- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
bu arada kızlar chp kısa dönem askerliğin 3 aya düşürülmesi için kanun teklifi sundu
inşallah canım yaa ama benim artık umudum yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızlar chp kısa dönem askerliğin 3 aya düşürülmesi için kanun teklifi sundu
evet bende öyle duydum ama kabul edilmez bence
evet bende öyle duydum ama kabul edilmez bence
Bu arada Eskişehir merkez de misin sen canım?benim bebekliğim seyitgazide gecmiş hala oradaki aile dostlarımızla görüşürüz çok seviyorum sıcak geliyor o yüzden ban Eskişehir![]()
Kızlar şafaklar atttı160
mehtap 17
![]()
evet canım ben merkezdeyim seyitgazide güzel bir yerdir
Bu arada Eskişehir merkez de misin sen canım?benim bebekliğim seyitgazide gecmiş hala oradaki aile dostlarımızla görüşürüz çok seviyorum sıcak geliyor o yüzden ban Eskişehir![]()
Küçük şirin bir ilçeydi en son gittiğimde...
Eskisehiri ben de çok severin hızlı tren olduğu için devamlı giderim , bence çok şirin ve gayet yaşanılası bir şehir![]()
Eskisehiri ben de çok severin hızlı tren olduğu için devamlı giderim , bence çok şirin ve gayet yaşanılası bir şehir![]()
canım erkek arkadaşın izin kullanacak mı?
Tatlım hayır kullanmıycakk sadece yol ıznınde goruşcez o kdr :) 1,5 güncükk![]()
hımmm ankaradasın sen ozaman bende pzt ank.gitcem ameliyat için
evet çok güzelll ve düşünün ben bu yaşanılası şehri bırakıp malatyaya gittim((
1,5 güncük deyip geçme ben o kadar bile göremedim![]()
inşallah canım yaa ama benim artık umudum yokeğer öyle bir şey olursa karar geç çıkar ve bizimkiler faydalanamaz..
![]()
Evet canım Ankaradayım, biliyorum bileğinden ameliyat olacaksınŞimdiden çok geçmiş olsun, hangi hastane?