Az önce konuştum kızlar napıyosun dedi foruma bakıyorum dedim ne yazıyolar dedi ben yine dedim ki
aramadı benimki ühühüühüh yazıyolar dedim(amacım dalga değilde o gülsün diye öyle diyorum kızlar )
Söyle onlara eğitimler başladı aramalar azalabilir haberleri olsun dedi
tabi heryerde böyle değildir ama genel olarak böyledir sanırım
aynen canım napalımayy erees beniim kide öyle dedi eğitimler sıklaşıyo artık fazla arayamayabilirim dedi ne yapalım günde 1 defaya da razıyı sesini duyalım yeter dimi
Amin tatlimHaklısın allah sabır versin hepimize
Ya o bi de bana şarkılar söyledi, o gitti gideli bir tanesini bile dinleyemiyorum korkumdanarar canım fırsatı olmamıştır daha belki merak etme
bende sizler gibiyim onun dinle dediği şarkıları dinliyorum ki yanımda hissediyorum o zaman dediğim gibi üzmek değildi niyetim
o gittiğinden beri defter tuttum bişiler yazıyorum geldiğinde vericem okusun diye
Canim benimki hep egitimdeydi zaten ,naptiniz diorum egitimdeydik dio , zaten genelde aksamlari arar gündüz egitimi oluoAz önce konuştum kızlar napıyosun dedi foruma bakıyorum dedim ne yazıyolar dedi ben yine dedim ki
aramadı benimki ühühüühüh yazıyolar dedim(amacım dalga değilde o gülsün diye öyle diyorum kızlar )
Söyle onlara eğitimler başladı aramalar azalabilir haberleri olsun dedi
tabi heryerde böyle değildir ama genel olarak böyledir sanırım
evet evet bugün eğitimleri başlıcaktı eşimde öyle dedi ve hala aramadı hasta yaaa ondan merak ediyorum doktora gittimi naptı nasıl olduuu ufff allahımmm
Aynennn , konuşmalarımız bile ayni oluyor , ayni duygular çünkü, o da bana özledim seni kiz dedi ayni şekilde , uffff özledim yaaaa :96:
:96::96:
Sabah konustunuz mu canim
Amin tatlim
Ya o bi de bana şarkılar söyledi, o gitti gideli bir tanesini bile dinleyemiyorum korkumdan
Eğitimler fenaymış komutantan komutana değişiyormuş mesela benimki 5.bölük çok sıkı değilmiş ama 6.bölük çok fena dedi biz üzülüyoruz dedi.Allah iyi komutanlarla karşılaştırsın
Demek kii kastamonudakiler özledim seni kız diyor
içtikleri sudan yedikleri yemekten sanırım
uuuuffff yaaaa allahım sen senden korkan hayırlı insanlarla bir arada olmalarını nasip et
Kız bağladin sen de kastamonudakilere
Şaka bi yana o hep derdi zaten bana öyle, gitmeden once de :102:
Eğitimler fenaymış komutantan komutana değişiyormuş mesela benimki 5.bölük çok sıkı değilmiş ama 6.bölük çok fena dedi biz üzülüyoruz dedi.Allah iyi komutanlarla karşılaştırsın
Canimm mümkün olduğu kadar tlf da gülüsün ki güç alsin iyice uzulmesin , bana bugün dedi ki piskolojisi bozulup da bilmem nereye hastaneye falan giden ,bu durumu kaldiramayanlar daha simdiden oldu dedi :18:sabah 4 5 arası nöbeti vardı 5 te aradı 5 buçuğa kadar konuştuk daha da hiç konuşmadık bende geçen şey dedim üzülüyorum ağlıyorum ama pişman değilim asla yine aynı zamanda seninle hiç düşünmeden seninle evlenirdim dedim zor kapattım teli ağlaya ağlaya allahım sen sabır ver bizeee
Kendi sesinden ama ... cok zor sesini duyup da dokunamamak dinledikçe cok duygulaniyorum o yüzden açamıyorum :106:demekki herkes te farklı oluyo
Görüşürüz canim iyi aksamlarkızlar ben iyi akşamlar diliyorum hepinize yarın mesai var biraz dinleneyim diyorum Allaha bol bol dua edin kötü şeyler düşünmeyin ki herşey güzel olsun kendinize de dikkat edin yarın akşam görüşmek üzere diyeyim
9.bölük nasıl acaba yaaa
Canimm mümkün olduğu kadar tlf da gülüsün ki güç alsin iyice uzulmesin , bana bugün dedi ki piskolojisi bozulup da bilmem nereye hastaneye falan giden ,bu durumu kaldiramayanlar daha simdiden oldu dedi :18:
Kendi sesinden ama ... cok zor sesini duyup da dokunamamak dinledikçe cok duygulaniyorum o yüzden açamıyorum :106:
9.bölük nasıl acaba yaaa
Canimm mümkün olduğu kadar tlf da gülüsün ki güç alsin iyice uzulmesin , bana bugün dedi ki piskolojisi bozulup da bilmem nereye hastaneye falan giden ,bu durumu kaldiramayanlar daha simdiden oldu dedi :18:
Kendi sesinden ama ... cok zor sesini duyup da dokunamamak dinledikçe cok duygulaniyorum o yüzden açamıyorum :106:
Tabi canım benimkide ama ordayken deyince insan daha bi etkileniyor
Ayy bak tabi canim diince o geldi aklima , bizim bir tabiii canim diisimiz var ki cok komik
Bisey olunca gulelim die tabiiiii canım deriz hep :103:
evet valla sülüsünde böle bişi yazıyo du 1 İNCİ P.EĞT.TUG. pek bişi bilmiyorum sormayı akıl da etmedim açıkcası :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?