354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

giyicek söyledi o ama ben onu mutlu edicek tarzda bişey istiyorumda bulamıyorum işte:18:

sende sevgili kitabı yap o zaman sanırım bizden 4 kişi yaptı, hala zamanın var. Gece yapıp bildirsen belki yarın işleme alabilirler siparişi almzlarsa da pztesi den sonra yollarlarsa gitmeden yetişir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
bilmiyom babam da götürebilir ama muhtemelen otobüsle gidicizzz

Heh 0 5 küsür saat özel arabasıyla gidenler için.
Otobüs 7 saat ben gitmedim ama geçen seneki daire arkadaşım antalyalıydı o hep giderdi ordan biliyorum

Ya kızlar ben resim yükleyemiyorum hata oluştu diyor

28 saattir arasın diye bekliyordum beyfendi aradı ben geri aradım
Konuştuk falan biraz ben tam seviniyodum aşkıııııııııııım 1 hafta kaldıııııııııı iihihi diye
Bana dediki askm acil tuvalete gitmem lazım dedi
Yaaaaa of dedim bende
Gitmem lazım valla dedi
Baaaaaaaaaaay baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay dedim kapattım telefonu ben elimi kapatma yerine götürürken seni çok seviyorum diyordu salak
Ay çok sinir oldum ya

eressss :) yav kızabilirsin ama komiğime gitti

benimki aradı 3. dk telefon kesildi , sonra bekleldim falan yine aradı bu seferde arkadaki sorun çıkardı (gerizekalı mahlukat!) mecburen kapattık

eressss :) yav kızabilirsin ama komiğime gitti

benimki aradı 3. dk telefon kesildi , sonra bekleldim falan yine aradı bu seferde arkadaki sorun çıkardı (gerizekalı mahlukat!) mecburen kapattık

Ne kızacam be komik biraz evet ama sinir oldum ya hay tuvaletinedeeeeeeeeee sanadaaaaaaaaa

Lunaa onu biliyorum seçiyorum eklentiyi yükle diyorum hata oluştu diyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…