- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
hafiften uçmuş senin ki
hakkaten perşembeden sonra wuhuu iyi olacak inşallahya iyi olmazsa korkuyorum ağlayasım geldi benim :85: bugün bilet ayırttık ama benim istediğim firma olmadı o yüzden sinir oldum bizimkilere ( onlar yüzünden gidene kadar kokacam yaaaaaaaaaaaaaaaa
Erkek arkadasimin coooook sevdihi bi buyugu vefat etmis. Bende cok severdim o adami o yuzden pek iyi degilim
Hastaligi olan yada psikolojik rahatsizliklarda kullaniliyor
Ay benim yemek yapma imkanim yok malesef
başınız sağolsun canım
Erkek arkadasimin coooook sevdihi bi buyugu vefat etmis. Bende cok severdim o adami o yuzden pek iyi degilim
Hastaligi olan yada psikolojik rahatsizliklarda kullaniliyor
başınız sağolsun canım
Sagool. Ama benimkinin haberi yok soylemecegim telefonda olmaz soyleyemem yemin toreninr gittigimde belkii
Gunaydin kizlar
Tam uyanmistim kiii aradiii sasirdim bende :)
Ooooy tum gece o abiyi ve cenaze ortamini gordum nasil soylecegim benimkine
günaydın canım ay basınız sağolsun kesinilkle yanında söylemelisin :/
merhaba kızlar, yemin töreninin saati ne olur? bir şey söylediler mi? Saat 9-10 gibi olacakmış diyor erkek arkadaşım ama daha önce bi tanıdığın öğlen 2-2,5 gibi olmuştu. değişiklik gösteriyor mu öyle ya? İstanbul'dan Hayrabolu'ya otobüs en erken 9'da var yetişemeyeceğim gibi
huu huuuu kimse yokmu akşam oturmasına geldim hanımlar
Benimki aksi gibi olen amcanin oglunu aramis erdogan amca nasil diye o da soylemis babasinin vefat ettigini. Beni aradi eee bittimi cenaze islerri dedi sok oldum off keske ogrenmeseydi aglamis baya cok severdi cunkuhoca varmis onu bulup yasin okutacakmis orda
Benimki aksi gibi olen amcanin oglunu aramis erdogan amca nasil diye o da soylemis babasinin vefat ettigini. Beni aradi eee bittimi cenaze islerri dedi sok oldum off keske ogrenmeseydi aglamis baya cok severdi cunkuhoca varmis onu bulup yasin okutacakmis orda
hoşgeldiiiiin :80:
hoşbulduk canım
benim bildiğimde saat 10 da nişanlımın öle olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?