354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sevdiceğime mektup yazıyorummm :) O'na ilk mektubum bu... Çok heyecanlıyım

Kızlar erkek arkadaşımın telefonunu ben kullanıyorum o kullanırken kilit açma ekranında onun adı + benim adım yazıyordu yani öncelikle onun adı yazıyordu sorduğumda ise önce benim adam yazacak demişti
ben ayın 26 sında yanından ayrıldım memlekete gittim bugün telefonunu aldım eskişehire dönünce bi baktım başa benim adımı yazmış whatsapp duvar kağıdı beni yapmış falan ahahaha yerimm yaa

Hesabını kapattııı

Ayy benimki ulaşmış şüküüüür

canım sen nasıl göndermiştin? ptt kargo muydu? o nasıl oluyor, bildiğimiz kargolar gibi poşete mi koyuyoruz mektupları? ben çoooook uzun zamandır ptt'ye gitmiyorum da :26: bilgilendirirsen sevinirim

oyyyy, ne romantiiiiiiik

hayatımın en garıp 14 subatı çirkinimsz gecıcekkk keske bugun dogmasaydımm

hımmmm, bugün doğum günün yaniiii Happy birthday to youuu

Koymuşlardır poşete onlar ben direkt verdim pttye gidip mektup göndericem ama takipli göndericem dersen yardımcı olurlar erkek arkadaşım dedi ki bana kitap gönder ama ptt kargoyla gönder diğer kargolarda sıkıntı çıkıyormuş çünkü
İlk günler zorlanırsın sonra alışırsın canım eminim

İnşallah canım başka çarem yok

canım sen nasıl göndermiştin? ptt kargo muydu? o nasıl oluyor, bildiğimiz kargolar gibi poşete mi koyuyoruz mektupları? ben çoooook uzun zamandır ptt'ye gitmiyorum da :26: bilgilendirirsen sevinirim

[/B]

Canım bizim askeriyede ptt var pazartesi ve perşembe günleri açık oluyor dedi bugün askerim sanırım benim kuryenin dün ulaşmama nedeni de o yani ona göre gönderirsin bilgin olsun

Onun telefonundan cekildigimiz fotograflara vaktim da simdi pooooooooooof
İyi geceleeeer herkese

Canım bizim askeriyede ptt var pazartesi ve perşembe günleri açık oluyor dedi bugün askerim sanırım benim kuryenin dün ulaşmama nedeni de o yani ona göre gönderirsin bilgin olsun

sen nasıl göndermiştin canım tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…