anammm, en büyük olmaktan kurtuldum yuppieee
pauhahaha..sevineck bişey bulduğun için, sevindim..
ayyyrıcaaa...30 göstermiyorum..
La sıra vardır valla tek sebep bu oluyor genelde :))
heyyoooo askerim aradııııııı
hobaaa bütün çaylar bendennnnn :118::118::118::118:
Eki Görüntüle 981460
ohhhh ellerin dert görmesiiiiin :126:
Ama benim canim çay cektiiii
he heayy napiyim burda hep 21ler 23ler falan görünce kendimi kötü hissettiydimm
iyi oldu bu destek destek :13:
a be hanım ablacım demledim de geldim be ya
Dur ben ışınlanıp geleyim
Aah ahh çaydanlığım olaydı da çay demleyeydim
yaa öle demeee ama üsülürümm
Üzülme kahvaltıda içerim demleme çay ama oda pek acı oluyor oof
Herkese iyi akşamlar hanimlar.
Burada güzel dostluklar kurdugumuza inaniyorum birbirimize destek olduk beraber duygularimizi paylastik,hepsi için teşekkür ederim.Ama artik bu topige girmeyecegimi düşünüyorum.Allahim hepinize sabırlar versin.Sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum sizlere.Hoşçakalın...
Burada güzel dostluklar kurdugumuza inaniyorum birbirimize destek olduk beraber duygularimizi paylastik,hepsi için teşekkür ederim.Ama artik bu topige girmeyecegimi düşünüyorum.Allahim hepinize sabırlar versin.Sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum sizlere.Hoşçakalın...
aa neden canım ne oldu :/Herkese iyi akşamlar hanimlar.
babamın 32558656546876. askerlik anısını dinliyorumm
aa neden canım ne oldu :/
Ayy önceden ne sıkardı beni o muhabbet geçen gün askerden gelen arkadaşıma anlatsana dediğimi anı hatırlıyorum bi süre sonra yiine baydı ama askerde sevgili olunca daha çekici gelebiliyor abartmamak şartıyla her insaın da tahammül sınırı var değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?