Fazlasiyla terli ve susuz
Sen nasilsin
Açımm
İyi ki kadınların gün adı altındaki toplumsallaşma ortamları var, bol bol pasta yiyoruz sonrasında
Puu reziiiiiil ben burda spordan ötürü terlemişim susuz kalmışım sırf zayıflamak adına sen pasta diyorsun
Sen bizim diyet günlükleri bölümündeki konumuzu görmedin heralde yarenlerin bir kısmı diyete spora başladı
Sen bize pasta diyorsun
hımmmbana başka seçenek bırakmadın dersin sen de kızarsaa adam gibi arasaydın dersin hatta sen üste çık bi de, sen beni hiç mi merak etmiyorsun iyi miyim kötü müyüm hasta mıyım sağ mıyım hiç mi umrunda değil de
mektubu gönder istersen canım ya, belki bölük-tabur olmayınca biraz daha geç ulaşır ama ulaşır heralde, nereye gidecek, gelen mektubu çöpe atacak değiller yaa
uzaktan izleme kısmı, biraz zor. çünkü bölük-tabur bilmiyorsun, orda bi sürü asker olacak olacak ve hepsi de birbirinin aynısıçok zor o kalabalıkta bulabilmen
Günaydın kızlaar
Geçmişi okuyamadım bugün, 3 günde döktürmüşsünüz yine
Hahaha yok görmedim benim de başlamam lazım aslında ama erteliyorum sürekli
Amaan beğenen böyle beğensin, herkesin bayıla bayıla yediği pastaları ben yapmışım, bu lezzetlere hayır diyemiyorum
sana da günaydın muti
Bıkmadın mı yaptıklarını yemeğe
Açımm
İyi ki kadınların gün adı altındaki toplumsallaşma ortamları var, bol bol pasta yiyoruz sonrasında
afiyet olsunpek katılamasam da bu ortamlara iyi ki var evet
Neden bıkayım ki sevdiklerimle birlikte yemekten çok mutlu oluyorum
Ben de pek hoşlanmam aslında ama bizim evde olunca mecbur
Bi de bizde genelde pastalar benden sorulur, toplu yapmak ve toplu yemek çok eğlenceli
S.A millet tünaydınlar efenim. Bugün usturuplu takılacağım.
A.S luna sana da tünaydınlar efenim.Bugün usturuplu takıl bakalım nasıl olacak
Sadece bu topikte ama diğer topikte çizgimi bozdum yanlışlıkla:)
Sadece bu topikte ama diğer topikte çizgimi bozdum yanlışlıkla:)
Bozmayacağımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?