354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Oyyy Allah kavuştursun :31:
Ben o konuda şanslıyım çok şükür ya. Kastamonu'da göremeyeceğim bi 5 hafta kadar. Sonra Ankara inşallah, yakın bana çok şükür.
Yalnız öğrendiğim bişey var, eğer Şubat'ta gitseymiş Kastamonu'ya, ustalığı doğuya çıkacakmış.

her şerde bi hayır vardır canım yaa böyle olması demek daha hayırlıı bi 5 haftacık dişini sıkarsınn artık :) bende kafam atarsa kaçıcam kıbrısa :D
bu arada ankaradamısın ben de ankaradayım da ;)

Ekliiycem çeyiz topiğime caanım :16:
Ben baktım sanırım tekrar bakıciiim :1:

Öyle yapıyoruz ama acaba ayrılmak zor mu olcak böyle sık sık görüşünce diye de düşünmüyor değilim açıkçası :31:

Görüşsende zor olacak görüsmesen de...amaaan birak akışına gitsin

Oyyy Allah kavuştursun :31:
Ben o konuda şanslıyım çok şükür ya. Kastamonu'da göremeyeceğim bi 5 hafta kadar. Sonra Ankara inşallah, yakın bana çok şükür.
Yalnız öğrendiğim bişey var, eğer Şubat'ta gitseymiş Kastamonu'ya, ustalığı doğuya çıkacakmış.

her şeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlarr :34:

Üzülme gamzeli hemen gecer insallah

inşallaaaah :18:

Ekliiycem çeyiz topiğime caanım :16:
Ben baktım sanırım tekrar bakıciiim :1:

Öyle yapıyoruz ama acaba ayrılmak zor mu olcak böyle sık sık görüşünce diye de düşünmüyor değilim açıkçası :31:

bak bakalımm :16:

ayrılmak her durumda zor olacak, o yüzden kendine ne kadar çok anı bırakırsan o kadar iyi :34:

her şerde bi hayır vardır canım yaa böyle olması demek daha hayırlıı bi 5 haftacık dişini sıkarsınn artık :) bende kafam atarsa kaçıcam kıbrısa :D
bu arada ankaradamısın ben de ankaradayım da ;)

Ben Konya'dayım ama Ankara pek yakın artık :1:

Görüşsende zor olacak görüsmesen de...amaaan birak akışına gitsin

Bıraktım gitti :1:

her şeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlarr :34:

inşallaaaah :18:

bak bakalımm :16:

ayrılmak her durumda zor olacak, o yüzden kendine ne kadar çok anı bırakırsan o kadar iyi :34:

Evet yaa öğrendiğim an çok şükür dedim bi kez daha :18:
Ne güzel söyledin, anılar anılar dolduracak onsuz geçen her anımı :16:

Darısı başıma artık :16:
Haftaya kaynanam bize geliyor inşallaah :16:
İlk tanışmaaaa :52:

aileler bi araya geliyor desene , sende ilk defa mı tanışacaksın , ahh ne heycanlıı anlarr :17::17: ben hayal meyal hatırlıyorum o anları heycandan uçmuştum ruhen gitmişim bi yerlere ama :27: :9::9:

aileler bi araya geliyor desene , sende ilk defa mı tanışacaksın , ahh ne heycanlıı anlarr :17::17: ben hayal meyal hatırlıyorum o anları heycandan uçmuştum ruhen gitmişim bi yerlere ama :27: :9::9:

Aileler değil de, yarimin annesi ve teyzesi annemle tanışmaya gelecek. Formalite işte yoksa 4 senedir ben onların evine gider gelirim. Tüm sülaleyle tanıştım, annemle teyzesi de tanıştı, teyzesinin çalıştığı hastanede kaç kez görüştük birlikte hatta ama dünürler ilk kez oturup sohbet edecek yüzyüze. Telefonda da konuştular bi kaç kez bakalım yine ilk tanışma :16: İnşallah güzel geçer :nazar:

abooooooooooooowwwww, heyecan dorukta deseneee :52:

sizin düğün ne zaman gibi kafanızda?

Annem benden heyecanlı yaa, dünürüme ne hazırlasam diye düşünüyor kaç gündür :1:

Son düzenleme:
Aileler değil de, yarimin annesi ve teyzesi annemle tanışmaya gelecek. Formalite işte yoksa 4 senedir ben onların evine gider gelirim. Tüm sülaleyle tanıştım, annemle teyzesi de tanıştı, teyzesinin çalıştığı hastanede kaç kez görüştük birlikte hatta ama dünürler ilk kez oturup sohbet edecek yüzyüze. Telefonda da konuştular bi kaç kez bakalım yine ilk tanışma :16: İnşallah güzel geçer :nazar:

hımm güzel duygular canımm inşallahh herşey yolunda gider hayırlı olsunn şimdidenn :nazar::nazar:

Annem benden heyecanlı yaa, dünürüme ne hazırlasam diye düşünüyor kaç gündür :1:

darısı başımaaa yaaaa :31:

Back
X