354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yok istemedi canım z tosunum diye seviyo beni böyleyken ben dedim sen gelene kadar şu kadar kilo verecem falan diye, o ders çalışmamı istemişti onuda yapamıyorum doğru düzgün :85:

el işi falan yapım dedım ama becerıksızlıgım tuttu bu ara bunu bıle yapamıyorum bende :)

valla kızlarr çok utandım yaa bi de rezil olan ben değilmişim gibi gayet cool bi şekilde işimi halledip herkesin arasından geçtim gittim

oooo bende daha ne rezillikler var da markette çikolata sanıp tamamen bekarlarla ilgisi olmayan bişiyi herkesin içinde aa bu çikolata yeni mi çıkmış diyip incelemeye çalışmışlığım bile var rezilliğin çıtasını yükseltmiş bulunuyorum artıkınn

ayy canım sen cok yasa emı ıyı guldum valla

kızlar sevdiği şuan boluda askerlik yapan yada usta birliğinde boluya gidecek olan varmı aranızda yaa yol arkadaşı arıyorum :))

ay cok alakasız bu topicte ama alısverıs sıtelerı varmı bıldıgınız uygun fıyatlı elbıse falan almak ıstıyorum alısverıs yapım bare

canımm, daha başlayamadım işte hiçbişeye kararsızlıktann düzenli başlayayım ordayım ben deee

baya iyiymiş o zaman yaa, burda 1 aylık 100 tl falan diyolar

koptummm, krize girdim, çıkamıyorummm

Sevgilime, şu meşhur sevgili kitabı sitesinden, askerlikle ilgili sevimli mi sevimli bir kitap tasarladımmm

yemin töreninde veririm sevdiceğimee

Ahahah cok güldüm ben de onu sakiz sanmıştım ya lisedeyim ya orta okuldayim anneeeee bu ne sakiz mi alalim diye marketin ortasinda seslice söylemisligim var , annem renkten renge giriyordu ama ben ne anliim ,yok başka aliriz diyordu ben de ama bunu hiç denemedim ben :26: dedim
Anneme yazik walla ne çekmiş o ara yazarken bile utaniyorum hey allahim ya

hahahahaaaa ama bunu hiç denemedim benn çok güldüm yaa ne kadan da tanıdıkkk ifadelerr banada kasiyer kız boşver sen onu bakma diyip duruyo du tabi ben hala anlamadım arkamda da erkekler var sırada tabi onun ne olduğunu çözmemle reyonların arasında kaybolmam bir olduu ahh ahh

Son düzenleme:
Türk kahvesi kokusu,
Kitap kokusu,
Yağmurdan sonra toprak kokusu,
Yeni doğmuş bebek kokusu,
Askerde ki yarin kokusu ,
Kim bilir Cennet’in kokusu ne kadar güzeldir . . .

Kizlar ya 2kez aradi ikisindede mesgule atmak zooruuundaaydim acamazdim. Ooof icim sizladi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…