354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hımm anladımm usta birliği neresi askerinin gidip göremezmisin yada yol iznine falan gelmiyor mu

dağıtım izninde tekirdağda kalacak yine bir akrabaları varmış orada, usta birliğinde de tekirdağda. aslında tek birliği vardı malkaradaydı ama malkara çok dolu diye acemiliğinde hayraboluya sevk ettiler, ustalıkta tekrar malkaraya dönecek. aksi gibi sabahın 6:45inde malkaraya otobüs var ama hayraboluya yok.

hımm .. üzüldüm vardır bi hayır böyle olmasında canım yaa

bugün aramadıı dün konuştuk 1 saat ilk defa gittiğinden beri ama bugün duymadım sesini

uff canım cok sıkkın annemlerle kavga ettım hersey üstüme geliyo bunaldım herseyden kolumu kaldırmaya üşeniyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo zamannnn geçmiiiyooooooooooooo

uff canım cok sıkkın annemlerle kavga ettım hersey üstüme geliyo bunaldım herseyden kolumu kaldırmaya üşeniyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyo zamannnn geçmiiiyooooooooooooo

Hayırdır canım noldu ki? Sen çok sıkıyorsun kendini ya herkesin bir derdi var işte dünyaya bak :85::85:

3 gun ıyıysem ertesı gunu bısı oluyo belkıde ben takıyorum herseyı kafama ama gercekten zaman gecmıyo bana

Burası da çok sıkıcı oldu artık girmeyen girmeyene Bende girmeyeceğim artık. :99:Küstüm tüm yarenlere hıh :88:

Son düzenleme:
3 gun ıyıysem ertesı gunu bısı oluyo belkıde ben takıyorum herseyı kafama ama gercekten zaman gecmıyo bana

Takmak benim işim yaaaaa valla bak emin ol benim kadar uçmamışındır bu işin piriyim resmen
İyi olmaya çalış. Öyle yada böyle geçiyor işte yapacak bişey yok bak neredeyse 20 gün oldu

başınız sağolsun canım vefat eden kimdi :/

Sağolasın
Hani direkt kan bağı olmasada akrabadan öte insanlar vardır ya heh o ölen amca erkek arkadaşım için öyleydi oğullarıyla arkadaştı oğullarının biriyle erkek arkadasımın akrabası evliydi her eskişehirspor maçı olduğunda yani her haftasonu o amcanın evinde toplanırlar maç seyrederlerdi amca erkek arkadasımı kendi ogullarından ayırmazdı ve melek gibi bir insandı...ben 1.5 yıldır tanımama ragmen öyle üzüldüm ki vefatına erkek arkadasımın nasıl üzüldüğünü düşünemiyorum babası gibi severdi çünkü ah ah mekanı cennet olsun adamın ruhuna kastamonulardan bile yasin nasipmiş ne bereketli adammış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…