354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canım ben genel yazdım zaten evli bekar vs diye sınıflandırmadım ama sınıflzndırmak gerekirse ben evli bi erkeğin askere gitmesini istemem. Geride bıraktıkları bakmakla sorumlu olduğu eşi ailesi olacak çünkü. ☺️💐 Bu yüzden onları devre dışı bırakıyorum benim bir arkadasım kactı kactı ve 33 yasında askere gitti cıkan yerse izmir kısa donem yaptı bu yasta otların arasından cop tıplattılar dıye de bı ton sovdu :))

Hahahah sen yine çözdün , inanir misin ben yillar sonra çözdüm annemle böyle birşey yasamistik diye
Ya bir de rezillik demisken yine aklima geldi özel günumdeyim ve o ... yok markete gitmem lazim genelde büyük alışveriş yaparken araya atardim kasadan usulca kimseye görünmeden geçerdi
Ama bitmiş bu sefer anneme dedim ben utanirim sen al diye annem de gitmedi tabi
Iş başa düştü, düştüm yollara markete girdim ay utana sıkıla , hiç bakmadan birini kaptığım gibi dooogru kasaya ben koş , o ana kadar boş olan kasa benim bereketimle doldu , hemen arkamda sevgililer o nalet erkek benim aldığım şeye gözünü dikmiş ay bakip duruyor ben de kasaya dogru bakamiyorum sanki benim degil :) kasadan geçirsinler poşete koysunlar o zaman döncem , bu çocuk bu sefer sevgilisine yakalandi sen nereye bakiyorsun diye bu sefer ikisi de benim .... e bakıyor ay sanki ne var bırakıp kacacaktim walla , o benim ilk ve son alışim oldu :79:

Son düzenleme:

aman o erkek te yani ne var sanki ne bakıyo allah allah hep öyle olur zaten boş olan kasalar o anlarda dolar birde elinde onunla sıra beklemek zorunda kalırsın iyi güldüm vallaa

Canım Hakkarideydi. Çukurca,Şemdinli gezdi durdu. Kargo yollasan kış günü gitmiyordu yazında gidene kadar içindekilerin tarihi geçiyordu :) Gece nöbeti olduğu zaman bende uyumuyordum onunla nöbet tutuyordum tlf konuşuyorduk sürekli. Çarşı izinlerini kaldırmışlardı zaten güvenle gideceği çarşı-cafede yoktu.Gerçekten şu dönemler en rahat zamanları hatırlarsanız bi ara tvlerde hep şehit haberleri vardı. Cnm ben bekledim o geldi ve sonrada bitti

Üzüldüm ikinizin adına doğu için bişey diyemem diye belirtmiştim ben batı vs illerinde kısa dönem yapanlar için yazdım onu.. Bu arada usta birlikte soruyorlar mesleğine göre de iş veriyorlar. İçin rahat olsun 5 ay çabuk geçer usta birlikte ipli donda kullanıyorlar :))) evli, doğuya çıkmış, bakmakla yükümlü olduğu ailesi ana-baba vs olmayan kişiler için yazdım o yazıyı kimse yanlış anlamasın yazıda da belirtmiştim zaten.

sakin ol bakalım arar belki 11de arayan varmış hem uyumuştur belki eğitimler artmış yorulmuştur belki :/ yarın ilk iş sabit numara al canım
Sordum yok dedi bana.Aramaz bu gece ben millet 11 de arıyormuş komutandan izin alıp dediğimde bi telefon için kendimi mi sivrilteyim arıyorum ya sık sık dedi bana

Offf cok şükür sizinki bitmiş. O dönemleri hatırlamazz miyim televizyonu açmaya korkuyordum .Allahim sen bu hainlere firsat verme

Sordum yok dedi bana.Aramaz bu gece ben millet 11 de arıyormuş komutandan izin alıp dediğimde bi telefon için kendimi mi sivrilteyim arıyorum ya sık sık dedi bana

bi yandan haklı olabilir canım her komutan bir olmazki kimisi anlar halden kimisi arıza çıkarır hem şimdi bizim polyanna zamanımız sakin ol iyi düşün en kötü sabah arar kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…