354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn

Bu ara sürpriz hazırlamaya çalıştım gerçi yapamadım artık erteledim girip okuyorum bakıp çıkıyorum çok katılamıyorum sohbetlere ama artık burdayım :)

Gel gel sarışınım geell

Benim asker kitabı geldii biliyor musuuuun

Lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün çok şansızım az bi dua edinnn Allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:
Lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün çok şansızım az bi dua edinnn Allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendini
benimki gelmeyin diyor yaaa masraf çıkacakmış
Benimki de gelin diyor aslında bana diyor Sadece ben gitsem diğerleri gelip gelmemiş pek takmaz aslında

annesigilde gidecekmiş çok masraf çıkar diyor. Dedim banane ben gelecem onlar gelmiyorsa gelmesin

Bende kurabiye yapacaktım ama yapmasam mı, eve gelince yaparım diyorum :s

Son düzenleme:
annesigilde gidecekmiş çok masraf çıkar diyor. Dedim banane ben gelecem onlar gelmiyorsa gelmesin

Bende kurabiye yapacaktım ama yapmasam mı, eve gelince yaparım diyorum :s

Benim o tarz şey yapmaya imkanım yok ki ben pek bilmem hamurişi yapmayı açıkcası
Annesi yapacak güzelce yemekleri bende o gün kuaför bilmemne birsürü işim var gidip kadına yardım edecek miyim bilmiyorum

Benim o tarz şey yapmaya imkanım yok ki ben pek bilmem hamurişi yapmayı açıkcası
Annesi yapacak güzelce yemekleri bende o gün kuaför bilmemne birsürü işim var gidip kadına yardım edecek miyim bilmiyorum

ya ben o kadar yoldan sonra kokar mıyım ki :s en nefret ettiğim şeydir :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…