354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bilmiyorum canım şuan hazır değilim sanırım günlüğe

Tabii olmasin aman Allah korusun hepsinj

Bence de seni daha cok ariyordur ya , bosver bunlari düşünme bile

amin canım allahım korusun eşim hasta işte ve aramadı bugün hiç çok merak ediyorum naptı revire gittimi ufffff

dun konusmustum ama burası cok rahat dogru duzgun bısey yapmıyoruz bıle dıyodu belkıde benı rahatlatmak ıcın dedı :44:

dun konusmustum ama burası cok rahat dogru duzgun bısey yapmıyoruz bıle dıyodu belkıde benı rahatlatmak ıcın dedı :44:

zaten bugün başladı eğitimleri seninkide aramadığına göre ya çok yorgunlar yada çok sıra var ufff bilmiyorum

yorgun olduklarını dusunmek ıstemıyorum ama askerler resmen tel basına pusuya yatmıslar fırsat gelmıyodur onlardan kı oyle cok sıra oluyomus

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize dualarda buluşmak dileğiyle iyi geceler öptüm siziii

sağol destegın ıcın gun saymayı falan bıraktım yoksa gecmez bana zaman
Sayma bakalimmm daha hzli gecer brlki
ben yazarsam kopar dağılırım toplanamam diye korkuyorum yazıcak öyle çok şey varki aslında koskoca evde onu özlerken ( uff hala aramadı
Musait olmamistir uzulmeee

bilmiyorum canım şuan hazır değilim sanırım günlüğe

Sen nasil istersen oyle yap belki daha sonra yazarsin

yorgun olduklarını dusunmek ıstemıyorum ama askerler resmen tel basına pusuya yatmıslar fırsat gelmıyodur onlardan kı oyle cok sıra oluyomus

evet dün eşim sıraya girmiş 45 dk beklemiş sıra ona gelmiş bi takmış kart boş çıkmış sıradan arkadaşından kart almış gelmiş yeniden girmiş (( 1.5 saat beklemiş kartıda yok ondanmı aramadı naptı bilmiyorum ama ulaşamamak çok zormuş çookk

yatan arkadaşlarıma iyi geceler, rüyanızda AŞK'ERlerinizi görün

Ay ne güzelmiş canım şu bizim şafak çizelgesi varya hani bazen onlardan ekran yakalaması alıp çıktı alıp deftere yapıştırabilirsin

Nolmustu sana canim
benimkine hazırlayacağım mektup için uğraşıyordum yanına ek bir şeyler yapmak için falan boş yazı yazmam gerekti bende mesaj sayısını doldurmak isteyenler diye bir yer var oraya şu aşağıdaki ifadelerden yazdım :) konu dışı mesajmış şarkı sözü falan yazmak gerekliymiş öyle ifade kullanmak olmuyormuş,öğrenmiş olduk :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…