354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ÖÖff bende ya.
Annemle babam tartışıyordu benimde canım sıkılmıştı onlara o sırada aradı falan hiç bahsetmedim canımın sıkkın olduğunu

uuuuffff yaaaa allahım sen senden korkan hayırlı insanlarla bir arada olmalarını nasip et

Eğitimler fenaymış komutantan komutana değişiyormuş mesela benimki 5.bölük çok sıkı değilmiş ama 6.bölük çok fena dedi biz üzülüyoruz dedi.Allah iyi komutanlarla karşılaştırsın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Çok tatlıııııııııııı

ÖÖff bende ya.
Annemle babam tartışıyordu benimde canım sıkılmıştı onlara o sırada aradı falan hiç bahsetmedim canımın sıkkın olduğunu

işte o zaman çok canıyo insanın canı ben herşeyiimi eşimle paylaşırım işyerinde sinirlerim bozuldu benimde ama anlatmıcam ararsa allahıııımm su gibi geçse şu zaman

Bende de video var ama ses yok mikrofonun sesini kapatmışım da
Canimmm hoşgeldin

Sizden bahsettim dedim şanlıurfaymış oda izin kullanmayacakmış 9.bölükmüş dedim o bize baya uzak dedi başka bişey demedi canım
Yaaa ,kiz keşkem ayni bölük çıksalardi :))

Tabi onlar için daha zor , bazen sirf o da gülsün diye gülüyorum hic gulecegim yokken falan :)

Ay bu çok tatli biseyyy :)
Ama ben hayatta yazamam sanirim yazdikca kötü olurum :26:

işte o zaman çok canıyo insanın canı ben herşeyiimi eşimle paylaşırım işyerinde sinirlerim bozuldu benimde ama anlatmıcam ararsa allahıııımm su gibi geçse şu zaman

Anlatma anlatma annene anlat:26:
Geçecek inşallah

Hoşbulduk canım daralıyorum ben ya iyileşmem lazım :85:

akaycanın niye banlandığını bilen var mı iki gündür banlı :s]

Son düzenleme:
Keşke canım kanka yapardık onları orda
Telle konuşuyor bi yandan badisine bağırıyo ender ender ender diyo şimdiden badi yapmış şuna baakk
Ama varya sesi gitmiş gitmiş hasta olduğunda bile böyle gitmezdi sesi çok üzüldüm
O kadar çok bağırtan komutana gelsin

ayy bende bayıldım ama bende cesaret edemiyorum şuanda bu tarz şeylere

ayy bende bayıldım ama bende cesaret edemiyorum şuanda bu tarz şeylere

Ben yazıyorum vallahi ama olumlu sevinçli şeyler günümün nasıl geçtiği falan şu anlık defterin seyri böyle
Eskişehire dönünce kocaaaaaaaaaaaaman bir boşluğa düşersem neler yazarım bilmiyorum:26:

Son düzenleme:
yok canım kimseye anlatmam ben eşimden başka 5 ayda çatlıcam içime ata ata

içine ata ata ne hale düştün tuta tuta çatlayacaksın be adam
annesine anlatmayan bana hiç anlatmaz istersen görüşelim anlat derdim ama
işte cesaret edip günlüğe başlayabilirsin onunla konuşuyormuş gibi yazabilirsin günlüğe rahatlarsın belki

akaycanın niye banlandığını bilen var mı iki gündür banlı :s]
Yok walla benim de dikkatimi cekti

Heheh benimki de bugün bi kanka bulmuş dertlesmisler beni anlatmis falan
Ya bu komutan ne die bagirtio ki bizimkileride yağmurda bir saat bekletmisler egitim mi ne varmis sinirlendim bi an şimdi o komutana birşey derdim de neyse dedim agzimdan kaçti aşk da tutturdu ki ne dicen söyle söyle dio :)) ,bisey yok diorum hala soru de de die :) unuttu mu tlflarin dinlendigini napti :102:

Evet ya bugün çok yağmur yağmış benimkide dedi
her şey vatan için diye bağırtıyordur o tarz şeylerdir
en sondada komutan aferin asker deyip sağol diye bağırtıyormuş
Benimki bugün bağırmayacaktımda komutan sürekli yanımdan yürüdü sıkıysa bağırma dedi mecbur bağırdım diyor

Kizlar aradi benimki tam 20 dk konustuk acemiligi 28inde bitiomus ve telefon kullanabilcekmis sonrasında cok mutlu oldum sizlede paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…