Ay aradi aramayi abartmis magazada ayakkabi denerken 7kez aramis ahaa dedim yicem azari. Yine aradi actim hemen nerdesin dedi surdayim duymamisim ayakkabi deniyordum dedim tamam hava kararacak oyalanmadan don dedi sadece oyle yirttim
aa neden canım ne oldu :/
hayırdır banu ne oldu şimdii :26::26::26:
Ama üzdün bizi.Nedenini söyleseydin bari
Neden ki ama(((
aa neden canım ne oldu :/
ne olduuu ama kiii :26:
yahu ben öyle bişey yapsam kendi kendimi paralarım beeeeww
Kızlar özel bi durum, burdan ayrilacagim için üzgünüm, istemezdim ama bazen elimde olmayan şeyler beni buna zorluyor .
Özelden yazan arkadaslarima durumu birazda olsa anlatmaya çalıştım .Hepinize cok teşekkür ederim...
Kızlar özel bi durum, burdan ayrilacagim için üzgünüm, istemezdim ama bazen elimde olmayan şeyler beni buna zorluyor .
Özelden yazan arkadaslarima durumu birazda olsa anlatmaya çalıştım .Hepinize cok teşekkür ederim...
Aradı 15 20 dk sonra bir daha.Saatlerce aramasaydı bende paralardım ama paralamama vakit olmadı gülüm
eyyi o vakittLa benimki genemi aramayacak bu akşam acaba gidiyom ben yaaaaaaaaaaaaaa
bana da yaz nolduğunu bende gidecem banane hıh zaten askerimde istemiyo
üzüldüm açıkcası ama en iyisini kendin için tabi sen bilirsin canım biz sana tesekkr ederiz
iyi akşamlar kızlarrrr...
keifler yerindedir inşallah..
aa bnnuya nolduki acaba??
askerlik bi durum yüzündenmı ayrıldı? hmm..
ben de çok merak ettimm :26::26::26:
ben geldim kızlar iyi akşamlarkim niye neden ayrılıyo noldu :26:
Kızlar yok ayrılmadık, yani o benim bu kadar üzüldüğümü bile bilmiyor,ona birşey söylemedim münakaşamiz olmadı ,sadece burada şafak sayıp, üzerine düşmek istemiyorum .Askeriyedeki sorunlari yüzünden beni kiracak birsey söylemedi yani öyle bir durum degil.Özele yazarim Kızlar 5 dakikada bir mesaj atabiliyorum ancak
ben geldim kızlar iyi akşamlarkim niye neden ayrılıyo noldu :26:
fikrini değiştirirsen ..biz burdayızzz...allaha emanet ol yavrum..
hoşbuldum . kötü oldu ama bu yahelloo...hoşgeldinn..
vallaha bnnu gitti..ama neden bilmıyorum.. (
iyi akşamlar hoş geldin
hoşbuldum ah o ifade yedi bitirdi beni:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?