- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
sabahtan beri otobüs firmalarını didik didik ediyorum erken saatte olan bir firma vardır belki diye ama boşa kürek sallıyorum galiba ya.
geceden yola çıksan diyecem ama imkanların nasıldır bilemiyorumm :44:
2,5 saatlik uzaklıkta. en son otobüste 9da. gidip de tek başıma kalamam oralarda, hiç bilmediğim memleket hem de aileme diyemem maalesef
hımm anladımm usta birliği neresi askerinin gidip göremezmisin yada yol iznine falan gelmiyor mu
dağıtım izninde tekirdağda kalacak yine bir akrabaları varmış orada, usta birliğinde de tekirdağda. aslında tek birliği vardı malkaradaydı ama malkara çok dolu diye acemiliğinde hayraboluya sevk ettiler, ustalıkta tekrar malkaraya dönecek. aksi gibi sabahın 6:45inde malkaraya otobüs var ama hayraboluya yok.
hımm .. üzüldüm vardır bi hayır böyle olmasında canım yaa
bugün aramadııdün konuştuk 1 saat ilk defa gittiğinden beri ama bugün duymadım sesini
neyse artık törende orada olamam ama tören sonunda görürüm, buna da şükür.
benimki aradı ama limoni takıldık soğuktuk:105:
Gerildi heralde bilmiyorum
uff canım cok sıkkın annemlerle kavga ettım hersey üstüme geliyo bunaldım herseyden kolumu kaldırmaya üşeniyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo zamannnn geçmiiiyooooooooooooo
3 gun ıyıysem ertesı gunu bısı oluyo belkıde ben takıyorum herseyı kafama ama gercekten zaman gecmıyo bana
Burası da çok sıkıcı oldu artık girmeyen girmeyeneBende girmeyeceğim artık. :99:Küstüm tüm yarenlere hıh :88:
valla döverim baaaaaak
başınız sağolsun canım vefat eden kimdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?