Oyyyy canim benimmm nasıl da düşüncelisin teşekkür ederim görünce cok mutlu oldumEvet hanımlar, hedefimiz askerlerimiz gelene kadar kilo fazlalarımızdan kurtulmak. Yarından itibaren herkes yediği yemeklerin kalorilerini hesaplayarak ona göre beslenmeye çalışsın. Akşamları da yediklerinizi ve ortalama aldığınız kalorileri buraya yazıp günlük kanaat notlarınızı beklemeye koyulabilirsiniz.Şimdiki listemizi paylaşıyorum. Katılmak isteyene kapımız açıktır. Ayrıca egzersiz bilgilerini paylaşıp gaza gelmek isteyen arkadaşlarımızda bnnu'nun topiğinde paylaşımda bulunabilir. Kolay gelsinnnnnn
:122:benvesen06:122:
:122:erees:122:
:122:lunamoon:122:
:122:MissGamzeli:122:
Yarın da pazartesi tam diyet günü hee
Oyyyy canim benimmm nasıl da düşüncelisin teşekkür ederim görünce cok mutlu oldum
Hayırlı olsun topigin tatlim , insallah dilediginiz kilolara kavuşursunuz
Sende sağol canimhakkaten ha uğraşsak olmazdı :122:
ihi sevindim mutlu olmana canım Sağol canım :) İnşallah başaracağız bu sefer
Sende sağol canim
Inşallah , kilo problemim yok ama destek için ugrarim :)
En azindan kilo almamak için yaptıklarımi paylasirim
Amaaaa tepinip tepinip yanima da gel
Heheh bayılıyorum şu smiley a :118: :118: :118:La biz ne ediyok demişler, son başlamışlar halay çekmeye:118:
Tabiki canim yazarım ,sende yediklerinin kalorisini yaz kilo verme ve kiloyu koruma grubu olur grubumuz :) İnşallah ya bende istiorum aslında deşarj olurum biraz ama psikolojim el vermiyor maalesef
Heheh bayılıyorum şu smiley a :118: :118: :118:
Tabiki canim yazarım ,
Aslinda sana bi sır vericem ? Sana ama bi tek
Spor yapinca askerimi daha iyi moralle bekliyordum , son bikac gündür özel işlerim var spor yapamiyorum , daha da bi duygusal oldum :106::106::106:
Hişşş kısık sesle konuş kimse duymasınbi saat belirleyelim o saatte evde olanlar kalksınlar zumba yapsınlar olmaz mı
hii küçük harflerle konusuyorum fısır fısır
Bilmem ki canim herkese saat uymayabilir ,ben genelde akşam 7 gibi spora başlıyorum.
Hii bir de listeye ekledigin için tsk ederim
Reca ederimmm :)) olsun ya gece 11 de yapalımm:122: yatmadan evvel kaslarımız çalışmaya devam eder
seni geç uyumaya alıştıralım
Eskiden 10 da yatiyordum desem
Melatonin hormonu 22-03 arasinda salgilaniyor dediler alistim 22 de yatmaya ama şimdi 23 de salgilaniyor o saatte uyumaniz lazim dediler ben de öyle uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?