Bu ara sürpriz hazırlamaya çalıştım gerçi yapamadım artık erteledim girip okuyorum bakıp çıkıyorum çok katılamıyorum sohbetlere ama artık burdayım :)
kızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorumkızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn
Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendiniLannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün çok şansızım az bi dua edinnn Allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benimki de gelin diyor aslında bana diyorbenimki gelmeyin diyor yaaa masraf çıkacakmış
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:
Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendini
Benimki de gelin diyor aslında bana diyorSadece ben gitsem diğerleri gelip gelmemiş pek takmaz aslında
annesigilde gidecekmiş çok masraf çıkar diyor. Dedim banane ben gelecem onlar gelmiyorsa gelmesin
Bende kurabiye yapacaktım ama yapmasam mı, eve gelince yaparım diyorum :s
Benim o tarz şey yapmaya imkanım yok ki ben pek bilmem hamurişi yapmayı açıkcası
Annesi yapacak güzelce yemekleri bende o gün kuaför bilmemne birsürü işim var gidip kadına yardım edecek miyim bilmiyorum
ya ben o kadar yoldan sonra kokar mıyım ki :s en nefret ettiğim şeydir :120:
benimki gelmeyin diyor yaaa masraf çıkacakmış
nerdeydıki sen nerdesın ayrıca çok kötü olur bence ogun herkesın sevdıklerı ordayken kendısı tek kalır ıyı hıssetmez bence
selammmmmSelam kızlaaaaar
Peçete ıslak mendik roll on ve parfümünü ayırma yanından
Kaç saat aranız
Yalova-Antalya güzergahı olacak canım. Bence de
selammmmm
7 saat sanırım :120:
Eskişehir antalya 6 7 saat haberin ola
Bizimde 7 8 saat
Yalova-Antalya güzergahı olacak canım. Bence de
selammmmm
7 saat sanırım :120:
gitmelisin bence inan cok sevınır ben hala ne gotursem yanımda kararsızım yaa
hadi canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ankaraya uğruyor olabilir mi acaba
Eskişehir-Antalya için 5 saat 12 dk diyor ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?