nekadar fazlan var
kişiden kişiye değişiyor canım anneme sorarsan 4-5 , erkek arkadaşım böyle seviyor , bana göre 7-8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nekadar fazlan var
kişiden kişiye değişiyor canım anneme sorarsan 4-5 , erkek arkadaşım böyle seviyor , bana göre 7-8işte ortaya karışık.. ya kilo vermeye bile üşeniyorum ben
![]()
kişiden kişiye değişiyor canım anneme sorarsan 4-5 , erkek arkadaşım böyle seviyor , bana göre 7-8işte ortaya karışık.. ya kilo vermeye bile üşeniyorum ben
![]()
bugün hep evdeydim valla çok sıkıldım
bugün de bitti canım, akşam oldu bile .. 10 ocaka ne kaldı şurda![]()
Huhh çok yoruldum... kayınvalideciğim bizdeydi hiç oturmadım desem yeridir![]()
Uuuuu hamarat gelin hoş geldinnnn![]()
hoşbuldum canımordan oraya ordan oraya süzüldüm.. ee köprüyü geçene kadar kayınvalideye iyi görünmek lazım
![]()
karşılaşamıyoruz canım yaa bende özledim ciddi. bak yine yoksuncanımmm görüşemiyoruzz ya napıyosun senle sohbet etmeyi özledim
ohh maşallah hamarat gelineHuhh çok yoruldum... kayınvalideciğim bizdeydi hiç oturmadım desem yeridir![]()
ee canım kadın kırk yılın başında bir gelmiş tabi hizmet edecen![]()
ama bugün nişanlımda çarşıdaydı hazırlık yapacağız diye nişanlımla görüşemedim![]()
ohh maşallah hamarat gelineSöz konusu kayınvalide ise o köprü zor geçilir
![]()
artık bu haftalık kayınvaliden ile idare edeceksin canım![]()
iyi yönünden bak hazırlıktı, koşuşturmacaydı derken 1 gün daha bitti![]()
haftaya pazar 30 ları bitirmiş olacağız inşallah![]()
çok haklısın canım.. dikenli köprü![]()
haftaya pazara daha çoooooooook var![]()
umarım öyle olmaz canım. Eşin annesiyle iyi olmak güzel birşey
![]()
iyi akşamlar kimse yok gündüz ne güzel sohbetler dönmüş çalışıyordum bakamadım. dün nişanlıma deodorant traş köpüğü falan yolladım birde annem içlik aldı onları kargoladım birde mektup yazdım.kargo çok pahalıymış ama gönderdim bakalım eline ne zaman ulaşır inşallah sevinir