354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi akşamlar canımmm yaparsınn Rabbim ömür versin daha neler yaparsın
Hepsini askerim ve ailemle harcardim :)

bende program yaptım sözde 8 kalkış 18 e kadar ders diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:122::122:
Wuhuuuuuvv 10 saat mii , ya aslinda benim de tempom düştü 12 den 19 a kadar programim ama malum yemek dinlenme falan da oluyor daha erken kalkip daha erken baslamam lazim sanki

Wuhuuuuuvv 10 saat mii , ya aslinda benim de tempom düştü 12 den 19 a kadar programim ama malum yemek dinlenme falan da oluyor daha erken kalkip daha erken baslamam lazim sanki

Yetiyorsa eksiğin yoksa gayet iyi yani, benim daha çok çabalamam lazım ama olacak olacak yapacağım evet yani inşallah hı hı evet evet olacak :78:

Ahahahh luna bildiğin sesli sesli güldüm :))

Aminnnnn inşallah, benimki inşaat mühendisliği, lunanin tabiriyle baş belasi kps yedi bitirdi stresi ayri dert bu da ayni ben

çok güzell canım mesleğin smileyde tam kpss ruh haline göre yanii

Yetiyorsa eksiğin yoksa gayet iyi yani, benim daha çok çabalamam lazım ama olacak olacak yapacağım evet yani inşallah hı hı evet evet olacak :78:
Yetmiyor gibime geliyor tarih gibi nankör bir ders varken
Canim taniki yaparsin yeter ki iste , bu benim için de gecerli yani istedikten sonra elimizden kurtulamazz :)

çok güzell canım mesleğin smileyde tam kpss ruh haline göre yanii
Teşekkür ederim canim :) hiii tam kps ye uygun calisirken aynen öyle oluyorum

Son düzenleme:
artık gönül rahatlıylann banyoya girebilirimm haydi birazdan görüşürüz kızlaaar

Yetmiyor gibime geliyor tarih gibi nankör bir ders varken
Canim taniki yaparsin yeter ki iste , bu benim için de gecerli yani istedikten sonra elimizden kurtulamazz :)

2 saat falan arttır o zaman çalışma saatini, Yerim seni öss diye bi kitap vardı bizde yiyeceğiz seni kpss deyip yolumuza devam edelim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…