354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
yok zaten hazır var ya, activia'nın kahvaltı zamanı diye bi yoğurdu var. üzerinde oluyo mısır gevrekleri, onları boşaltıveriyosun yoğurdun içine. ondan bi tane yesem, kahvaltı için yeter mi acaba :26:

Eki Görüntüle 981821

ha onlar mııı bende bi ara patlayan şekerlisini yediydim activianınmıydı bilmiyorum ama :26: araya meyve falanda koyarsan olabilir canım 1 elma 1 mandalina gibi zayıflayacaz diye bozmayalım sağlığımızı :31::31:

ha onlar mııı bende bi ara patlayan şekerlisini yediydim activianınmıydı bilmiyorum ama :26: araya meyve falanda koyarsan olabilir canım 1 elma 1 mandalina gibi zayıflayacaz diye bozmayalım sağlığımızı :31::31:

bu o küçük paketlerden değil :21: 150 gr. mış :1:

günaydınn, ben kahvaltıda bi tane activia müslili yoğurt yedim.

sonra sütlü, şekersiz neskafe içtim, bi de kahvenin yanında 6 -7 tanecik haylayf kaçıvermiş ağzımaaa
:78::78::78::78:

Kahvaltı:
1 Tane haşlanmış yumurtanın beyazı(sarısını sevmiyorum)
4 tane siyah zeytin
1 tane minik üçgen peynirlerden
1 dilim ekmek

Kahvaltıdan sonra 22 dakika falan koşu bandında koştum yürüdüm bandın yalancısıyım 110 kalori harcadığımı söyledi.
Bandın eğimini en sona getirdim 12 ye kadar çıktı neyse artık o 12 bilmiyorum
3 km ile başladım 5 ve 6 ile devam ettim aralarda yavaşladığım da oldu.
Baktım artık eşofmanımda bacağımdaki terler görünüyor ve her yerimden fazlasıyla ter akıyor ilk günden zorlamayım dedim bıraktım kalbim bi ara 200 dü ne kadar doğrudur bilmiyorum
Sonrasında 6 dk bisiklete bindim 20 kaloride orada gitmiş ekranda öyle gösteriyordu en azından

Akşam geldiğimde çok yorgun hissetmezsem bir 20 dk da akşam yürümeyi istiyorum bakalım:32::32:

Kahvaltı:
1 Tane haşlanmış yumurtanın beyazı(sarısını sevmiyorum)
4 tane siyah zeytin
1 tane minik üçgen peynirlerden
1 dilim ekmek

Kahvaltıdan sonra 22 dakika falan koşu bandında koştum yürüdüm bandın yalancısıyım 110 kalori harcadığımı söyledi.
Bandın eğimini en sona getirdim 12 ye kadar çıktı neyse artık o 12 bilmiyorum
3 km ile başladım 5 ve 6 ile devam ettim aralarda yavaşladığım da oldu.
Baktım artık eşofmanımda bacağımdaki terler görünüyor ve her yerimden fazlasıyla ter akıyor ilk günden zorlamayım dedim bıraktım kalbim bi ara 200 dü ne kadar doğrudur bilmiyorum
Sonrasında 6 dk bisiklete bindim 20 kaloride orada gitmiş ekranda öyle gösteriyordu en azından

Akşam geldiğimde çok yorgun hissetmezsem bir 20 dk da akşam yürümeyi istiyorum bakalım:32::32:

waaaooaaawwwwww :46: :46: :46:

1 yumurta: 80
4 zeytin: 36
3 dilim domates: 7
1 üçgen peynir: 39
2 dilim kepek ekmeği: 120
1 kupa şekersiz çay.
Ara toplam:282

Back
X