• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aydemir16-morfistan dun cevap yazmıssınız iş yerınde bakamadım. benim erkek arkadaşım istanbulda selimiye kışlasında ben şükür ayda bir gidiyorum ama ankarada yalnız yaşıyorum ben bu yüzden çok zorlanıyorum. 8yıldır birlikteyiz gözümü onunla açtım desem yeridir meger ne kadar yer kaplamış hayatımda insan yanındayken farketmiyor:((((...bitiyor biliyorum geciyor ama bizide bitiriyor.. :((((

benim nişanlım da İstanbul da ama o metris kışlasında :34: evet canım yanımızdayken anlayamıyoruz gittiği gün o dakika anladım ne kadar zorlanacağımı.. ne güzel sen gidip görebiliyorsun ben ağustostan sonra hiiiç göremedim :50: çok şükür az vaktimiz kaldı Allahın izniyle bu da geçecek :31:

benim nişanlım da İstanbul da ama o metris kışlasında :34: evet canım yanımızdayken anlayamıyoruz gittiği gün o dakika anladım ne kadar zorlanacağımı.. ne güzel sen gidip görebiliyorsun ben ağustostan sonra hiiiç göremedim :50: çok şükür az vaktimiz kaldı Allahın izniyle bu da geçecek :31:

keşke biraz daha yakında olsaydı sevdiklerimiz kolayca ulaşabilseydik yemin töreni dışında ziyarete gidemedim:5:

aydemir16-morfistan dun cevap yazmıssınız iş yerınde bakamadım. benim erkek arkadaşım istanbulda selimiye kışlasında ben şükür ayda bir gidiyorum ama ankarada yalnız yaşıyorum ben bu yüzden çok zorlanıyorum. 8yıldır birlikteyiz gözümü onunla açtım desem yeridir meger ne kadar yer kaplamış hayatımda insan yanındayken farketmiyor:((((...bitiyor biliyorum geciyor ama bizide bitiriyor.. :((((

Canım hepimiz aynı durumdayız sabrımızı zorluyoruz... bak sen ne güzel ayda bir görüyormuşsun bizde izin kullanıyoruz görüşüyoruz burda yemin töreninden sonra askaüerlerini göremeyen kızlar var onlar napsın...Rabbim daha uzun ayrılıklar vermesin az kaldı inşallah sonra heppp yanımızda olacaklar:16:sende sıkıldıkça gel buraya muhabbet edelim bize çok iyi geliyor burası:7:

Bende bisey yazarken aslinda gorusmeyen arkadaslarima haksizlik oluyor diye dusunuyorum ins az kaldi Rabbim sabir versin

Ben de kendime kışlık saç bandı aldım lacivert, aynı modelden kendime lacivert atkı, eldiven ; ona da gri atkı bere eldiven takımı örüyorum. İnşallah bir örnek taktığımız günlerde gelir :16:

İnşallah canım, tabi ki gelir merak etme sen:34:

Günaydın kızlar... Eşi gittikden sonra kilo veren var mı?

Ben de verdim hem de 5 kilo:50:

onlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecse

yaa cnm yaa bnm bile burada gözlerim doldu, Allahım sana yavruna ve eşine dayanma gücü versin, azıcık kaldı diye düşünün...

canım ne güzel çok sevindim senin için.

çok teşekkür ederim cnm, darısı senin başına ;)

kızlar nasılsınız keyıfler nasıl ben bazen depresyona gırıyorum cıkıyorum ruh halım cok degısken bu aralar :1::1: kızlar ben hıc yuzume maske falan yapmadım ama can sıkıntısından yapmak ıstıyorum ocak ayına hazırlık yapmak lazım :1: aydemırcım yuz maskesı ıcın tarıflerını takıp edıyorum baska tarıflerın varsa paylasırsan sevınırım :16::16:

yapma Fatmacım depresyon yok depresyon yok:1: Azıcık kaldı, sabırlı olacağız :34:

iyi geceler kızlar nasılsınız? Artık muhabbet edemiyoruz:50:

İyi geceler canım, evet muhabbetimiz azaldı iyice:34:

İnşallah canım, tabi ki gelir merak etme sen:34:

İyi geceler canım, evet muhabbetimiz azaldı iyice:34:

Ben de eşimle en son cmt. günü konuştum, ben alıştım artık :44:
Evet canım denk gelemiyoruz galiba. Sizin neden o kadar uzun sürüyor :50:

Sağol canım bekliyorum hala...
arar inşallah canım. Bu arada geçen yazdım sandım yazamamışım fikrin güzeldi. Ama bizim dolabımız yok evimize gidene kadar :1: Başka bir yere yazmalıyım sanırım

Evet canım denk gelemiyoruz galiba. Sizin neden o kadar uzun sürüyor :50:

arar inşallah canım. Bu arada geçen yazdım sandım yazamamışım fikrin güzeldi. Ama bizim dolabımız yok evimize gidene kadar :1: Başka bir yere yazmalıyım sanırım

Bilmiyorum ki cnm fırsatı olmuyor genelde, bekliyorum aramasını 2-3 günde bir konuşuyoruz bazen hergün konuşabiliyoruz, değişiyor yani ama son 2 haftadır az konuşuyoruz :2:

Bilmiyorum ki cnm fırsatı olmuyor genelde, bekliyorum aramasını 2-3 günde bir konuşuyoruz bazen hergün konuşabiliyoruz, değişiyor yani ama son 2 haftadır az konuşuyoruz :2:
anladım canım. Bi gelseler hayırlısıyla....

canım asker az günde 4 yada 6 saat nöbet tutuyor.zaman geçsin diye boş zamanlarında uyuyor nişanlımda konuşmayıncada zaman geçmiyor
aynen bütün moralim sıfır şuan:50:

Back
X