354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

lunamoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
3.990
114
0
Samsun
Evet hanımlar, hedefimiz askerlerimiz gelene kadar kilo fazlalarımızdan kurtulmak. Yarından itibaren herkes yediği yemeklerin kalorilerini hesaplayarak ona göre beslenmeye çalışsın. Akşamları da yediklerinizi ve ortalama aldığınız kalorileri buraya yazıp günlük kanaat notlarınızı beklemeye koyulabilirsiniz. Şimdiki listemizi paylaşıyorum. Katılmak isteyene kapımız açıktır. Ayrıca egzersiz bilgilerini paylaşıp gaza gelmek isteyen arkadaşlarımızda bnnu'nun topiğinde paylaşımda bulunabilir. Kolay gelsinnnnnn

:122:bnnu:122:
:122:benvesen06:122:
:122:cimcime_89:122:
:122:erees:122:
:122:lunamoon:122:
:122:MissGamzeli:122:

Son düzenleme:
haydi bakalım yarın miladımız olsun, biz de aynalarla barışalım iyice :108:

Oyyyy canim benimmm nasıl da düşüncelisin teşekkür ederim görünce cok mutlu oldum
Hayırlı olsun topigin tatlim , insallah dilediginiz kilolara kavuşursunuz

Yarın da pazartesi tam diyet günü hee

hakkaten ha uğraşsak olmazdı :122:

Oyyyy canim benimmm nasıl da düşüncelisin teşekkür ederim görünce cok mutlu oldum
Hayırlı olsun topigin tatlim , insallah dilediginiz kilolara kavuşursunuz

ihi sevindim mutlu olmana canım Sağol canım :) İnşallah başaracağız bu sefer

Bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmış

hakkaten ha uğraşsak olmazdı :122:

ihi sevindim mutlu olmana canım Sağol canım :) İnşallah başaracağız bu sefer
Sende sağol canim
Inşallah , kilo problemim yok ama destek için ugrarim :)
En azindan kilo almamak için yaptıklarımi paylasirim
Amaaaa tepinip tepinip yanima da gel

Sende sağol canim
Inşallah , kilo problemim yok ama destek için ugrarim :)
En azindan kilo almamak için yaptıklarımi paylasirim
Amaaaa tepinip tepinip yanima da gel

sende yediklerinin kalorisini yaz kilo verme ve kiloyu koruma grubu olur grubumuz :) İnşallah ya bende istiorum aslında deşarj olurum biraz ama psikolojim el vermiyor maalesef

La biz ne ediyok demişler, son başlamışlar halay çekmeye :118:
Heheh bayılıyorum şu smiley a :118: :118: :118:
sende yediklerinin kalorisini yaz kilo verme ve kiloyu koruma grubu olur grubumuz :) İnşallah ya bende istiorum aslında deşarj olurum biraz ama psikolojim el vermiyor maalesef
Tabiki canim yazarım ,
Aslinda sana bi sır vericem ? Sana ama bi tek
Spor yapinca askerimi daha iyi moralle bekliyordum , son bikac gündür özel işlerim var spor yapamiyorum , daha da bi duygusal oldum :106::106::106:

Son düzenleme:

Hişşş kısık sesle konuş kimse duymasın bi saat belirleyelim o saatte evde olanlar kalksınlar zumba yapsınlar olmaz mı

Hişşş kısık sesle konuş kimse duymasın bi saat belirleyelim o saatte evde olanlar kalksınlar zumba yapsınlar olmaz mı
hii küçük harflerle konusuyorum fısır fısır
Bilmem ki canim herkese saat uymayabilir ,ben genelde akşam 7 gibi spora başlıyorum.
Hii bir de listeye ekledigin için tsk ederim

hii küçük harflerle konusuyorum fısır fısır
Bilmem ki canim herkese saat uymayabilir ,ben genelde akşam 7 gibi spora başlıyorum.
Hii bir de listeye ekledigin için tsk ederim

Reca ederimmm :)) olsun ya gece 11 de yapalımm:122: yatmadan evvel kaslarımız çalışmaya devam eder

Reca ederimmm :)) olsun ya gece 11 de yapalımm:122: yatmadan evvel kaslarımız çalışmaya devam eder

Ohyyy sen yeter ki yap gelirim ben de
Ama benim 11 buçuk gibi uykum gelio gözümden uyku akio onu napalim :78:

seni geç uyumaya alıştıralım

Eskiden 10 da yatiyordum desem
Melatonin hormonu 22-03 arasinda salgilaniyor dediler alistim 22 de yatmaya ama şimdi 23 de salgilaniyor o saatte uyumaniz lazim dediler ben de öyle uyuyorum

Kuzum topigini geyige cevirmiim yarenlere gel orada konusalim ,
Yarindan itibaren buradan paylaşım yapariz

Eskiden 10 da yatiyordum desem
Melatonin hormonu 22-03 arasinda salgilaniyor dediler alistim 22 de yatmaya ama şimdi 23 de salgilaniyor o saatte uyumaniz lazim dediler ben de öyle uyuyorum

ben geç yatarım genelde az uyumak isterim bilmiyorum ama asker beklemeye başladıktan sonra nispeten daha erken yatıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…