hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibievden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook
Kızlar erkek arkadaşımın telefonunu ben kullanıyorum o kullanırken kilit açma ekranında onun adı + benim adım yazıyordu yani öncelikle onun adı yazıyordu sorduğumda ise önce benim adam yazacakdemişti
ben ayın 26 sında yanından ayrıldım memlekete gittim bugün telefonunu aldım eskişehire dönünce bi baktım başa benim adımı yazmış whatsapp duvar kağıdı beni yapmış falan ahahaha yerimm yaa
Canım ne kadar oluyo yol masrafın uçak + hızlı tren bide ne kadar sürüyoAynen otobüsle 12 saat uçakla ankara 1 saat tabi uçak+ hızlı tren yapmak lazım ben öyle yapıyorum gidip gelirken
kızlar herkese günaydııınn
Canım ne kadar oluyo yol masrafın uçak + hızlı tren bide ne kadar sürüyo
Günaaayddddiiinkızlar herkese günaydııınn
günaydınnnn
sabah yin güne aşkerimin uyandırmasıyla başladımm, çok pozitifim bugün
Bu sürekli değişiyor gidis dönüş uçak 140 e gidiş dönüş hizli tren 40 ama uçak bazen daha ucuz 98suan alirsan. Ankaraya kadar 1saat uçak ankara esenbogadan gara 50 55dk hizli tren eskisehir 1.5 saat sen bide kutahyaya gideceksin bunuda kat :)
___________________________________________________________________________________________________________
MUTELLA listeye beni de ekler misin? İstanbul / İstanbul 5 şubatta teslim oldu terhis şafak sayara göre 24 temmuz doğrumudur acaaba?
***ASKER YÂRENLERİ***
:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği) *U*:124:
~ŞUBAT'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYAN YÂRENLER~
:124:11kelebek06 - İZMİR / İZMİR:124:
:124:akayca - TEKİRDAĞ / TEKİRDAĞ :124:
:124:bnnu - KASTAMONU / ŞANLIURFA :124:
:124:dexter89 - AMASYA / KARS:124:
:124:erees - KASTAMONU / ŞIRNAK:124:
:124:lunamoon - ANTALYA / İZMİT :124:
:124:MissGamzeli - TEKİRDAĞ / ÇANAKKALE-Gelibolu :124:
:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:
:124:nonsense38 - MANİSA / KIBRIS-Girne :124:
:124:pis_prenses - İSTANBUL / İSTANBUL :124:
:124:pembe_dizi - TEKİRDAĞ-Malkara / TEKİRDAĞ-Hayrabolu :124:
:124:sinre - AMASYA / KARS-Sarıkamış :124:
~MART'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYACAK YÂRENLER~
:124:Mutella - KASTAMONU / ANKARA-Güvercinlik :124:
:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:
:124:paytak_paytak_kosan_koala - KÜTAHYA / (Askerinin usta birliği) :124:
:124:sakarkedi - KASTAMONU / BURSA:124:
___________________________________________________________________________________________
Kızlar ismini listede görmeyen yarenler bana ulaşabilir
sen nasıl göndermiştin canım tam olarak?
aranızda yedek subay yareni olan var mı?
Mutellaciiiim beni de ekler misiiiin Manisa/kibris-lefkosa
Asker için elbetde daha zor..benim tek düşündüğüm 'iyimi,rahatmı,biyeri acıyormu'düşündükçe olacakları..çok üzülüzorum..
ki nişanlım daha asker degil yani..
gelecek hafta teslim olacak..Foça kom. egt. e gidecek..bakalım..ustalığı sanırım daha belli değil..
Merhabalar kızlar benide aranıza alırmısınız. Benim nişanlımda 2 gün önce teslim oldu acemi birligi kastamonu usta birligi tokat. Yareni kastamonuda olup bugün haber alan var mi ben hiç duyamadim bugün sesini çok merak ediyorum
kızlar benim nişanlımda bugün birliğine teslim oldu allah tez zamanda sevdiklerimizi bizlere kavuşturur inşallah
Benim herseyim sıkıntı zatenhiç bir şey umurumda değil gözüm bir şey görmüyor söz konusu o olunca deli gibi seviyorum kıymetini bilmiyor
Asker için elbetde daha zor..benim tek düşündüğüm 'iyimi,rahatmı,biyeri acıyormu'düşündükçe olacakları..çok üzülüzorum..
ki nişanlım daha asker degil yani..
gelecek hafta teslim olacak..Foça kom. egt. e gidecek..bakalım..ustalığı sanırım daha belli değil..
hm hm..ama yetişemiyordur belki assy..
manisa kırkağacmi seninkisi cnm?
yeni gördüm kusura bakma
Hemen ekliyorumm.
iyi akşamlar bende bi asker yareniyim . nişanlım askere gideli 4. gün bugünaskerlikle ilgili forumları dolaşırken buldum burayı
herkese hayırlı teskereler diliyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?