354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ıyı aksamlar kızlar hastaydım gıremedım hıc buraya nasılsınız bugun konustunuz mu askerınızıle benımkı aramadı dın 35 konusmustuk ne guzel:43:

Neden iptal oldu ki :(

aaa neden iptal olduuu :26:

sabah 11 buçuk gibi aramıştı bi daha aramadı. :43: neden iptal ki ?:26:

Ben de ogleden sonta konustum ,noldu canim

ya amasyadan çoğu kişi doğuya gidiyor ağrı şırnak hakkari vs. eşimin sarıkamış ama hepsini toplu ktm uçağı ile yani askeri uçakla götürüceklermiş son dk süprizi olmazsa iptal

ıyı aksamlar kızlar hastaydım gıremedım hıc buraya nasılsınız bugun konustunuz mu askerınızıle benımkı aramadı dın 35 konusmustuk ne guzel:43:
Hosgeldin canim geçmiş olsun ya :5:

ya amasyadan çoğu kişi doğuya gidiyor ağrı şırnak hakkari vs. eşimin sarıkamış ama hepsini toplu ktm uçağı ile yani askeri uçakla götürüceklermiş son dk süprizi olmazsa iptal
Canim bizimkileri de böyle götürecekler ama evci iznini yine de kullanacaklar diye biliyorum çünkü yemin töreninden sonra iki hafta daha oradalar , seninkini yemin toreninden hemen.sonra mi götürecekler birlige

Senin esin yemin toreninden sonra hemen gidecek usta birligine degil mi o yuzden boyle oldu :(

hayırlısı olsun canım üzmemeye çalış kendini ne diyim :((

yok canım üzülmedim 2 gece beraber uyuma fikri çok farklı tabi ama Rabbimin verdiğinde vermediğindede vardır bir hayır elbet demekki o otobüste olmamamız gerekiyor napalım

of ya bıde pazardı rahat olmazlar mı kı bugun neden bole oldu ılk defa aramadı:43:

benide öyle canım benimde bi gözlerim doluyor, bi bnnunun gönderdiği linkteki yazıları okuyup gülüyorum sende öyle yapmaya çalış :) sabah aradığında 2 tane sosis 1 parça peynir birde zeytin verdiler demişti kahvaltıda :/ spor, içtima falanda yaptırmışlar. Öğleden sonrada öyle olduysa telefon sırasına girmek istememiştir. Ayaklarım ağrıyor çok diyordu:( seninkide öyle olmuştur muhtemelen

dun baya konusunca sızlerı bıle sordu kk ya gırıomusun onlarınkı arayabılıo muymus dıo :1: bende evet gırıyorum arada bırımız uzulse herkes onu tesellı edıyo arada bı askerıye baskınları planları yapılıo dıyorum nası guluyo :kkk::1:

Hosgeldin canim geçmiş olsun ya :5:

Canim bizimkileri de böyle götürecekler ama evci iznini yine de kullanacaklar diye biliyorum çünkü yemin töreninden sonra iki hafta daha oradalar , seninkini yemin toreninden hemen.sonra mi götürecekler birlige

büyük ihtimal hemen canım ama uçağın geleceği gün tam belli değil belki çok küçük bir ihtimal uçak geç gelirse çıkabilir

yok canım üzülmedim 2 gece beraber uyuma fikri çok farklı tabi ama Rabbimin verdiğinde vermediğindede vardır bir hayır elbet demekki o otobüste olmamamız gerekiyor napalım

değil mi:) herşeye rağmen güzel şeyler düşünmek lazım Allah güzel şeyler nasip etsin

Back
X