352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor bana :53: Dile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah :16:
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum:1:

evet canım 6 ay boyunca hiiiç görmemiştim..:50: inşallah canım hepimizin son ayrılığı olur.. hayırlısıyla senin eşinde gelsin de bebişinizle yuvanıza kavuşun :16:

eşim 12 şubata kadar askerlik psikolojisinden çıkmamı bekleme diyor bana :53: Dile kolay canım yaklaşık 6 ay hiç görmediniz siz birbirinizi. Bu son ayrılığınız olsun inşallah :16:
Fatma ve mehtap şimdiden sizinde gözleriniz aydın kızlar. Sizin yerinize ben heyecanlanıyorum. Tüm gece zaten rüyamda eşimin geldiğini gördüm. Sanırsın bugün gelecekmiş de heyecandan uyuyamadım uyandım durdum:1:

Canım başlarda inanmıyorduk gerçek olduğuna ama morfistanla inanmaya başladık o yüzden heyecanımız arttı , şimdi sizlerin heyecanları kat be kat artacak :16:

:1: sabahtan beri kamilkoçu arıyorum kaç saatte gelir aracınız diye, sanki ne kadar çok arasam o kadar çabuk gelecek gibi :1::1::1:
kaçta çıkıyorsun işten ?

ılahı canım :1::1:ben normalde 6 da cıkıyorum ama sanırım yarım saat erken cıkacagım otogara gıtmek ıcın :10::10:
sen kacta cıkacaksın

canım benım tesekkur ederım sırada sızler varsınız :16: ben de oyle dun dılek ıcın heyecanlanmıstım nasıl bır bag kurmussak burda :1: ıyıkı tanımısım sızlerı :29::29: :16::16:

Fatmacım ben de normalde 17.15'te çıkıyorum ama benim iş yerim Terminale yürüyerek 5 dk, o yüzden ben de aksine bugün geç çıkıcam orada beklemiyim diye :1::1:

Canım sen de 18.00'da çıkıyorsun çok geç bi saat değil ki .. Eger istiyorsan Rabbim inşallah sana da nasip etsin devlette çalışmayı :26:

oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordum :31: ıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder :16:

oyle canım cok gec degıl de burası ıcın boyle burdan oncekı ıs yerımde 18.45 de cıkıyordum :31: ıstemem mı herkes gıbı bende cok ısıtyorum ıns Rabbım nasıp eder :16:

Canım hani bazıları Devlette çalışmak istemez, hep özelde kariyer düşünür ya ondan öyle dedim :1: evin iş yerine yakınsa çıkış saatin gayet normal bence .

fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum:46:..şimdiden gözünüz aydın:16: biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni:1:yazın muhakkak olur mu

fatma mehtap kızlar inanın siz böyle bir bir kavustukça ben heyecanlanıyorum mutlu oluyorum:46:..şimdiden gözünüz aydın:16: biticek citecek diye birbirimize teselli verirken bitirdik çok şükür bizde son 9 dayız sizin kavusma hikayelerinizi okudukça daha bi heyecan basacak beni:1:yazın muhakkak olur mu

canım benım yaaa tesekkur ederım sıra sızde sukur bıtırdık :16::16: tabı canım yarın yazarım :16::16:

yazarız tabi ki canım , çok şükür sizlere de az kaldı :10:

Back
X