Günaydın aşk böcüklerii
Sabah 6:30'da aradı uyuzum beni :)
Ayy gözün aydın dün neden aramadığını söyledi mii
hayırlı haftalar kızlar..
aşk teğmenim haaallaaa aramadı..bu hiiiç normal diiil..
La bugünde benimki aramadı halaaasagol canimm valla uyku sersemi dogru anladiysam cok sira vardi dedikabus gormus kiyamam ben onaa
sagol lili :) kendini uzmemeye calis mutlaka isi cikmistiren son ne zaman konusmustunuz ?
La bugünde benimki aramadı halaaa
ay lunamm..aradıı..yat kalk sürün yapmışlar.ondan arıyamamış..kıyamadığım yaaa..dün gece konuşmuştuk..hihiiiii..
dağdada kalcaklarmış 4 gün..ozaman hiç arıyamıcak..uyy
Çok yoruluyorlar yaa askerden dönünce bakım yapacam diyorum ben ona :)) 4 gün bizlesin o halde ağlamak yok halay çekecez birlikte :)) senin yaşın kaçtı canım, iş okul :)
ayyy sevgilime bi kavuşayımda..başka bişi istemiyorum..yemek bile yaptırtmıcam (ki ON numara yemek yapıyr)
canım..okulum biteli tam 6 sene oluyor..ben 30 yaşındayım..:) elbet çalışıyorum..yurt dışından buraya yerleştim ve hiiiç tahmin edemiceğim bir anda sevgilimle tanıştım..bi askeri yakından bile görmemişken daha,cok daha fazla bi üzücü oluyor onu yollamak..
ama sonuçta hepimiz aynı kaderi paylaşıyor ve herkes herkesten daha üzgün tabii !!
allah hepimize yardım etsin..
selam kızlar nasılsınız yeni geldim eve askerim aramadı hala bu saate kadar arardı bugün aramadıdemişti aramalarım azalabilir diye 2 günde bir arayabilirim diye ama alıştım ben hergün sesini duymaya amaaaa
tatlım yapma böyle bak ben dün ağladım da ne olduhem demiş sana arayamayacağını merak etme sen bak ben sevgili kitabı yapıyorum kendi kendime eğleniyorum sende yap kafan dağılsın biraz olmaz mı
tatlım yapma böyle bak ben dün ağladım da ne olduhem demiş sana arayamayacağını merak etme sen bak ben sevgili kitabı yapıyorum kendi kendime eğleniyorum sende yap kafan dağılsın biraz olmaz mı
canım benimde ilk günler 2 3 kez arardı şimdi sadece akşamları arayabiliyor gittikçe yoğunlaşıyorlar sanırım ondan
canım sen neden ağladın noldu hoş bende 2 gün duymadım sesini ağla ağla öldümuff allahım yardım etsin daha da pek çok şafak
lunaaa azıcık omzunda ağlayım mııinan stresten şimdi gidip yemeğe saracam puff arar dimi yaa
dün akşam aramamıştı da ona ağlamıştım canım :) şafak çok mu hiçte bile bak 3 gün sonra 4 ayı göreceğiz
Omzumda gül canım olmaz mı :) eğer fırsatını bulursa tabi arar canımm bak benimki akşam arayamamış ama sabah 7 gibi aradı beni demek ki o zaman fırsat buldu üzme kendiniAyrıca yemeğe sarmak falan yok bugün diyete başladık unutma
ayyy sevgilime bi kavuşayımda..başka bişi istemiyorum..yemek bile yaptırtmıcam (ki ON numara yemek yapıyr)
canım..okulum biteli tam 6 sene oluyor..ben 30 yaşındayım..:) elbet çalışıyorum..yurt dışından buraya yerleştim ve hiiiç tahmin edemiceğim bir anda sevgilimle tanıştım..bi askeri yakından bile görmemişken daha,cok daha fazla bi üzücü oluyor onu yollamak..
ama sonuçta hepimiz aynı kaderi paylaşıyor ve herkes herkesten daha üzgün tabii !!
allah hepimize yardım etsin..
Ne güzell sonsuz olsun sevginiz inşallah, hiç üzülme herşey çok çok güzel olacak dememnun oldum bende 25 yaşındayım :)) bende 3 sene önce mezun oldum yüksek lisans yapıyorum halen :) aşkımla 2010'da tanıştımm balım çikolatam işim yok kpss'ye hazırlanmaya çalışıyorum :78:
iyi olmak musmutlu olmak aşkımla multimutlu olmak istiyorum ve onun içinde askerden gelmesini bekliyorum
Allah hepimize yardım etsinn biz istersek çok mutlu olabilirizzzzzzzzzzzzzzzzz
amın amın amın!!!
kpss de süper başarılı olmanı diliyorum lunacım..üzülmemeye çalışıyorum..ama..ama..elimde değil işte..
bende çook memnun oldum lunacım..eveybody mutlu olucaz inşallah..artık askerlik sonrası, ex asker topiği açarız..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?