354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

amin canım sağoalsın düğün tarihimiz belli değil ama askerim dönünce heran herşey olabilir sen araştırmalarına başla diyor

askerlimiz sağlıklı olsunlarda zaman elbet bi şekilde geçicek

heytt bende evlenecem hayırlısıylaaa düğün kankası olak mı

Dipnot: Resmen iğrendim şu an konuşma şeklimden:120::120::120:

yaa çok güzel bi fikir bunu yapıp göndersek askeriyeye komik olmur muki sonuçta komutanlar bakıcak falan :44:

kitap okumayı seven yarenler için kişiye özel kitap ayracı güzel bir hediye olabilir. özellikle de şu resimli olan

Eki Görüntüle 979397 Eki Görüntüle 979398
aklıma olan bi fikirdi kitap okumayı çok seviyorum da bunu kendim yapmayı düşündüm aslında

Selam kizlar benimde nisanlim kutahyada havaci subattin 7 sinde gitti 28 subattada yemin torenimiz var allah nasip ederse gitmek istiyorum
Rabbim kavuştursun inşallah hoşgeldin aramıza

heytt bende evlenecem hayırlısıylaaa düğün kankası olak mı
olak tabi senin eylülde sanırım benim daha belli değil

Hişşşşşşşşşşşşşşş bayanlarr yarın hepimiz diyete girek miii gaz verelim birbirimizee haydiiyynnnnnnnnnnn

girelim valla boyum 1.61 , 62 kiloyum 55 e düşmek istiyorum etkinliğe ankaradan katılmak istiyorum katılacak arkadaşlara başarılar dilerim

girelim valla boyum 1.61 , 62 kiloyum 55 e düşmek istiyorum etkinliğe ankaradan katılmak istiyorum katılacak arkadaşlara başarılar dilerim

Evet inşallah eylülde olacak 3 kişi olduk var mı arttıran

bende 1.57 yim 1 sene de 50'den 70'e çıktım en az 55 olmam lazım anamm ne rezilim ben yaaa nasıl başarmışım bu kiloya gelmeyi

bende 1.57 yim 1 sene de 50'den 70'e çıktım en az 55 olmam lazım anamm ne rezilim ben yaaa nasıl başarmışım bu kiloya gelmeyi

ben kaçtan kaça çıktığımı hiiiiç söylemiyimm :18::78::84::96::95:

Olsun söyleme ama yarın başlayalım benvesen06, sen bide ben bide erees var akşamda ayrıntılı konuşalım. Uyalım birbirimize, ayrıntılı raporlar verelim yediklerimizi, çok yemişsek kınayalım falan dalga geçelim

Son düzenleme:

ben 75 kiloydum önceden 59 a kadar düştüm sonra 62 oldum yine birbirimizi gaza getirelim yoklama falan yapalım :)

söyle söyle utanma

eee o zaman yeni bi konu açalım kendimize :)

kızlar bende 2 sene önce nişanlıma yaptığım aşk karnemi göstereyim o zaman sevgiliydik ve 2 senedir beraberdik şimdi nişanlıyız ve 4. senemize giricez yazın

işte aşk karnem

hehe çok güzelmiş bende 2 senemizde kocaman bi kartona kendi ellerimle yaşadığımız her anı süsleyip belgelemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…