354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kızlaaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ? sohbete katılamıyorum maalesef pek ama takiteyimmmmmm dün gece kitabı düzenlemeye başladım baya vakit alıcı 1.5 saatte 5. sayfaya gelmiştim kiiiiiiiii pc dondu kaydedemeden kapandı beceremedim yani bende başka uzun zaman ayırıp yapmaya ve bi gidişimde vermeye karar verdim :44:

pek tatmin olmadım bu cevaba ama hadi neyseeeeeeeeeeee

sağol spaydi

:

Aramizda 12saat mesafe vardi 3.5 yil. Gelmesi sknti oluyordu o yuzden uzun zaman gorusmedigimiz oldu :)
Sonra ben azmettim ve eskisehirde universite okuyorum simdi onun yanina geldim yani :)

Kitabım geldiiiiiiiiiiiiii
Hazırlayanlar pişman olmayacak çok güzel çünkü :)
Akşama atarım bi kaç resim şimdi hazırlanmam gerek

canım napıyosun askerımle bu konuyu konusma ımkanım olmadı evcı olayı ne durumda

hala aynı durumda seninki ktm uçakmı çıktı ktm otobüsmü ? ama konya ya seninki otobüs olabilir uçağın yada otobüsün geliş zamanı önemli

hala aynı durumda seninki ktm uçakmı çıktı ktm otobüsmü ? ama konya ya seninki otobüs olabilir uçağın yada otobüsün geliş zamanı önemli

ulasamadım bugun aradımda bız bunlar dısında herseyı konusuyoruz şapşalım benım en önemli şeyleri konusmak aklına gelmiyo

Bende sana pm atacaktim nerelerdesin diye :) nerelerdesin seen
Aynen bende kosturup duruyorum

Bu ara sürpriz hazırlamaya çalıştım gerçi yapamadım artık erteledim girip okuyorum bakıp çıkıyorum çok katılamıyorum sohbetlere ama artık burdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…