352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım ya birde nişanlım olmadanorda ufak bi laf bile olsa canımı sıkıyor nişanlımada söyleyince gereksiz tartışıyoruz.bitsin artık askerlik

olur canım ben 2ye kadar nette olucam

aynen canım ne zaman bir araya gelsek canımı sıkan bir şey oluyor mecburen nişanlıma yansıtıyorum.. onunda canı sıkılıyor arıyor annesine söyleniyor bu sefer de korkuyorum annesi nişanlımı doldurduğumu düşünecek diye .. offf ki ne offfff :1:

Nisanli arkadaslar gercekten cok can skci durum surekli kv ziyareti yada cagirmalr:( bu aksam toplasalim mi bende baktim 355 lerin topik mesaj sayisi bile bize yaklasmis;);)

hemde çoook can sıkıcı :50: evet 355 ler bize yaklaştı.. burada kimse olmayınca sık sık 355 leri ziyaret ediyorum :31:

kızlar erkek arkadaşm gizli den uyurken denEtlemeye gelen albaya yakalanmis cani cok sıkkın bi sey olmaz insallah ya sizce bi ceza falan olur mu ki

çok güzeldi canım iyi ki izin kullanmışız dedik. İkimizede çok iyi geldi. Yok canım az kaldığı için mi nedir çok rahat içim. Gidecek olması zor gelmiyor.

ayy cnm ne güzel, çok sevindim sizin adınıza İnşallah bizim için de öyle olur, şimdiden çok heyecanlıyım :1:

Kızlaarrr 60 lar da bitiyooorr az kaldıı:34: Bu akşam bunu kutlamalıyız:1::1:

hoşgeldin zey :) Evet evet böyle pozitif cümleler duymalıyız, birbirimize söylersek kendimiz de kabulleniriz daha rahat atlatırız bu süreci di mi ama?:34:

ne güzel dedin azcık diye:16:

Azıcık sayılır tmm azıcık değil belki ama en azından çoğu gitti azı kaldı kızlar, bu yönden bakın birazcık da.. Sanırım sabrımız azalmaya başlıyor. Ama eşim gideli 100 günden fazla oldu... :5::5: ama gelmesine 63 gün kaldı :52::52: yani beklediğim sürenin yarısı kadar beklicem ve eşim gelicek İnşallah :3::3:

bende 60lara geleceğim haftasonu dağıtım izni kullanmasaydık keşke

Cnm ömür boyu beraberlik yok mu sonunda ha on gün önce, ha on gün fazla :34:

Bende sen gibi yapiyorum haftalari sayiyorum 😀😀dusun en az nasil olursa o birde diyorum Su 10gun olmazsa ne guzel olacakti ah ki ne ahh;))

aynen cnm keşke keşkee, neyse hayırlısı olsun diyorum :1:

Bugun haberleri izledim bedelli diyordu ucret dusurulup gelebilir diye eski den takip ederdik yasdan olmadi aslinda her cift yasamali ozlem vs Zor da biz olgunlastik epey ya ne bilim ben gemileri cok yakardim😀😀

Bugun haberleri izledim bedelli diyordu ucret dusurulup gelebilir diye eski den takip ederdik yasdan olmadi aslinda her cift yasamali ozlem vs Zor da biz olgunlastik epey ya ne bilim ben gemileri cok yakardim😀😀

Muhabbet başlamış az sonra katılıcam aranıza canım ama yazını görünce dayanamadım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz eşimle bu ayrılık bizi silkeledi sanki evliliğimizi tazeledi özlem zor ama....şimdi dalgasını geçiyoruz 5 yılda bir biraz özlesek mi diye:1:

Muhabbet başlamış az sonra katılıcam aranıza canım ama yazını görünce dayanamadım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz eşimle bu ayrılık bizi silkeledi sanki evliliğimizi tazeledi özlem zor ama....şimdi dalgasını geçiyoruz 5 yılda bir biraz özlesek mi diye:1:

Bnim arkadaslar diyor bizde mi gondersek kocalari diye askere 😀😀

Aynen kızlar ben de katılıyorum. Birbirimizin değerini daha da çok anladık sanki... Hem eşim hem de ben... Özlemek aslında çok güzel bir duygu.. Sabretmek, sabretmeyi öğrenmek.. Daha çok şey yazabilirim aslında Ama ben kaçıyorum kızlar malum saat geç oldu size iyi muhabbetler yarın uğrarım belki, görüşmek üzere... :3::3:

Back
X