354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İyi akşamlar.. başlamadan bitmezdi zorda olsa geçiyor zaman Allah kavuştursun senide

ben de tutuyorumm :) bikaç sayfasını paylaştım hattaaa

ay ya vatka işe yaramamış mı acaba canım

ayy bilemedim kii :26: daha çok ayak parmaklarını vuruyormuş üstten yandan

allah kavuştursun

Kızlaaaaaar iyi akşamlar herkese bugün tam olarak bir hafta olduuuu. ben hafta hafta saymaya karar verdim geriye kaldı 22 hafta böyle daha az geliyor insanın gözüne sizlere de tavsiye ederim ama işte ne desem boş çok zormuş çok Allah hepimize ve askerlerimize bol bol sabır, dayanma gücü versinnnnnnnn

hoşgeldinn

yeni mi katıldın aramıza, yoksa ben mi gözden kaçırdımm

Aradı bitanem ama sesi çok kötü geliyordu, hala gidememiş revire.... Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. Hoşçakalın...

İyi akşamlar kızlaar sonunda ondan inip ona bine bine eskişehirdeyim

Kııızlaaaaaaaaaaar aradıııı az önce gönderdiğin şey geldi dedi hadi ya dedimmm ee dedim herşeyin bir zamanı var dedi ahah tamam o zaman dedim sevindin mi dedim evet dedi beğendinmi dedim beğendim aşkım sağol dedi oleeeeeeeey gitmiiiiiiiiiiiiiş iştee

hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibi evden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook

hıııişte aynen öyle yemek bile yiyemiyorum yapıcak çok şey var ama hiç birini yapmak istemiyorum

hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibi evden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook
Aynen öyle, al benden de o kadar . Ya bi kitap almam lazim ona bile zor şar gittim sagolsun arkadaslar da arıyor ancak onlar arayinca bir iki kelam ediyorum yoksa pek kimseyle de konuşmuyorum , kps dershanem de tatili girdi iki hafta , iyice gömüldüm ama kendimi böyle daha iyi hissediyorum :)

Gamzeli de hazirliyor walla imreniyorum ama hiç uğraşamam :))
Bi de yazdıkça kötü olursam korkusu da yok değil: )

Aminnnnnnn , hoşgeldiniz :)
Ve sanirim haklısın hafta hafta hesaplamak çok iyi fikir :)
İyi akşamlar kızlaar sonunda ondan inip ona bine bine eskişehirdeyim
Hoşgittiinnnnnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…