- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.367
- 658
Valla olur inşallah bende darlandım
İmza yapmaya çalışıyorum sabahtan beri meğerse o KK prolara ait bi özellikmiş pehhh ezildim şu an
hahah çılgın seni bende saçımın kırıklarını kesiyorum uykum gelirmi diye gece gece tövbe ya rabbim
İyice üşüttük biz hemibizimkiler dönünce pardon tanıyamadım siz kimsiniz diyecek
ıyı gecelerr ... Nabersınız
saçım uzicak kırıklarım olmayınca ondan tanıyamıcak dimideliriyim ben burda onun için bide beni tanımasın gebertirim
İyice üşüttük biz hemibizimkiler dönünce pardon tanıyamadım siz kimsiniz diyecek
kimiimmm öleeemii kimimmm haaa senin için uykuları kaçan, kadınlar klübünde kendime sen yoksun diye yarenler bulan ,seni bir an olsun aklından çıkarmayan ,ölümüne seven,hergünn geleceğin günü hayal eden, hergün en güzel gelinliklere bakan,pembe panjurlu evimiz içinn çeyiz alan, ben yokken oku diye hediye ettiğin kitabı başladığı gün bitiren, aradığında ulaşamazsın diye telefonu son ses ayarına getiren ... ay deliyim ben yaa
İyi geceler şöyle böyle işte sen
Hakkaten ha hem delirelim hem de tanımasın höyt dalarım valla
Aşk güzel şey yaaa
Aşkıma gelsin birlikte yeşerttiğimiz baharımıza gelsin rabbim kötülükleri uzak tutsun bizden. Seni seviyorum bitanem...
Beni kötü yakaladın haziran
Gamlı, yıkık eylül sonuma
Bir ilk yaz tazeliği getirdin
Masmavi göğünle
Cana can katan güneşinle
Pırıl pırıl engin denizinle girdin içime
Çiçekler açtı dokunduğun
Çimler büyüdü yürüdüğün
Ve güller katmer oldu güldüğün yerde
Başımda senin kuşların kanat çırpıyor şimdi
Oldurduğun yemişlerin ağırlığından
Dallarım yere değiyor
Güneşi batmadan saçlarının
Bir dolunay doğuyor bakışlarından
Gün boyu senden bir meltem esiyor yanan alnıma
Uykusuz gecelerim seninle apaydınlık
Başım dönüyor, of başım dönüyor yaşamaktan
Ölebilirim artık
Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse
Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma
Baksana; parmak uçlarım ateş
Lavlar fışkırıyor göz bebeklerimden
Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Benimle meydan oku her çaresizliğe
Benimle uyu, benimle uyan
Birlikte varalım on üçüncü aylara
ehhhhhhh bndende
wuhuuuuuu sen yazmış olamazsınnn like ettim yanee
benceee yapacağımız en kötü şeyy geldiğinde boynuna şiddetle sarılmamız olacak şuraya yazıorum
Hadi ben kaçaröptüm bayanlar sizde uyuyun mışıl mışıl yoksa hakkaten kafayı üşütcez İyi gecelerrrrrr
evet evet bende eskişehirliyim bende evliyim :) buluşup görüşelim tanışıp kaynaşalım mı
benimkine hazırlayacağım mektup için uğraşıyordum yanına ek bir şeyler yapmak için falan boş yazı yazmam gerekti bende mesaj sayısını doldurmak isteyenler diye bir yer var oraya şu aşağıdaki ifadelerden yazdım :) konu dışı mesajmış şarkı sözü falan yazmak gerekliymiş öyle ifade kullanmak olmuyormuş,öğrenmiş olduk :)
olur valla çok iyi olur ağlama arkadaşınada ihtiyaç var nerlerdesin senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?