- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
ayy morfistan bende hep seni beğenmişim yaa banlamışlar "başkasını beğenmeden olmaz" diyorlar

aa aa zorla başkalarını beğendirtecekler
 beğenmiyorum kardeşim deseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy morfistan bende hep seni beğenmişim yaa banlamışlar "başkasını beğenmeden olmaz" diyorlar

Küçücükler ama aslında herşeyin o kadar farkındalar ki FatmaRabbim hiçbirimizin kuzusunu annesiz babasız bırakmasın. Hele bu denli uzununu
Bende gece Rana uyanınca iyi geceler diyemeden çıktım. Sorma canım yeni doğduğun daha burnunun dibini zor görüyorken bile karanlıkta babasını bulur onu seyrede seyrede emerdi. Diyorum zaten eşime saltanatım şurada birkaç gün sonra hep sende o
 benım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana
 benım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana 
nişanlıcığım sağolsun askere gittiğinden beri saçmalama konusunda yeni bi çığır açtı.. heykeli dikilebilecek hale geldi..

neyse askerlik bitince onlar da biter..anlamak lazım onları da zor günler geçiriyolar orda..neyse ki kurtuluyosunuz

amın canım hıcbır yavrucak anne babasından ayrılmasın ınssbenım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana

çok şükür kurtuluyoruzzz.. darısı sizlere inşallah

ayy canım senin de mi kızın vardı.. evet evet kesinlikle sizin pabuçlar damda
 oyle gorunuyor valla
 oyle gorunuyor valla 
evet canım nerdeyse 2 bucuk aylıkoyle gorunuyor valla

ayyy 2 buçuk aylık mı??.. minnak bir şey yani ... nasıl güzeldir o şimdi

ayy 2 bucuk yasında kuzum yanlıs yazmısım

olsun canım o da çoook güzeldir şimdi bıcır bıcırdır
 Rabbım tum ısteyenlere aratmadan versın ıns
 Rabbım tum ısteyenlere aratmadan versın ınsevet canım cok hareketlı masalahRabbım tum ısteyenlere aratmadan versın ıns

aa aa zorla başkalarını beğendirteceklerbeğenmiyorum kardeşim deseydin

beğendirtme kendini bu kadar aaa
 beğendirtme kendini bu kadar aaa 
amın canım hıcbır yavrucak anne babasından ayrılmasın ınssbenım saltanımda bıtıyor canım kızım babasını gorunce pas vermeyecek bana

Allah iyiliğini versin ikinci bebiş geliyor sandımevet canım nerdeyse 2 bucuk aylıkoyle gorunuyor valla

amin canım amin. Babaları yanlarında olsun da varsın saltanatımız bitsin. Bu yeni beğeni butonu var ya canım onda üst üste aynı kişiyi beğendirtmiyor. Ondan bahsediyorum
 amin canım amin. Babaları yanlarında olsun da varsın saltanatımız bitsin. Bu yeni beğeni butonu var ya canım onda üst üste aynı kişiyi beğendirtmiyor. Ondan bahsediyorum
onuda didirtmiyorlar yavbeğendirtme kendini bu kadar aaa
Allah iyiliğini versin ikinci bebiş geliyor sandımamin canım amin. Babaları yanlarında olsun da varsın saltanatımız bitsin. Bu yeni beğeni butonu var ya canım onda üst üste aynı kişiyi beğendirtmiyor. Ondan bahsediyorum
 hımm anladım canım
 hımm anladım canım 
onuda didirtmiyorlar yavbeğendirtme kendini bu kadar aaa

canım madem buton kullandırtmıyorlar yorumumu alıntıla bunu beğendim de
 canım madem buton kullandırtmıyorlar yorumumu alıntıla bunu beğendim de  bana bak hele sırf beğenin diye ne çareler üretiyorum
 bana bak hele sırf beğenin diye ne çareler üretiyorum 
kızlar gunun bu saatını cok sevıyorum yaa gunu bıtırıyoruzbıde askerlerımız gelse duzenımızı oturtsak hayırlısıyla esımın bıde ıs mevzuları var bakalım ne olacak

canım iş konusunda da hayırlısı olur inşallah..
 canım iş konusunda da hayırlısı olur inşallah..bende bu saatleri seviyordum nişanlım arıyorducanım iş konusunda da hayırlısı olur inşallah..
 saol canım benım ıns
 saol canım benım ıns 
arar canım sanırım kendı kendıne trıp yapıyor neyse surda 1 hafta daha dayan sonra sıra sendesaol canım benım ıns