354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

benide öyle canım benimde bi gözlerim doluyor, bi bnnunun gönderdiği linkteki yazıları okuyup gülüyorum sende öyle yapmaya çalış :) sabah aradığında 2 tane sosis 1 parça peynir birde zeytin verdiler demişti kahvaltıda :/ spor, içtima falanda yaptırmışlar. Öğleden sonrada öyle olduysa telefon sırasına girmek istememiştir. Ayaklarım ağrıyor çok diyordu:( seninkide öyle olmuştur muhtemelen

evet canım olabılır benımkı bıde 3 kez falan nobet tuttu ya gecen gun 3 saat uyumus sadece sesı cok kotuydu. yemeklerı soruyorum ıyı dıyo sadece uzulmeyım dıye mı bılmıyorum pek bısey demıyo:43: evet gordum ya ben orayı onceden baya okumustum 650 kusurlere gelmıstım :1::1: hatta bende yazmıstım bı anımı :30:

tesekkur ederım canım benım nasılsn

Iyi olmaya çalışıyorum canim ama buram.biram özlem var :)

benide öyle canım benimde bi gözlerim doluyor, bi bnnunun gönderdiği linkteki yazıları okuyup gülüyorum sende öyle yapmaya çalış :) sabah aradığında 2 tane sosis 1 parça peynir birde zeytin verdiler demişti kahvaltıda :/ spor, içtima falanda yaptırmışlar. Öğleden sonrada öyle olduysa telefon sırasına girmek istememiştir. Ayaklarım ağrıyor çok diyordu:( seninkide öyle olmuştur muhtemelen
Canim azıcık güldüysen ne mutlu bana
Benim askerime de ilk basta az veriyorlardi da simdi yeni yeni artirmislar ,ya o kadar yoruyorlar azicik şeyle durulur mu:19:

büyük ihtimal hemen canım ama uçağın geleceği gün tam belli değil belki çok küçük bir ihtimal uçak geç gelirse çıkabilir

Anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba lili ben kötüyüm sanırım :(

Bnnu gözlerim dolup duruyor ya :(( bide senin bak dediğin şeyi bulamadım ben :(

erees bana küstün mü :(

Biri beni kurtarsın belki Allah bu yüzden yollamıştır beni buraya :43::43:

luna..ne oldu? hayırdır canımm..

kötü ne olabilirki? az kaldı..hepiniz kavuşcaksınız aşkerlerinize..

hakkatten kız, nooooolduuuuuu :53:

evet canım olabılır benımkı bıde 3 kez falan nobet tuttu ya gecen gun 3 saat uyumus sadece sesı cok kotuydu. yemeklerı soruyorum ıyı dıyo sadece uzulmeyım dıye mı bılmıyorum pek bısey demıyo:43: evet gordum ya ben orayı onceden baya okumustum 650 kusurlere gelmıstım :1::1: hatta bende yazmıstım bı anımı :30:

kaçıncı sayfadaki bulabilir miyim okuyumda azcık güleyim yine :30::30:

ah canım benım malesef o hepımızde var Allah daha buyuk dert vermesın :43:

Amin canim ya , daha 10 gün geçti ama nasil özlemişim nasi nasik :50:

merhaba herkese..

hepiniz iyisinizdr inşallah..

:3::3:
Merhaba
Iyi olmaya çalışıyoruz sen nasilsin ??

Canim benim üzerinde cok durursan kafan daha cok takılır, bak normal bunlar ama bu kadar kaybolma kendi içinde, rahatla bak bi süt iç yatağına uzan , youtube dan bebek kahkahalarina falan bak istersen , skma birak kendini rahat ol bak hepimizin askeri gitti ben de en son 2 de haber aldim ondan cok sira vardir ondan ayakta duramamistir , o şu an yatiyordur iyidir , sen de rahatla canim 5 ay nasi geçer yoksa

Aşkım aramadı akşam :( duymaya ihtiyacım vardı o yüzden kötü oldum. :(

oyy kıyamammm..

belki yorgunluktan hemen uyuyp kalmıştır..olabilir hani..belki telefonkartı felan bitmiştir..mesela benim yarim geç aradı akşam üstü konuşmak için..meğerse dışarda çay içiyorlarmış cümle alem..ondan hani..

ben seni çok iyi anlıom..onun sesini duymadan bende teselli olmuyorum hiç bi şekilde...

evett sizinkiler hemen gitmiyormu :/
Jandarmalar 2hafta daha acemilikte kaliyor biz bu sayede onu evci cikariyoruz yoksa benimkide hemen giderdi

Kiz niye kuseyim sana
CANISIII :D

Ben okudummmmmmmmm +18 :60:
Ama bir tane daha vardi rüyani anlattığın :) ikisine de cok güldüm: )
Benim de anilarim var ama ortalarda arada karisik bir halde :)) biraz önce birine denk geldim yine gözümün önüne geldi askerim :)

Canim benim üzerinde cok durursan kafan daha cok takılır, bak normal bunlar ama bu kadar kaybolma kendi içinde, rahatla bak bi süt iç yatağına uzan , youtube dan bebek kahkahalarina falan bak istersen , skma birak kendini rahat ol bak hepimizin askeri gitti ben de en son 2 de haber aldim ondan cok sira vardir ondan ayakta duramamistir , o şu an yatiyordur iyidir , sen de rahatla canim 5 ay nasi geçer yoksa

Durmamaya çalışıyorum işte az önce bişey daha okudum güldüm baya esas halini bulunca atacam sizde okuyun:)sağol canım herşey için :29:
oyy kıyamammm..

belki yorgunluktan hemen uyuyp kalmıştır..olabilir hani..belki telefonkartı felan bitmiştir..mesela benim yarim geç aradı akşam üstü konuşmak için..meğerse dışarda çay içiyorlarmış cümle alem..ondan hani..

ben seni çok iyi anlıom..onun sesini duymadan bende teselli olmuyorum hiç bi şekilde...

Genelde çaldırıyor o ben arıyorum. Ama çaldıracak kadarda kalmamış olabilir mi ki :S bilmiyorum o iyi olsunda ben durayım burda kendi kendime ne yapayım :25:

Son düzenleme:
hangisi gamzeli :( benim kendi sorunum bide aşkımın aramaması var ikisi mix oldu bugün daral geldi :(

çok zor oluyor canım bende herşeyimi sadece eşimle paylaşırım o yüzden sadece eşim değil sırdaşım en yakın dostum da gitti :( bende aramadığı geceler çok zor uyuyorum ama iyi olsun sağlıklı olsun yeter diyorum kartı bitti kantinde yoktu c.tesi herkes serbestken komutan onu seçmiş beraber iş yapmışlar arayamadı :( ama bugün 2 dk da olsa duydum ama işte kendimi neden aramadı diye değilde umarım iyidir diye teselli ediyorum eminim onlarda bizim sesimizi duymak için can atıyor ama şartlar zor bir süreç çok zor canım ama elbet biticek ne kadar az yara ile atlatırsak okadar iyi

Back
X