354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Amin inşallah ama onun hastalıkları geçmiyorki hemen neredeyse sürüyor 1 ay hatta daha fazla offffffffffffffffff

Sen dualarını eksik etme canım yapabileceğin tek şey bu varsa uzun dönem üst devre falan ilaç bulmaya çalışsın revire gitsede vereceği ilaç rutin oluyor başım ağırıyo al dişim ağırıyo al yapıyor adam gerçi heryer bir değildir inşallah revir doktorları iyidir

Dediklerinize bir yönden hak verebilirim bana da birkac arkadaşım böyle dedi , askerden döndükten sonra %90 i olgunlaşıyor hayati taniyor diye , ama benim sözlüm zaten yeterince hayati tanımış, üniversite için vana gitmis ordaki lanet insanlarla mücadele etmiş, gece rahat uyuyamiyorduk gözümün önünde arkadaşımı öldürdüler dedi , daha neler neler ama hepsini anlatamam , ordan nihayet kurtulup benim şehrime atandi peki burda rahat miydi yine degil memur evinde kaliyor ,doğru düzgün bir yemek yok , temizlik desen zor erkek herkes , düzgün yapamıyorlar, vs vs zaten ne zorluklar yaşadı bi de orada olmasina artik dayanamıyorum , hasta olacak diye ödüm kopuyor , bir de ustalığı urfada ,suriye rahat durmuyor birşey olacak diye yine ödüm kopuyor ...
Kisacasi zor , canindan bi parçan orda sıkıntı çekerken hayati öğreniyor diyip iyi tarafindan bakamiyorum

İşte birinden ilaç bulmuşlar onu da almışlar ellerinden neden yaptılar ki böyle

Bende aksine yiyorum ya nefret ediyorum kendimden gebereyim acımdan o bu haldeyken ya offfffffffffffff

stresten ıste hepımız sasırdık 1 hafta oncesıne kadar ohoo elımden tatlılar ekmekler dusmezdı ama sımdı yokk canım hıcbısey ıstemıyo elma yıyorum elmayla yasıyorum resmen

İşte birinden ilaç bulmuşlar onu da almışlar ellerinden neden yaptılar ki böyle

Canım ilaç pek bulundurtmazlar öyle ki 3 4 tane verirlerdi bize revirden bir kutu ilaç vermezlerdi sanırım intihar için önlem öyle ki göz damlasını içip kafa bulan insanlar var tedbir için öyle yapıyorlar ama üzüldüm canım acil şifalar diliyorum dualarımdasın :/

60 kgydum 58.5 'a dusmusum yemek yıyemıyorum dogru duzgun hasta olmam ınsallah yaa

stresten ıste hepımız sasırdık 1 hafta oncesıne kadar ohoo elımden tatlılar ekmekler dusmezdı ama sımdı yokk canım hıcbısey ıstemıyo elma yıyorum elmayla yasıyorum resmen

acemiliği bitene kadar hiçbişey yemeyecem bende kendime çok kızgınım ona söz verdiğim şeylerin hiçbirini yapamadım doğru düzgün

elimde değil 2 gundur konusmuyoruz aklımda onda kalıyo

illa ki aklın kalır tabi ama kötü şeyler düşünmek yok fırsatları olmuyor emin ol askerinin de aklı sendedir en kısa zaman da da arıycaktır .

dualarımızla hepsi sağsalim geri dönecekler inşallah

amin aminn hayırlısıyla ınsallah tez zamanda kavusuruz sevdiklerimize

Allah razı olsun canım sağolasın. Hiç düşünmemiştim öyle ya püff ne garip işler bunlar :85:

hadi size bugün yaptığım bi rezilliğimi anlatayım da gülün biraz . ben bi kurumda çalışıyorum bina içindede bankamatik var karta bakmak için bankamatiğe gittiğimde elimde de dolabımın anahtarı vardı , sıra da ve çevremde de insanlar var ben ne yaptım bankamatiği anahtar ile açmaya çalıştım anahtarı sokacak yer arıyorum bide kızıyorum aklım o kadar gitmiş ki kendi rezilliğime hala gülüyorumm

haha koptum olur öyle yaaa bizim dokunulmazlıgımız var 5 ay

haha bende çaydanlığı buzdolabına koyma ve cattle a kola doldurma gibi rezillikler yapmıştım zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…