kesinlikle öyle ki ben ve beni tanıyan herkes çok zor atlatırım diye düşünüyordu ama çok şükr bu çok iyi halim elimden geldiğince ona yansıtmıyorum şaklabanlık yapıyorum resmen yaa ama içim öle değil tabiki moral olmak zorundayız biz onlara onların için daha zorrr
uuuuffff yaaaa allahım sen senden korkan hayırlı insanlarla bir arada olmalarını nasip et
Eğitimler fenaymış komutantan komutana değişiyormuş mesela benimki 5.bölük çok sıkı değilmiş ama 6.bölük çok fena dedi biz üzülüyoruz dedi.Allah iyi komutanlarla karşılaştırsın
kendime bir asker güncesi tutuyorum :) askere gitmeden önce aşkımla beraberken bu defteri aldım kendime
Eki Görüntüle 971677 Eki Görüntüle 971676
ilk 24 ocakta başladım yazmaya.. yani yerlerimiz belli olduğunda..
e-devletteki askerlik sonuç sayfasının çıktısını alıp yapıştırdım...
bu sayfada paylaştığım bi şafak karalama çizelgesi vardı, onun çıktısını alıp yapıştırdım...
birliğine teslim ettiğim günü yazdım, ve o gün çektiğim fotoğrafının çıktısını alıp yapıştırdım...
ve bundan sonra da yazmaya ve hoşuma giden-bizle/askerlikle ilgili- birşeyler buldukça/oldukça çıktı alıp yapıştırmaya devam edeceğim...
güzel bir anı defteri kalacak 168 günün sonunda zannımca... :26:
ÖÖff bende ya.
Annemle babam tartışıyordu benimde canım sıkılmıştı onlara o sırada aradı falan hiç bahsetmedim canımın sıkkın olduğunu
Canimmm hoşgeldinBende de video var ama ses yok mikrofonun sesini kapatmışım da
Yaaa ,kiz keşkem ayni bölük çıksalardi :))Sizden bahsettim dedim şanlıurfaymış oda izin kullanmayacakmış 9.bölükmüş dedim o bize baya uzak dedi başka bişey demedi canım
Tabi onlar için daha zor , bazen sirf o da gülsün diye gülüyorum hic gulecegim yokken falan :)kesinlikle öyle ki ben ve beni tanıyan herkes çok zor atlatırım diye düşünüyordu ama çok şükr bu çok iyi halim elimden geldiğince ona yansıtmıyorum şaklabanlık yapıyorum resmen yaa ama içim öle değil tabiki moral olmak zorundayız biz onlara onların için daha zorrr
Ay bu çok tatli biseyyy :)kendime bir asker güncesi tutuyorum :) askere gitmeden önce aşkımla beraberken bu defteri aldım kendime
Eki Görüntüle 971677 Eki Görüntüle 971676
ilk 24 ocakta başladım yazmaya.. yani yerlerimiz belli olduğunda..
e-devletteki askerlik sonuç sayfasının çıktısını alıp yapıştırdım...
bu sayfada paylaştığım bi şafak karalama çizelgesi vardı, onun çıktısını alıp yapıştırdım...
birliğine teslim ettiğim günü yazdım, ve o gün çektiğim fotoğrafının çıktısını alıp yapıştırdım...
ve bundan sonra da yazmaya ve hoşuma giden-bizle/askerlikle ilgili- birşeyler buldukça/oldukça çıktı alıp yapıştırmaya devam edeceğim...
güzel bir anı defteri kalacak 168 günün sonunda zannımca... :26:
işte o zaman çok canıyo insanın canı ben herşeyiimi eşimle paylaşırım işyerinde sinirlerim bozuldu benimde ama anlatmıcam ararsa allahıııımm su gibi geçse şu zaman
Keşke canım kanka yapardık onları ordaCanimmm hoşgeldin
Yaaa ,kiz keşkem ayni bölük çıksalardi :))
Tabi onlar için daha zor , bazen sirf o da gülsün diye gülüyorum hic gulecegim yokken falan :)
Ay bu çok tatli biseyyy :)
Ama ben hayatta yazamam sanirim yazdikca kötü olurum :26:
Hoşbulduk canımdaralıyorum ben ya iyileşmem lazım :85:
Hoşbulduk canımdaralıyorum ben ya iyileşmem lazım :85:
akaycanın niye banlandığını bilen var mı iki gündür banlı :s]
Canimmm hoşgeldin
Yaaa ,kiz keşkem ayni bölük çıksalardi :))
Tabi onlar için daha zor , bazen sirf o da gülsün diye gülüyorum hic gulecegim yokken falan :)
Ay bu çok tatli biseyyy :)
Ama ben hayatta yazamam sanirim yazdikca kötü olurum :26:
Anlatma anlatma annene anlat:26:
Geçecek inşallah
ayy bende bayıldım ama bende cesaret edemiyorum şuanda bu tarz şeylere
yok canım kimseye anlatmam ben eşimden başka 5 ayda çatlıcam içime ata ata
Yok walla benim de dikkatimi cektiakaycanın niye banlandığını bilen var mı iki gündür banlı :s]
Heheh benimki de bugün bi kanka bulmuş dertlesmisler beni anlatmis falanKeşke canım kanka yapardık onları orda
Telle konuşuyor bi yandan badisine bağırıyo ender ender ender diyo şimdiden badi yapmış şuna baakk
Ama varya sesi gitmiş gitmiş hasta olduğunda bile böyle gitmezdi sesi çok üzüldüm
O kadar çok bağırtan komutana gelsin
Yok walla benim de dikkatimi cekti
Heheh benimki de bugün bi kanka bulmuş dertlesmisler beni anlatmis falan
Ya bu komutan ne die bagirtio ki bizimkileride yağmurda bir saat bekletmisler egitim mi ne varmis sinirlendim bi an şimdi o komutana birşey derdim de neyse dedim agzimdan kaçtiaşk da tutturdu ki ne dicen söyle söyle dio :)) ,bisey yok diorum hala soru de de die :) unuttu mu tlflarin dinlendigini napti :102:
Kizlar aradi benimki tam 20 dk konustuk acemiligi 28inde bitiomus ve telefon kullanabilcekmis sonrasında cok mutlu oldum sizlede paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?