354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hihi :) sevindirik oldum şimdi sağol canım görürsün bir gün inşallah istersen gölgeli bi fotomu koyayım

ayrıca ereesede kapak olsun cevabın hıh

Şuna bak şunaaaaaa
Hazirana kadar yalovaya gitme imkanım olur da gidersem ben sana gösteririm kapağı tencereyi

Hihi :) sevindirik oldum şimdi sağol canım görürsün bir gün inşallah istersen gölgeli bi fotomu koyayım

ayrıca ereesede kapak olsun cevabın hıh

aaa kaç yaşındaydın canım sen :) ya ben son 2 yıldır çok yaşlandımmı ne yada kendimi 27 den büyük hissetmeye başladım o enerji yok sanki artık ikinizdede o enerjii var yaa ona hastayım

aaa kaç yaşındaydın canım sen :) ya ben son 2 yıldır çok yaşlandımmı ne yada kendimi 27 den büyük hissetmeye başladım o enerji yok sanki artık ikinizdede o enerjii var yaa ona hastayım

25 yaşındayım canım :) evlilik sorumluluk getiriyor daha oturaklı oluyor insan o yüzden ama eminim enerji kalıyordur bi yerde sadece gösterecek ortam olmuyor sanırım

25 yaşındayım canım :) evlilik sorumluluk getiriyor daha oturaklı oluyor insan o yüzden ama eminim enerji kalıyordur bi yerde sadece gösterecek ortam olmuyor sanırım

daha genç görünüyorsun ama :) ne bileyim evet onunlada alakası var sanırım neyse bende enerjimi eşimin dönüşüne saklayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…