- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kizlar ya 2kez aradi ikisindede mesgule atmak zooruuundaaydim acamazdim. Ooof icim sizladi:44:
neden açamadın ki canımmm
şimdiki zamanı düşünürsek pekde zor o şekilde yapan yok zaten ayrıca bahsettiğimiz insanlar zaten belli bir yaşa gelmiş belli şeyleri aşmış yaştalar.askerliğin katacağı sabırdan daha fazlasını yaşadılar belkide hayatlarında hem onuda geçtim ben sevdiğim insanı eşimi yollamışım evdeyken üzerine titreyen biri olarak şimdi oturupta yemeğimin kıymetini anlasın yada benim kıymetimi anlasın amaaannn diyemem en azından BEN diyemem o yüzden böyle tedirgin olmamız özlem duymamız ve bundan yakınmamız kadar normal bişey yok diye düşünüyorum
Hahahahhahahahaaaa ama bunu hiç denemedim benn çok güldüm yaa ne kadan da tanıdıkkk ifadelerrbanada kasiyer kız boşver sen onu bakma diyip duruyo du tabi ben hala anlamadım arkamda da erkekler var sırada tabi onun ne olduğunu çözmemle reyonların arasında kaybolmam bir olduu ahh ahh
Kizlar ya 2kez aradi ikisindede mesgule atmak zooruuundaaydim acamazdim. Ooof icim sizladi
Türk kahvesi kokusu,
Kitap kokusu,
Yağmurdan sonra toprak kokusu,
Yeni doğmuş bebek kokusu,
Askerde ki yarin kokusu ,
Kim bilir Cennetin kokusu ne kadar güzeldir . . .
Oyyy geliyorum hemen , hem fikir edinirim :)kızlaaaar, arada benim çeyizime de bakıııın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=389886
hem sizin gözünüz gönlünüz açılsın, kafanız dağılsın
hemm de çok yalnız kaldı benim çeyizimm, kimse bakmıyorr, üzülüyorumm benn
Hahahahsen yine çözdün , inanir misin ben yillar sonra çözdüm annemle böyle birşey yasamistik diye
Ya bir de rezillik demisken yine aklima geldi özel günumdeyim ve o ... yok markete gitmem lazim genelde büyük alışveriş yaparken araya atardim kasadan usulca kimseye görünmeden geçerdi
Ama bitmiş bu sefer anneme dedim ben utanirim sen al diye annem de gitmedi tabi
Iş başa düştü, düştüm yollara markete girdim ay utana sıkıla , hiç bakmadan birini kaptığım gibi dooogru kasaya ben koş , o ana kadar boş olan kasa benim bereketimle doldu , hemen arkamda sevgililer o nalet erkek benim aldığım şeye gözünü dikmişay bakip duruyor ben de kasaya dogru bakamiyorum sanki benim degil :) kasadan geçirsinler poşete koysunlar o zaman döncem , bu çocuk bu sefer sevgilisine yakalandi sen nereye bakiyorsun diye bu sefer ikisi de benim .... e bakıyor ay sanki ne var bırakıp kacacaktim walla , o benim ilk ve son alışim oldu :79:
Güya sporcu yarenleri topluyordum topigime gelin beraber spor yapalim bize en büyük destek yine biziz die ama gelen olmadi
Canim gecmis olsun bu arada ,Allahim sifa versin de hemen iyilessin
Oldu canim sporcu dedik yaren dedik topigime bir gözüktün gittin haniiii :112:
Ayriyeten ben de evime eliptik aldim rahatim tamam spor hocam yok ama canim ne zaman isterse ki genelde akşamları oluyor o zaman spor yapiyorum , spor salonuna akşam gidemem malum , bir de eger tv izlerken spor yapmak istiyorsan manyetik olanlardan almani tavsiye ederim zira kayışlilar cok ses yapiyor
Hiii ay inanmiyorum Allah göstermesin, nerde askerligini yapiyordu ,sonra noldu!!!!
Oyyy geliyorum hemen , hem fikir edinirim :)
Dediklerinize bir yönden hak verebilirim bana da birkac arkadaşım böyle dedi , askerden döndükten sonra %90 i olgunlaşıyor hayati taniyor diye , ama benim sözlüm zaten yeterince hayati tanımış, üniversite için vana gitmis ordaki lanet insanlarla mücadele etmiş, gece rahat uyuyamiyorduk gözümün önünde arkadaşımı öldürdüler dedi , daha neler neler ama hepsini anlatamam , ordan nihayet kurtulup benim şehrime atandi peki burda rahat miydi yine degil memur evinde kaliyor ,doğru düzgün bir yemek yok , temizlik desen zor erkek herkes , düzgün yapamıyorlar, vs vs zaten ne zorluklar yaşadı bi de orada olmasina artik dayanamıyorum , hasta olacak diye ödüm kopuyor , bir de ustalığı urfada ,suriye rahat durmuyor birşey olacak diye yine ödüm kopuyor ...
Kisacasi zor , canindan bi parçan orda sıkıntı çekerken hayati öğreniyor diyip iyi tarafindan bakamiyorum
Aramadı valla aramıcak
Sen arasan canım sabit numara vermemişmiydi
Vermedi lanet olsun
Sordum yok dedi bana.Aramaz bu gece ben millet 11 de arıyormuş komutandan izin alıp dediğimde bi telefon için kendimi mi sivrilteyim arıyorum ya sık sık dedi banasakin ol bakalım arar belki 11de arayan varmış hem uyumuştur belki eğitimler artmış yorulmuştur belki :/ yarın ilk iş sabit numara al canım
Canım Hakkarideydi. Çukurca,Şemdinli gezdi durdu. Kargo yollasan kış günü gitmiyordu yazında gidene kadar içindekilerin tarihi geçiyordu :) Gece nöbeti olduğu zaman bende uyumuyordum onunla nöbet tutuyordum tlf konuşuyorduk sürekli. Çarşı izinlerini kaldırmışlardı zaten güvenle gideceği çarşı-cafede yoktu.Gerçekten şu dönemler en rahat zamanları hatırlarsanız bi ara tvlerde hep şehit haberleri vardı. Cnm ben bekledim o geldi ve sonrada bitti
Sen arasan canım sabit numara vermemişmiydi
Sordum yok dedi bana.Aramaz bu gece ben millet 11 de arıyormuş komutandan izin alıp dediğimde bi telefon için kendimi mi sivrilteyim arıyorum ya sık sık dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?