• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Vaaaaaay bizim evli hatunlara bakın hele ne güzel fikirler var öyleee... :23:valla şurda 5 ay sonra benimde ihtiyacım olacak hadi kızlar göreyim sizi :1:

Son düzenleme:
Canım biz güllirana ile birkaç fikir bulmuştuk sana sıralayayım..1:ben şeker hamurluu pasta yaptıracaktım ama vazgezgeçtim gofret plakaya resmimizi bastırtıp resimli pasta yapacağım kendim 2:son 50gün her gün ne hissettiğimi eşimle ne yapmayı özlediğimi küçük kalpli kağıtlara yazıcam dolap kapağının içine yapıştırıcım tek tek okuyacak 3:güllirana bi sofra hazırlayacak nerde kaldıysak ordan devam mesajı veren 4:unutuyordum birde ikimizin bir fotografını karakalem çizik çerceveleticem.....güllirana canım unuttuğum varsa ekler misin aklıma bunlar geldi de

hımm fıkırler cok guzel canım tesekkur ederım son 50 gun cok hosuma gıttı bende yapacagım ıns :16::16: ayy benım resmım cok kotu :1:

canım sanırım netleşenleri yazmışsın. Çok klasik birşey daha aklıma geldi ama daha önce yapmadığım için eşim için farklı olur :1:
aaa birde "sen askerdeyken biz" diye film vardı ama film işinden vazgeçtim çünkü bu haftasonu eşime moral olsun diye film yapıp mail attım yarın görür :16: mektup göndermeme izin vermemişti bende genel bir mektup yazacam bu sürece dair. Mektubun arkasına da büyük harflerle SENİ SEVİYORUM yada SENİ ÖZLEDİM gibi birşey yazıp kesecem harflerden. Hepsini bir balonun içine koyup balonların üzerine de "hoş geldin aşkım" gibi birşey yazacam. Her harf bir balonda. Balonları patlatıp harfleri bulup mektubu okusun. O kadar emek de ondan olsun bir zahmet :1: Birde hava alanında karşılarken birşey yapmak istiyorum ama ne??? :27:

ayyy bu fıkre de bayıldım canım bunu da yapacagım :16: masallah cok yaratıcısınız kızlar benden hıc boyle fıkırler cıkmıyor :1:

hımm fıkırler cok guzel canım tesekkur ederım son 50 gun cok hosuma gıttı bende yapacagım ıns :16::16: ayy benım resmım cok kotu :1:

ayyy bu fıkre de bayıldım canım bunu da yapacagım :16: masallah cok yaratıcısınız kızlar benden hıc boyle fıkırler cıkmıyor :1:
bende resimde o kadar güvenmiyorum kendime :50: zaman geçsin diye ona odaklandım bu ara. algılarım açık :1:
kızlar birşey daha var biraz uğraştırıcı. Şu kapsül haplar var ya onun içini boşaltıp küçücük notlar yazıp içine koyuyorlar. Oda çok tatlı oluyor.

Hava güneşli pırılpırıl (eminim soğuk ama) şafak olmuş 40+ 8. 8 i saymaya gerek yok. Birazdan eşimi görecem nette. Kızım cıvıl cıvıl bugün. Mutlu olmak için çok sebebim var yahu :1:

Hava güneşli pırılpırıl (eminim soğuk ama) şafak olmuş 40+ 8. 8 i saymaya gerek yok. Birazdan eşimi görecem nette. Kızım cıvıl cıvıl bugün. Mutlu olmak için çok sebebim var yahu :1:

hımm bızım hava kapalı :31: evet canım mutluyuz tabı kavusmamıza da az kalıyor Allah ın ıznıyle buaralar hepımız pozıtıfız :nazar: su kapsuller sık durur ama cok ugrastırır mınık mınık bana gore dııl :1::1:

Ben genelde pozitifim de bazen planlı depresyona giresim geliyor :1: Geleceği günün hayalini kura kura bitirdim şaka maka:1: Gönderiyorum canım yakalayın ne kaldı şurada amaaaaann askerlik de neymiş. Hazırlıklara başladım bile ben yavaş yavaş heyecanı yetiyor..

ayyy ne güzel olacak ben de çok heyecanlıyım, zaman su gibi akıp geçsin İnşaallahhh:52::52:

Mektubu şerit şerit kesip balonları şişirirken içine saklayacam canım

yaa harikasın ben de yapabilir miyim? :1:

Bende pastamın üzerine yazıcam kocaman hosgeldin diye inşaallah .....bi sürü balon düşünsene içinden küçük küçük notlar çıkıyor ay ben olsam çok mutlu olurdum:16:

ayyy kızlar böyle şeyler konuşalım işte, bakın nasıl da iyi geldi bize :34:

Bizim kızlar çok romantik çıktı:16:

daha onlar gelesiye kadar ne beyin fırtınası yaparız biz burada :34:

herkese günaydınlar 1 gün daha bitti ve bir adım daha yaklaştık sevdiklerimize:21:

aynen öyle terazicim günaydın :34:

hımm bızım hava kapalı :31: evet canım mutluyuz tabı kavusmamıza da az kalıyor Allah ın ıznıyle buaralar hepımız pozıtıfız :nazar: su kapsuller sık durur ama cok ugrastırır mınık mınık bana gore dııl :1::1:
böyle olalım artık dcanım az kaldı şükür. Evet yaa bende üşendim ama başka birşey için değerlendirmeyi düşünüyorum aklımda kalsın:1:

yaa harikasın ben de yapabilir miyim? :1:
ne demek canım tabiki:16:

Selam Kızlar,

Eşimle konuştum çok mutluyum, mutluluktan havalara uçuyorum hatta:16::16: Bir kaç gündür sesi kötü geliyordu, çok üzülüyordum şimdi güzel konuştuk hem de 20 dakika :16:

Selam Kızlar,

Eşimle konuştum çok mutluyum, mutluluktan havalara uçuyorum hatta:16::16: Bir kaç gündür sesi kötü geliyordu, çok üzülüyordum şimdi güzel konuştuk hem de 20 dakika :16:
hadi gözün aydın canım. Gelene kadar böyle gider inşallah. Bende şimdi görüntülü konuştum ağzım kulaklarımda :1:

çok saol cnm, fikirlerin çok yaratıcı, ay heyecanlandım yeniden daha çok beyin fırtınası yapalım, daha çok fikirler çıksın :34:
teşekkür ederim canım beğendiysen ne mutlu. Bencede kalan zamanda buna odaklanalım iyice hem vakit daha güzel çıkıyor hemde birlikte çok daha güzel şeyler buluruz eminim

Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok ins;);) bizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden

Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok ins;);) bizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden

canım bende öyleyim geceleri yorgan altından mesajlaşıyoruz :1:

Back
X