Kilo boy orantılıymışımakaycaa senin kilo fazlan var mıııı
Kilo boy orantılıymışımbiraz göbek sahibiyim ama ben diyet hiç yapmadım yapamamda sanırım:)
Tamam sen gaz verme başkanı ol o zaman arada topiğe gelip "you can do it" demen yeterli:103:
Eylülde kısmetseeeee ben sporsuz zayıflamayı düşünüyorum:119:
Herkes kisa ve tombul mu
160 cm
2011 eylül 54 kilo
2012 eylül 61 kilo
2013 eylül 64 kilo
Simdi 66 67. !!!!!!!!
İlk tanistigimizda 49 kiloydum iyi terketmedi beni bu kilolarla
haha aynen ben onunla tanışmadan önce 41 düştüğüm olmuştu, onunla tanıştığım sırada 57 falandım. sonra 47-48 oldum sonra da bu hale düştüm işte nihi
Biliyor musun bilmem ama PCO diye bir hastalık var. Kilo yapıyor ve hafiflemesi için de kilo vermen gerekiyor. Maalesef ben PCO hasta suyun alınan kiloların sebebi o ve şekere yatkinlik var insulin direncim yuksek
benim de tiroid az çalışmasından dolayı oldu
Biliyor musun bilmem ama PCO diye bir hastalık var. Kilo yapıyor ve hafiflemesi için de kilo vermen gerekiyor. Maalesef ben PCO hastasiyim alınan kiloların sebebi o ve şekere yatkinlik var insulin direncim yuksek
Geçmiş olsun canımtamam işte hep birlikte zayıflayıp seni de iyileştirecez kilo verince hafifliyormuş madem
Ben özel bi yurtta kalıyorum kahvaltı var ama aksam yemeği yok o sıkıntı. Ayrıca spor salonu var hic gitmedim ama artik düzenli gitmek istiyorum valla
Yurdun mutfağını kullanabiliyor musun kendine bişeyler hazırlasan orda canım :26:
Var var onada hiç gitmedim
Öğrenciler kullansın diye mutfak var ben ikinci öğretimim akşam 5 de gidiyorum derse sorunda burda başlıyor dönünce yememem lazım.
saat 4 de okulun yemekhanesinde ekmeksiz yemekleri yemeyi okuldan geldiğimde aç hissedersem domates peynir yemeyi düşünüyorum odamızda buzdolabı var neyse ki
benim de kahvaltıyla ilgili sorunum var, kahvaltı yapamıyorum sabahları, bi bardak süt içerim belki
öğlen de okulun ordaki lokantada yiyoruz yemekleri, yani orda ne çıkmışsa onu yemek durumunda kalıyorum. ve tabi lokanta yemekleri bildiğiniz gibi bol yağlı oluyorgerçi yemeklerin falan suyuna dokunmamaya çalışıyorum ama bakalım idare edeceğiz artık bi şekilde.
yemekhanede yemeğini ye bence bi dilim ekmekle 6'dan sonra hiç bişey yeme yatarken ılık su iç yeşil çay falan bir de günde 2 yi geçmeyecek şekilde nescafe iç bastırıyomuş nescafe açlığı
sende kahvaltı yap mutlaka o zaman öğlen daha az yersin, mutlaka çorba çıkıyodur lokantada ondan ve geri kalan yemektende bi kepçe yersen kafi olur bence
Nescafe mi içeyim ya eskiden içiyordum amaaa artık içemiyoruum yok olmuyor içermiyorum anlamış değilim
Benimki orda nezle olmuş ben burda üşüttüm galiba çok kötüyüm kustum kusacam
Bi sevinçle avmye gittim dönerken zor döndüm uyudum kalktım şimdi oturuyorum falan ama çok kötü hissediyorum kendimi yarın da böyle olursam ne spora inerrim ne okula derse giderim
Ne soğuklarda kaldım bu yıl hiç hasta olmamıştım terleyip üşümekten hastalandım şimdi oofff
duşta buharda kal biraz terini at iyi gelir belki
ne varsa yanında üzerine al o zaman belki terlersin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?