- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Hım gidebilir de gitmeyebilir de bakalım yarını heyecanla bekliyorum bende
hatunlar ben kaçar manyak oldum iyice kafayı dinleyim biraz iyi geceler hepinizeee ağlamaklı, üzülmeli, şeyler okumayın heeeçok şımardım bugün utandım kendimden haydin görüşürük İmza:
Günaydıııın, pis_prenses neden gelmeni istemiyor ki? madem ki ailesi gidince o kalacak, cumartesi gidersin sen de, o gün görüşürsünüz bol bol. onu da mı kabul etmiyor?
yaaa sevgilim uyuzluk gıcıklık abidesi hatta odunun tekigel demez istesede demez bi sürü sebeple... ama bu sefer ayrılmak zor geleceğinden gelme diyor, kabul eder aaaama tamam demez.
sence yemin törenine gitmeyim mi ? :44: yani c.tesi görüşmeyi mi planlayım puuff
Ararsa eğer seni, ya da sen de onun aradığı ankesörlü numara varsa sen arayıp çağırttır telefona akşam saatlerinde, cumartesi günü baş başa görüşmeyi teklif et bakalım :)
Gamzelim neler neler düşünüyorum ahh bende düşündüm bi iki kere de aradım başkası çıkınca kapattımkızar birine çağırtmama biliyorum.. zor durumda kalmak ve bırakmak istemiyorum işte.. ben onu uzaktan izlesem diye düşündüm..içeri girebilir miyim ki diye...
Ararsa teklifimi yapıyım, ayrıca mektup yazayım c.tesi-pzar için... ama işte eline ulaşırmı sadece gittiği yeri biliyorum bölük tabur vs. yok isimle eline ulaşır mı sen de öyle gönderdim demiştin dimi... okudumda henüz ulaşmamış sanırım dimi ?
Günaydın kızlaar
Geçmişi okuyamadım bugün, 3 günde döktürmüşsünüz yine
Sohbeti kaçırıyorsunnn
ama az kaldı seni de göreceğiz burada
hele bi başlasın askerliğinnn senin de
7/24 burada oluyo muusn olmuyo musun o zaman
Gunaydin kizlaarrr
Günaydınn nasılsın?
ben süperim bugünn..
4. sınıfların öğretmenlerinin başka okulda semineri olduğu için duyuru yapıldı dün öğrencilere gelmeyin diye (bugünden ötürü). benim de bugün tüm derslerim 4. sınıflaraydı. öğrenci yok, ben de öğretmenler odasında boş boş oturup, kahvemi içip, kk'ya takılıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?