354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar çeyizleriniz çok güzel rabbim huzurlu aşkla kullanmayı nasip etsin bende çeyizlerimi göstermek isterdim ama hepsi memleketteki evde burda hiç bişeyim yok bi sürü cicilerim var benimdee :16:

çoooook mutluyum şu aaaan :8:

yarimi çok seviyorum yaaaaa :16::16:

az önce aradı konuşurken dedi ki "aşkım bugün ayın 7'si, seninle geçen dolu dolu 8 ay bitti, ay dönümümüz kutlu olsun" :17:

ben bile unutmuştum bugün ayın 7si olduğunu :17:

çok duygulandırdı benii yaaaa :16:

böyle ince düşünceli ve romantik bir sevgiliye sahip olduğum için çok şanslıyım, allahım ayırmasın bizi inşallahh :nazar:

az önce aradı konuşurken dedi ki "aşkım bugün ayın 7'si, seninle geçen dolu dolu 8 ay bitti, ay dönümümüz kutlu olsun" :17:

böyle ince düşünceli ve romantik bir sevgiliye sahip olduğum için çok şanslıyım, allahım ayırmasın bizi inşallahh :nazar:

ahhh ahhh havada aşkk kokusu varr :16: nice aylara yıllara canımm :46::nazar:

Amiiiin canim mutlu olmak ne güzel

Ya kızlar sizin ceyizler hazır zaman belli.. benim hic biseye elim kalkmıyor

Ya kızlar sizin ceyizler hazır zaman belli.. benim hic biseye elim kalkmıyor

benim de bellli değil kiii :1: hem bu çeyizleri almaya başladığımda hayatımda başka biri vardı, sonra o çıktı bayaaaaaaa uzun bi süre yalnızdım ve almaya devam ettim :9:

$2.webp $4.webp $1.webp

Sıkıntı insana neler yaptırıyor işte görün halimi :52::32::32::32::32::32::32:

Son düzenleme:
Back
X