- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
canım soyle bı okudum da gercekten zor bı durum ama kv lenlerde sızı zıyaret etmesı lazım bence![]()
evet canım ama sadece benden bekliyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım soyle bı okudum da gercekten zor bı durum ama kv lenlerde sızı zıyaret etmesı lazım bence![]()
evet canım ya birde nişanlım olmadanorda ufak bi laf bile olsa canımı sıkıyor nişanlımada söyleyince gereksiz tartışıyoruz.bitsin artık askerlik
olur canım ben 2ye kadar nette olucam
Nisanli arkadaslar gercekten cok can skci durum surekli kv ziyareti yada cagirmalrbu aksam toplasalim mi bende baktim 355 lerin topik mesaj sayisi bile bize yaklasmis
![]()
ya evet öyle oluyor sanırım, azcık kaldı ondan mı ki acaba?:26:
çok şükür canım evlendikten sonra hiç ayrı kalmayacağız inşallah daa şunu anladım ki bu kısa dönem askerlik hiçte kısa değilmiş![]()
keşke evli olsaydım da gidip evci çıkarabilseydimaskerlikte uzamamış olurdu
çok güzeldi canım iyi ki izin kullanmışız dedik. İkimizede çok iyi geldi. Yok canım az kaldığı için mi nedir çok rahat içim. Gidecek olması zor gelmiyor.
Kızlaarrr 60 lar da bitiyooorr az kaldııBu akşam bunu kutlamalıyız
![]()
ne güzel dedin azcık diye![]()
Veeeee bir safagimiz daha batar pazar gelse 50li rakamlara dusuceZ ins
böyle 10'ar 10'ar azalınca çok mutlu oluyorum ben yaaa5 kere daha böyle sabretcez sonra askerlik bitecek
![]()
böyle 10'ar 10'ar azalınca çok mutlu oluyorum ben yaaa5 kere daha böyle sabretcez sonra askerlik bitecek
![]()
bende 60lara geleceğim haftasonu dağıtım izni kullanmasaydık keşke
bende 60lara geleceğim haftasonu dağıtım izni kullanmasaydık keşke
Bende sen gibi yapiyorum haftalari sayiyorum 😀😀dusun en az nasil olursa o birde diyorum Su 10gun olmazsa ne guzel olacakti ah ki ne ahh)
Bugun haberleri izledim bedelli diyordu ucret dusurulup gelebilir diye eski den takip ederdik yasdan olmadi aslinda her cift yasamali ozlem vs Zor da biz olgunlastik epey ya ne bilim ben gemileri cok yakardim😀😀
Muhabbet başlamış az sonra katılıcam aranıza canım ama yazını görünce dayanamadım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz eşimle bu ayrılık bizi silkeledi sanki evliliğimizi tazeledi özlem zor ama....şimdi dalgasını geçiyoruz 5 yılda bir biraz özlesek mi diye![]()
Muhabbet başlamış az sonra katılıcam aranıza canım ama yazını görünce dayanamadım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz eşimle bu ayrılık bizi silkeledi sanki evliliğimizi tazeledi özlem zor ama....şimdi dalgasını geçiyoruz 5 yılda bir biraz özlesek mi diye![]()
Bnim arkadaslar diyor bizde mi gondersek kocalari diye askere 😀😀