354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Açımm
İyi ki kadınların gün adı altındaki toplumsallaşma ortamları var, bol bol pasta yiyoruz sonrasında

Puu reziiiiiil ben burda spordan ötürü terlemişim susuz kalmışım sırf zayıflamak adına sen pasta diyorsun
Sen bizim diyet günlükleri bölümündeki konumuzu görmedin heralde yarenlerin bir kısmı diyete spora başladı
Sen bize pasta diyorsun

Hahaha yok görmedim benim de başlamam lazım aslında ama erteliyorum sürekli
Amaan beğenen böyle beğensin, herkesin bayıla bayıla yediği pastaları ben yapmışım, bu lezzetlere hayır diyemiyorum

haklısın canım en iyisi üste çıkmak tamam mektubu yazıp ptt kargo yapayım bakalım giderse de gitmezse de kısmet artık

hımm izleme zor evet her yer yeşil olcek gitmeye karar verdim de neolucak nasıl olucak kestiremiyorum hayırlısı artık ilk deliliğim değil, sanırım son da olmicak

Hahaha yok görmedim benim de başlamam lazım aslında ama erteliyorum sürekli
Amaan beğenen böyle beğensin, herkesin bayıla bayıla yediği pastaları ben yapmışım, bu lezzetlere hayır diyemiyorum

Bıkmadın mı yaptıklarını yemeye

Son düzenleme:
Ben de pek hoşlanmam aslında ama bizim evde olunca mecbur
Bi de bizde genelde pastalar benden sorulur, toplu yapmak ve toplu yemek çok eğlenceli

mutella kurabielllaaa...sen hiç nutella kurabiyesi yaptınmı kendin???

çok süper lezzetli oluyor..ay canm cekti ismini görünce..

herkese selamlarr güzel izmirdenn.. inşallah askerlerinizde iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…