içine ata ata ne hale düştün tuta tuta çatlayacaksın be adam
annesine anlatmayan bana hiç anlatmaz istersen görüşelim anlat derdim ama
işte cesaret edip günlüğe başlayabilirsin onunla konuşuyormuş gibi yazabilirsin günlüğe rahatlarsın belki
Tabii olmasin aman Allah korusun hepsinj
Bence de seni daha cok ariyordur ya , bosver bunlari düşünme bile
ben yazarsam kopar dağılırım toplanamam diye korkuyorum yazıcak öyle çok şey varki aslında koskoca evde onu özlerken( uff hala aramadı
amasyadamıydı senın canım?
dun konusmustum ama burası cok rahat dogru duzgun bısey yapmıyoruz bıle dıyodu belkıde benı rahatlatmak ıcın dedı :44:
Sayma bakalimmm daha hzli gecer brlkisağol destegın ıcın gun saymayı falan bıraktım yoksa gecmez bana zaman
Musait olmamistir uzulmeeeben yazarsam kopar dağılırım toplanamam diye korkuyorum yazıcak öyle çok şey varki aslında koskoca evde onu özlerken( uff hala aramadı
bilmiyorum canım şuan hazır değilim sanırım günlüğe
yorgun olduklarını dusunmek ıstemıyorum ama askerler resmen tel basına pusuya yatmıslar fırsat gelmıyodur onlardan kı oyle cok sıra oluyomus
kendime bir asker güncesi tutuyorum :) askere gitmeden önce aşkımla beraberken bu defteri aldım kendime
Eki Görüntüle 971677 Eki Görüntüle 971676
ilk 24 ocakta başladım yazmaya.. yani yerlerimiz belli olduğunda..
e-devletteki askerlik sonuç sayfasının çıktısını alıp yapıştırdım...
bu sayfada paylaştığım bi şafak karalama çizelgesi vardı, onun çıktısını alıp yapıştırdım...
birliğine teslim ettiğim günü yazdım, ve o gün çektiğim fotoğrafının çıktısını alıp yapıştırdım...
ve bundan sonra da yazmaya ve hoşuma giden-bizle/askerlikle ilgili- birşeyler buldukça/oldukça çıktı alıp yapıştırmaya devam edeceğim...
güzel bir anı defteri kalacak 168 günün sonunda zannımca... :26:
Ay ne güzelmiş canım şu bizim şafak çizelgesi varya hani bazen onlardan ekran yakalaması alıp çıktı alıp deftere yapıştırabilirsin
ayy burası ne büyük nimetmiş :) can sıkıntısından ölecektim ahh ahh
benimkine hazırlayacağım mektup için uğraşıyordum yanına ek bir şeyler yapmak için falan boş yazı yazmam gerekti bende mesaj sayısını doldurmak isteyenler diye bir yer var oraya şu aşağıdaki ifadelerden yazdım :) konu dışı mesajmış şarkı sözü falan yazmak gerekliymiş öyle ifade kullanmak olmuyormuş,öğrenmiş olduk :)Nolmustu sana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?