354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar selam nasılsınız 2 gün giremedim full misafir vardı neler yaptınız bakalım

kızlar selam nasılsınız 2 gün giremedim full misafir vardı neler yaptınız bakalım

selamlar. ay bende gıremedım ne zamandır. aynı bende hersey mısafır falan derken gıremedım. askerımle hergun konusuyoruz cok sukur ama hasta bıraz bugun ıstırahat vermısler:) sen neler yapıyosun sinre ıyıdır ınsallah hersey

Son düzenleme:
Girmeyecektim sinirim bozuldu girdim yine muhtemelen yine çıkarım. Bu nasıl iştir ya! Ona diyorum ki bak biz bilet alacaz, sende dönecek misin bizimle ki sormam saçma yani, bilet kalmayabilir şimdiden almak lazım. Bana dediği cevap: "ben ailemle bir kaç saat görüşüp oradan çıkıp gitmek istemiyorum. Oradan birlikte Ankaraya gidelim. Sonra beraber geliriz İzmit'e. " Bende sebep ne dedim. Olmaz mı dedi. O zaman bende dedim ki biz gelmiyoruz. Sen ailene söyle sana dönüş biletide alsınlar birlikte Ankaraya gidin. Ayak bağı olmayız size!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bişey diyor musun dedi. Güle güle dedim.

Kocaman bir nefret olsun!!!!!!!!!!!!!

Kizlar merhaba
Birşey sormam lazim bilgisi olan var mi :
Bizim saf atışlarda iyi hatta cok iyiymis komutan adini almış, herkese 6 atis yaptirirken benimki ve 2 kisiye daha iyiler diye 100 atış yaptirmis .Sizce ismini neden aldı komutan , neden onlara özel davrandi , ustalikta falan ağır görevler mi verecekler , birşey var neden ismini aldi ,bilen ya da böyle birşey yaşayan var mi , sinirimden delirmek üzereyim

Hey allahım ya bizde tartıştık bugün bağırdı çağırdı sinirlendirme beni dedi bende altta kalamadım o sinirle bide kapatırken seni seviyorum diyo utanmadan bir şey olmamıs gibi.
Ah canım ne diyeyim umarım sorunsuzca hallolur

Bilmiyorum ama ustalığını etkilemez umarım

İyi akşamlar bayanlar

Az önce telefonuma bir mesaj geldi numarayı tanımıyorum aynen şöyle yazıyor
''Her ana asker doğurur ama her kızın sevgilisi jandarma olmaz.Asi jandarma...''
Bende benim kız arkadaşlarımdan biri güleyim diye yazdı sandım kimsiniz pardon dedim cevap şu
''Yürü git len Veriyorum telefonu bebek''
Bende bebek yazınca hala yakın bi kız arkadaşım sanıyorum çünkü en sevdiklerimle bazen bebek deriz bebeğim deriz falan
Neyse aradı az önce erkek arkadaşım aloo dedim kimsiniz pardon dedi nası yani dedim kimsiniz tanıyamadım dedi
Aaaaaaaaaaşkııııııııım o senmiydin dedim güldüm güldüm nası yaptın onu dedim varmış birinde telefon ondan atmış sıpa ahahahhaha çok güldüm ve çok sevindim ya

Son düzenleme:

yok..kötü bişey olmaz elbet!! belki takdir alır, belki eğitir..yani olcaksa bile..iyi bişey olur..:) endişe etme..:)

Son düzenleme:

Ne mutlu sana kuzu
Ben ise böyle mal gibi kaldım. Ağlayasım geldi. Aramadı beyefendi. Keyfi bilir. Babamda almış biletleri ne yapacam bilmiyorum:85::85:

Ne mutlu sana kuzu
Ben ise böyle mal gibi kaldım. Ağlayasım geldi. Aramadı beyefendi. Keyfi bilir. Babamda almış biletleri ne yapacam bilmiyorum:85::85:

Ay ne yap desem bilmiyorum ki vallahi çok sıkma canını yoluna koyulur bir şekilde
Bence ailesi laf etmesin diye böyle yapmak istemiştir:26:

Ay ne yap desem bilmiyorum ki vallahi çok sıkma canını yoluna koyulur bir şekilde
Bence ailesi laf etmesin diye böyle yapmak istemiştir:26:

Bu beni kaçıncı kırışı yeter artık :85:.85: bak zoruna gitti ya aramadı hep böyle işte. Hoşuna gitmeyen bişey olsun aramaz. Şeytan diyor al yırt biletleri ona gönder.

Neyse ben gidiyorum şimdi. Kendine iyi bak en azından sen mutlusun

Kııııız üzme kendini bende üzüldüm hee
Yırtma biletleri gidin almışken gerekirse orda sen böyle yaptın ama bak ben yine de geldim dersin tabi o anın sarhoşluğuyla aklına gelirse

Bilmiyorum ama ustalığını etkilemez umarım

İyi akşamlar bayanlar
Ya umarim ,tsk ederim

yok..kötü bişey olmaz elbet!! belki takdir alır, belki eğitir..yani olcaksa bile..iyi bişey olur..:) endişe etme..:)
Teşekkür ederim
Gerçekten demi ya çünkü bir ton laf saydım, kızdım sinirlendim , korktum çünkü ya iyi atış yapio die onu zor islere (allahim aklima bile getirmek istemiyorum ) verirlerse die ödüm kopuo , yani silahli ortama girerse ya da Allah korusun herhangi bir olay olduğunda sen iyi atış yapiosun diip onu alırlarsa ...
Ustalığı urfada çünkü ve suroye rahat durmuo , yani bilmiyorum :'(

Ohyyyy benzerini yasadim biliosun , ne gıcık bi durum , duygularini anlayan biri olarak sana dicegim tek sey ne olursa olsun akışına bırak, üzerinde durup düşünüp kafani yormana strese girmene değmez, çünkü eline birşey geçmiyor, olan yine oluyor ...

yemin töreninde belge falan verebilirler canım

Eee o belge ne işe yarar ,
Ya ben cok kızınca o da tmm ismimi sildiricem dedi napacagimi sasirdim

Eksisi olmaz canım ya benim askerim de demişti atışı iyi olanlara belge verecekler diye. kuzenimde de var atıştan iyi diye belge vermişlerdi üstüne gitme canım ya başarısının belgesini alsın niye almasıın ki :)

Hadi ya yani zor görev falan vermiyorlar demi , ahh Allah razı olsun canim ya içime su serptin :)

Hadi gene iyisin

Walla iyim keske sabah sorsaymisim , sabahtan beri düşüne düşüne mahvolmustum , şükür rahatladim ya , o degilde bir ton laf saydim ya ona :) alttan alicam diye daha napmadi ki ay gözümün önüne geldi ,sssttt sus sus duymasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…