Evet canım iyi oluyor. Bizim içinde :)Ne güzel o zaman...iki hafta uzun bir süre eşin için sıkıcı olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım iyi oluyor. Bizim içinde :)Ne güzel o zaman...iki hafta uzun bir süre eşin için sıkıcı olurdu
hımm yanlış hatırladım demekki seninde iki hafta diye hatırladım. Sağlık olsun altıda iyi![]()
diğer türlü bir işe yaramadı birde böyle deneyelim. 3gün geçmiş bile sanırım işe yarıyorevet canım buna da şükürbu aralar polyanna mı olduk ne olduk ne güzeliz bizler böyle
![]()
diğer türlü bir işe yaramadı birde böyle deneyelim. 3gün geçmiş bile sanırım işe yarıyorgüzeliz biz güzel şafak güzeli
![]()
aman maşallah de canım. Onlarda d bir dinginlik var. Eşim "bu şafaktan sonra ben mi yapacam" diyip duruyorbu aralar nişanlımda sakin ya o yüzden daha bi güzelim![]()
aman maşallah de canım. Onlarda d bir dinginlik var. Eşim "bu şafaktan sonra ben mi yapacam" diyip duruyor![]()
az günü kaldı ya belki yapmaz eee ipler senin eline geçiyor yavaş yavaşahh canım maaşalah diyeyim ama ben benim deliyi tanıyorum 45 günü vukuatsız bitireceğimizi hiç sanmıyorum![]()
az günü kaldı ya belki yapmaz eee ipler senin eline geçiyor yavaş yavaş![]()
canım bir düşünsene nişanlım bana burada kök söktürüyor arkadaşları ona diyormuş ki oğlum sen çok kılıbıksın.. hayır o kılıbıksa ben kiminle konuşuyorum![]()
Hatlar karışmış galiba
Erkeklerin kılıbık anlayışı farklı canım. Onlar olması gerekeni kılıbık görüyorlar.
Yaşasınn Aralık ayını da yarıladıkkkk![]()
ne aralıktı arkadaş geçmek bilmedi![]()
Sevimsiz bir ay gerçekten, umarım sonu başına benzemez :90:
canım bir düşünsene nişanlım bana burada kök söktürüyor arkadaşları ona diyormuş ki oğlum sen çok kılıbıksın.. hayır o kılıbıksa ben kiminle konuşuyorum![]()
Cnmm 15 degil nerdeyse 1ay gibi gecti zaman dilimi
Cnmm ben bile okurken kahkaha attim duyunca ne yaptin sen burda nisanlina hepimiz sahit olduk anlattiklarindan![]()
Nisacım uzun geçen zamanları düşünmemeye çalışıyoruzİnşallah çok az kaldı, daha da azalacak
![]()