Gitmiş miiiiii oooooofofofofof
Sevdiceğime mektup yazıyorummm :) O'na ilk mektubum bu... Çok heyecanlıyım
Hesabını kapattıııNEreyee gitmişşşkiiii
Ayy benimki ulaşmış şüküüüürSevdiceğime mektup yazıyorummm :) O'na ilk mektubum bu... Çok heyecanlıyım
hoşgeldinn
yeni mi katıldın aramıza, yoksa ben mi gözden kaçırdımm
Bilmiyorum canım aradı az önce açamadım ama mektuptan falan bahsetmedi önceki aramalarında
Hesabını kapattııı
Ayy benimki ulaşmış şüküüüür
bu arada hoşgeldin şehrine varmı bi farklılık
Hesabını kapattııı
Ayy benimki ulaşmış şüküüüür
Kızlar erkek arkadaşımın telefonunu ben kullanıyorum o kullanırken kilit açma ekranında onun adı + benim adım yazıyordu yani öncelikle onun adı yazıyordu sorduğumda ise önce benim adam yazacakdemişti
ben ayın 26 sında yanından ayrıldım memlekete gittim bugün telefonunu aldım eskişehire dönünce bi baktım başa benim adımı yazmış whatsapp duvar kağıdı beni yapmış falan ahahaha yerimm yaa
hayatımın en garıp 14 subatı çirkinimsz gecıcekkk keske bugun dogmasaydımm
Olmaz mııııııııııııııııııııııııııııı birtanem yok
Koymuşlardır poşete onlar ben direkt verdim pttye gidip mektup göndericem ama takipli göndericem dersen yardımcı olurlar erkek arkadaşım dedi ki bana kitap gönder ama ptt kargoyla gönder diğer kargolarda sıkıntı çıkıyormuş çünkü
canım sen nasıl göndermiştin? ptt kargo muydu? o nasıl oluyor, bildiğimiz kargolar gibi poşete mi koyuyoruz mektupları? ben çoooook uzun zamandır ptt'ye gitmiyorum da :26: bilgilendirirsen sevinirim
oyyyy, ne romantiiiiiiik
hımmmm, bugün doğum günün yaniiiiHappy birthday to youuu
İlk günler zorlanırsın sonra alışırsın canım eminim
canım sen nasıl göndermiştin? ptt kargo muydu? o nasıl oluyor, bildiğimiz kargolar gibi poşete mi koyuyoruz mektupları? ben çoooook uzun zamandır ptt'ye gitmiyorum da :26: bilgilendirirsen sevinirim
[/B]
Canım bizim askeriyede ptt var pazartesi ve perşembe günleri açık oluyor dedi bugün askerim sanırım benim kuryenin dün ulaşmama nedeni de o yani ona göre gönderirsin bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?