354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ereesin kanlı canlı kankisi geldi tabi sattı bizim gibi can yoldaşlarını hıh:19::19::19: herkes trip atsın ona gelince :33::36:

Kaçak konu sahibeniz de geldi :1:
Son 12 gün kızlar, sonra ben de sıkça gelirim :31:

canım sıkıldııı yarın işe gitcekmişim sanıyorum yokk yokk gitmiycem yahuu yarın hafta sonu :55::55:

ereesin kanlı canlı kankisi geldi tabi sattı bizim gibi can yoldaşlarını hıh:19::19::19: herkes trip atsın ona gelince :33::36:

hımmm, ama eresin doğumgünü için geliyordu arkadaşı, az trip atalım o yüzden yaaa, doğumgünü çocuğu eresss :12:

Kaçak konu sahibeniz de geldi :1:
Son 12 gün kızlar, sonra ben de sıkça gelirim :31:

hoşgeldin mutiiii :3:

iç güveysinden hallice işte sen nasılsınn
rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin canım :6:

Aminnn :16:
Ben de iyiyim canım, benim müstakbel asker bir haftadır izinli de her günüm onunla geçiyor okulu falan astım iyice :1:
Artık son günlerimiz diye böyle oluyor :14:

Aminnn :16:
Ben de iyiyim canım, benim müstakbel asker bir haftadır izinli de her günüm onunla geçiyor okulu falan astım iyice :1:
Artık son günlerimiz diye böyle oluyor :14:

olsun güzel vakit geçirin işte toparlarsn okulunu nasılsa tabi çok dağıtmadan :) bak ben istesemde göremiycem aldı kıbrıs askerimii :31:

Hoşbulduuum :16:
Nasılsınız fıstıklar?
Masa örtüsü aldım bugün çeyizime :1:

idare ediyoruz canım, benim birazcık moralim bozuk, askerimin önümüzdeki 2 hafta çarşı izni yok, sonrası da allah kerim :26:

Aşkla kullanırsınız inşallah, nasıl bişey aldın?

bakmayan varsa, benim çeyiz topiğine de bakııııın :78:

olsun güzel vakit geçirin işte toparlarsn okulunu nasılsa tabi çok dağıtmadan :) bak ben istesemde göremiycem aldı kıbrıs askerimii :31:

Oyyy Allah kavuştursun :31:
Ben o konuda şanslıyım çok şükür ya. Kastamonu'da göremeyeceğim bi 5 hafta kadar. Sonra Ankara inşallah, yakın bana çok şükür.
Yalnız öğrendiğim bişey var, eğer Şubat'ta gitseymiş Kastamonu'ya, ustalığı doğuya çıkacakmış.

idare ediyoruz canım, benim birazcık moralim bozuk, askerimin önümüzdeki 2 hafta çarşı izni yok, sonrası da allah kerim :26:

Üzülme gamzeli hemen gecer insallah

Ekliiycem çeyiz topiğime caanım :16:
Ben baktım sanırım tekrar bakıciiim :1:

Ohh canım tadını çıkar iyice

Öyle yapıyoruz ama acaba ayrılmak zor mu olcak böyle sık sık görüşünce diye de düşünmüyor değilim açıkçası :31:

Back
X