• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ehh işte be tatlımm eger 4 gün yol ıznını eklersem 157 yapıyoor şafak eklıyım mı sızce usta bırlıgıne gecıcek ya 3 gun yol ıznı bıde ılk gıttgnde 1 gun yol ıznı vardı toplam 4 etti :)) Eklesem mi boyle devm mı etse şafak :16::3:
gelsin gitsin otursun düzen sonra ayarla bence :1: Sen neredeydin canım?
ayy face demişken bugün nişanlım bana faceyi yasaklıyordu :18:
ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtık:1: sonuç bir sürü arkadaştan çevreden elde kalan 30-40 arkadaş. O da yarısı akraba :1::1:

ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtık:1: sonuç bir sürü arkadaştan çevreden elde kalan 30-40 arkadaş. O da yarısı akraba :1::1:

Orada da anne grubum var. Burası orası derken gece çabuk geçiyor :1:

o zaman şimdi eskı şafaktan devm edeyım oyle 4 gun yol ıznı yazarsam 157 oluyo şafakta heves hedıyorum :1::16::16:

heheh vallahı bndede gruplar var zmn gecıo iş bakıcam bu hafta ıcınde yeter oturdgm :D Ben ıstanbuldayım askerim manisa merkezde :14:

benimde öyle sadece bayan arkadaşlarım ekli.. bir ara erkek kuzenlerimi sildi akıllı.. sonra ben tekrar ekledim erkek kuzenlerimi silme yakarım seni dedim :1:

bak canım bu da iyi birşey. O kadar kıskanç değilmiş demek ki adamcağız:1: Benim ki kıskanma krizlerinde olduğu zamanlar oda arkadaşımdan bile nefret ediyordu:26:

:1: ben bazen burada okuduğum şeylerden bahsediyorum evli olup sorun yaşayanlardan falan.. o bana zaman çemkiriyor o kadınlar kulübü aklını bulandırıyor bir daha girmeyeceksin diyor :1:

o zaman şimdi eskı şafaktan devm edeyım oyle 4 gun yol ıznı yazarsam 157 oluyo şafakta heves hedıyorum :1::16::16:

heheh vallahı bndede gruplar var zmn gecıo iş bakıcam bu hafta ıcınde yeter oturdgm :D Ben ıstanbuldayım askerim manisa merkezde :14:
Eksilmesi çok mutlu ediyor bir gün bile olsa değil mi :) Evet çalışırsan daha iyi geçer zaman. Evde geçmiyor ki benim sürekli ilgi isteyen bir kızım var:emir_bebek:Ya da ben evde olmaya alışkın değilim:50:

benimde öyle sadece bayan arkadaşlarım ekli.. bir ara erkek kuzenlerimi sildi akıllı.. sonra ben tekrar ekledim erkek kuzenlerimi silme yakarım seni dedim :1:
ohh iyi demişsin :) Benim ki kuzenlere karışmadı şükür. Yada alacağı tepkiyi tahmin ediyor:10:

:1: ben bazen burada okuduğum şeylerden bahsediyorum evli olup sorun yaşayanlardan falan.. o bana zaman çemkiriyor o kadınlar kulübü aklını bulandırıyor bir daha girmeyeceksin diyor :1:
Ama haklı yaa etkilenebiliyor insan. Hele siz evlenme arifesinde ne duysan aklına kazınıyor. Yok yok iyi örnek olmalı size. Evlilik candır :38:

Eksilmesi çok mutlu ediyor bir gün bile olsa değil mi :) Evet çalışırsan daha iyi geçer zaman. Evde geçmiyor ki benim sürekli ilgi isteyen bir kızım var:emir_bebek:Ya da ben evde olmaya alışkın değilim:50:

eveeeeeeeet :21: o yuzden hemen o şekli ile yazmak ıstıyorum :1::1: evde ıyıym aslnda cnku dışarı cıktgmda heryerde onunlaa anım var görmek dha zor ztn bnı eve bıraktıgı gundn berı hıc dışarı cıkmadım 1 kez cumrtesı cıktım ondada işim vrdı o gun cok kotu oldm mesela :5: bebek olması ıyı aslnda baya snı oyaalar :49:

ohh iyi demişsin :) Benim ki kuzenlere karışmadı şükür. Yada alacağı tepkiyi tahmin ediyor:10:

Ama haklı yaa etkilenebiliyor insan. Hele siz evlenme arifesinde ne duysan aklına kazınıyor. Yok yok iyi örnek olmalı size. Evlilik candır :38:

bir ara deli gibi bir derdim var bölümünü okuyordum.. ciddi ciddi etkilenmeye başlamıştım bende şunu yaşar mıyım , bu benim başıma da gelir mi falan.. özellikle aldatılma hikayeleri beni çok etkiliyordu... ayy Allah korusunn :18:

Back
X