asıl iş askerlik bittikten sonra başlıyor :1:

canım benim yaaa eşin neden böyle davranıyor ki ve cidden uzakmış yani kv den sana:31::31: inşallah çok büyük sorun olmadn atlatırsınız cnım bu durumu:26::26:

bir bilsem neden böyle yaptığını halbuki biz 6 yıl çıktık severek evlendik ama annem annen kavgası çok fazla aşırı

Slm kızlar bende burdan ayrılmak istemeyenlerdenim...hnf camım senin şafağı birlikte sayıcaz morfistan senin düğünü yapıcaz hatta belki benim ikinciyi birlikte bekleyeceğiz nasipse:1:kızlar ya sizle muhabbet etmeyi çok seviyorum keskyuzyuze de tanıyabilsem herbirinizi

cnım benimmm çok çok sağolll:21::21::21:hepsini yapacağızz canımmmm ve inşalla benim düğün hazırlıklarımda burada olacakk:16::16:
ben de burada sizlerle sohbet edip dertleşmeyi çok seviyorum ve bana çok samimi geliyor her şeyyyy:10::10::10:

tabii canım bir sürü hazırlık var.. eviydi , kınasıydı , düğünüydü , balayıydı hepsini konuşacazzzz :18:

aynen canım asıl iş askerlik bittikten sonra başlıyor :1:

canımmm şimdiden başlasn mı ki ne dersinnn :26::26::26: allah şimdiden yardımcınn olsunnn cnımmm

canım vallahi sen de kocaman bir yürek varmış tebrik ederim. kv nin söylediği o kelime nasıl bir şeydir ya çok yazık gerçekten bir de gençlere örnek olacak bizden büyükler :50::50::50: ama nerde:50::50::50: eşin duymadı mı cnım bunu hiç:20::20::20:

annesine köpek gibi konuşuyormuşum bu diyen eşim zaten o böyle görüyormuş beni izlemişte kendisi ama annesini izleyememiş her lafında beni tersler annesi ee bende insanım ama

Back
X